Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün kızım kreşe başladı, anane-babanneye gitmeyen çocuuum koşa koşa kreşe gitti, inşallah hep böle devam eder.
inşALLAH. ayrica cocuk anneanne babaanne ile ne yapacak. kreşte bir suru arkadaş var, oyun var. beni yollayin ben bile kosa kosa giderim :KK70:
 
Bende haftaya salı diyetisyene gideceğim, ilaç kullanmaya devam etmezsem tabi... kan testi işte hormon t3 t4 falan yaptırıp gideyim diyorum. Bundan önce bir kere gitmiştim ama kadın hiçbir şey istemeden bir liste çıkarıp tutuştumuştu elime. inşallah buda böyle olmaz. Sen herhangi bir test yaptırdın mı canım?
c.tesi günü gitmiştim goz dr. telasi a unuttum kan vermeyi. bugun yine goz dr. da tetkikim vardı o arada veririm dedim. ama kayıt icin 1 gittim 989tl fiyat cikardilar. ben o paraya eliptik alırım diye yaptirmadim. devlet hast. e gidip orada yaptıracağım artik.
 
Hamilelik takvimim diyor ki:
"Önümüzdeki hafta ve sonrasında doğum beklentisi sebebiyle kan hacminiz artacaktır. Kan hacminizdeki artış ağırlığınıza yaklaşık 900- 1800 gr. ekleyecektir. "
Hani ben cuma günü müthis bir artıyla gelirsem sebebi kan hacmimin artmasıdır, yoksa beslenmeyle hiiiiç alakası yok hayıııır :KK70:
senin bu aralar artislarin zaten hep hamilelikten olacak. dert etme. burada anne olan cok. seni anlariz tabi ki :KK15:
 
c.tesi günü gitmiştim goz dr. telasi a unuttum kan vermeyi. bugun yine goz dr. da tetkikim vardı o arada veririm dedim. ama kayıt icin 1 gittim 989tl fiyat cikardilar. ben o paraya eliptik alırım diye yaptirmadim. devlet hast. e gidip orada yaptıracağım artik.
hahaha hazır eliptikte indirime girmişken al barii...:KK70:
 
bu sefer beyni olmayan yağlar değil beyni olan biz kazanıcaz:KK70:

günaydın kahvemi içiyorum misss:kahve:

evet azalt canım akşamki menüne bakıcaz bakalım:sopa:

kıskanıyorlar canım :63:

senide ortim ilan ediyorum duyan duymayana haber versin:KK70::KK70::KK70:
ya nilgün alemsin valla :KK70::KK50::KK15:
 
Hamileliği ben de sevdim genel olarak ama bu son ayla çok hoşlaşmadım :) Diğer aylar iyiydi, hele ikinci trimester hamileliğin altın çağı derlermiş, gerçekten öyle :)
Amin canım insallah sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürleri olur :)

Farkındaysan hiiiç girişemedim o işlere :)

Evet Braxton Hicks deniyor, hafta sonu ve dün çok fazla olunca ondan telaşlandım biraz. NST'ye hiç girmedim henüz, bakalım bu hafta girerim belki, doktorum ne derse o :)

Valla benim doktor 36. haftadan sonra gireceksin demişti NST'ye ama işte bu durumu söyleyince erken bağlar mı bi duruma bakmak için bilemedim. Dün whatsapp'tan yazınca bile "20-30 dakikada olursa kasılmaların, gel NST'ye bağlarız" dedi. 20-30 dakikada bir olsa zaten doğuruyor olmam mı ya :KK70: Dünyanın en rahat doktoru bence kendisi, "olur yaa, normal" modunda hep :KK48:

Valla şimdilik ağrısız ama ağrılı halini de göreceğiz bakalım inşallah :KK48:
merak etme birsey olmaz. dr. diyorsa dogrudur:KK70:
saglikla gelsin saglikla al kucagina insALLAH. :KK46::dua::KK68:
 
ay evet çok gıcık bir durum gerçekten:işsiz:
Bende ne bu şanssizlik diyordum.
Esyayi iade etmedik canım nekadar indirime girdiyse farkı verdiler... Öyle bir durum olursa aklinzda bulunsun..:KK54:
tetkik c.tesiye gore daha iyi cikti. ilaçsız takip yapılacak 6 ayda 1 kontrol. :)
ihmal etme canįm kontrollerini..:dua:
 
hahah, bence de doğuruyo olursun sankim, doktor relax ama allahtan anne bilinçli :) 32'de de kontrol amaçlı oluyodu nst sanki ama her doktorun farklı yoğurt yiyişi var. onda da böle yan dönüosun bağlıyolar falan, pozisyonu ve devamlı aynı şekilde kalmak zor oluyodu valla. bende hep 2. trimestr'de kalabilirim :)
benim 36. haftadan sonra nst baglandi. 38 de de doğurdum zaten. oğlanda hicbiri olmadi. 41. haftada gittim dogurdum. dr. bana gec kalmissin demişti :KK70:
 
doktor iyi seyler soyler insALLAH:)
yarın tekrar ultrason çekimi ve kan vereceğim bakalım artık tek böbrekliymişim o şekilde ona kendimi alıştırıyorum
Bugün kızım kreşe başladı, anane-babanneye gitmeyen çocuuum koşa koşa kreşe gitti, inşallah hep böle devam eder.
hayırlı olsun tatlım
 
Back
X