- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.661
Bende yürüyüs yapıyorum kızlar 35 dakikaya tamamlicam.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım bekliyoruz canımBende yürüyüs yapıyorum kızlar 35 dakikaya tamamlicam.![]()
lütfen ortim olmayanlara ortin diyip adımı çıkarmayınKiz butun takimi orti etmisin kendine onu da ben katayim araya cok mu oldu bebeyim![]()
sağol canım bir siz biliyosunuz kıymetimiCok TATLiŞ bir ortisinnn..![]()
iyi olmuş. yersen spor yap ama asıl yarınki spor önemli. anında yağ olmuyor yediklerimiz.Menüm;
07:30
2 wasa uzeri ucgen peynir
15 tane kucuk yesil zeytin
1 kivi
Ara:200 ml sut ile nescafe 1 kuru kayısı
12:00
1 kase yogurt corbası
1 yk sebzeli tavuk
2 wasa
15:00 turk kahvesi ve 2 kuru kayısı
18:00
1 parca pizza ve çay (birazdan yicez)
3 L su
2 kupa yesil cay
2 turk kahvesi
Karisik bikiyi cayi yaptim ondan icerim aksamm
Spor;
45 dk Leslie 5 K
15 dk dans
Pizzayi yersem aksamda spor yapar ve yazarım..
Kötü haber: çocuk olunca da geçmiyor :)
Menapozu denemeyi düşünmüyorum şimdilik![]()
Valla çocuktan sonra gecmedigini ögrenmek bana da koydu :)Ahahahah ulan yarıldım ya siz çok yaşayın emi sayenizde gülerek bi ton kalori harcadımama geçmediğini öğrenmek de çok koydu be
![]()
Bunu da ilk kez duydum yahukızlar bende çok ağrı çekerdim evlenince geçmiyor malesef çocukta geçer dediler 1. çocuk doğurdum geçmedi 2. çocuğu doğurunca geçti şimdi şişkinliği oluyor ama ağrım iç olmuyor kızlar 2. çocuğu yapın![]()
Yarın sabah uyanir uyanmaz Leslie yaparım yine..iyi olmuş. yersen spor yap ama asıl yarınki spor önemli. anında yağ olmuyor yediklerimiz.
Kötü haber: Evlenince geçmiyor :)
Çocuk olduktan gecer diyorlar, bi de onu deneyecegim bakalım![]()
ama o zaman kesin geçiyordurKötü haber: çocuk olunca da geçmiyor :)
Menapozu denemeyi düşünmüyorum şimdilik![]()
Yürüyüşümü 55 dakikaya tamamladım.![]()
ay biride beni zorlasaYarın sabah uyanir uyanmaz Leslie yaparım yine..
Aslinda sporsuz bir gunum gecmiyordu canim rahatsizlaninca bir kac gun yapamadim.
Simdi cok halim olmasada kendimi zorluyorum.![]()
hahah gördüm de şimdi ben öyle yazarsam yarış aklına gelirde az yer diye hatırlatmadım
naber kızzzz niler yedin say bakamSelam gencolarrr
Bır mutfak tartısı yoktu onu da alsın tam olsunBugunluk kalorim ortalama bukadarmış..
nilsub bende mi mutfak tartisi alsam acaba tartip yazarsam daha net sonuc alirim. Kullanıyormusun sen?
Birde aksama 1 cay bardagi yogurt ekledim acikirsam pul biber ve limonla karistirir yerim..
Yedıklerımı yazmıyorummsüpersin
ay biride beni zorlasa
hahah gördüm de şimdi ben öyle yazarsam yarış aklına gelirde az yer diye hatırlatmadım
naber kızzzz niler yedin say bakam![]()
bendeki aletler sendekilerle kıyaslanamaz. ALLAH aşkına step tahtasi ne yaaa... hic almak aklımın ucundan geçmediağızlarını yesinler kızçenin..
ay sendeki spor aletleri azmı acaba
ya diyet ortaklığı canım ..daha fazla ilgileniyoruz birbirimizle
yok gıı nereye
bende kullanıyorum bimden alıyorum arada yiyiyorum değişiklik oluyor..
sorma çok gereksiz bir şeymiş aldıktan sonra anladımbendeki aletler sendekilerle kıyaslanamaz. ALLAH aşkına step tahtasi ne yaaa... hic almak aklımın ucundan geçmedi![]()