- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #236.621
Ya ama olmaz ki tam yarış yapıyorduk ben mens oldum valla ağlarım bak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen yine de yeme. ben sebep olmak istemem. o kadar vicdansız değilim ama 4kg verirsen 2 de. yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyleTamam canım bi daha zayiflamam böyle hemen . Baklava börek yiyim miOhh iyiymiş yanındaki meyva süt .yeşil çay da içiyorum ikisi olur mu ki?
Afiyet olsun canım :)
Haklısın valla@maJun suyuna limon nane maydonoz gibi şeyler atmayı denesene iyi geliyor :)
Ya cnm bahane gibi gelebilir ama valla zor oluyor yemek taşımak 1 ay denemiştim zor oluyor 10 kişi çalışıyoruz alıp yemeği oturmak ayip geliyor herkese yapmak zor geliyor.. sonra 2 araç kullanıyorum gelip giderken zor geliyor açıkçası yemek taşımak![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz kaptanım
lydznp bak burda büyük tecrübe konuşuyor yeni alet alabilmek için bütün yöntemleri bilir
![]()
Buna en çokYa ama olmaz ki tam yarış yapıyorduk ben mens oldum valla ağlarım bak![]()
Ya hiç olacak iş değildi şimdi ya
Doganin kanunu maalesef bebeyimYa hiç olacak iş değildi şimdi ya![]()
Ohhh afiyet olsun..anam yeni uyandım öğlen oğluşumla uzandık neyse kahvemi içip çıkyorum gelince bakarım geçmişe
Gerçekten ölecem ağrıdanDoganin kanunu maalesef bebeyim
Odemi gectim o sanci anami aglatiyo valla![]()
Ahahah yicem baştan soyleyeyim de sonra neden yedin demeyin diyosunOhhh afiyet olsun..
Bende uyumak uzereydm arkadas aradi kahve gunu varmis oraya gittim. Ne cikolatalara ne ne lokumlara dokunmadim bile. Sadece kahve ve 2 kuru kayisi yedim.. Bide yesil cay ictimm..
Amaaa eve geldim bizimkilere pizza icin hamur yogurdum. Kendimede yulaf kepegi ile denicektim ama oglen erken yedigim icin halsiz dustum bu bahane degil ama kisacasi yapamadim.
Bu yaptigimdan kucuk bir parca yemeyi dusunuyorum acikcasi.. Yaninda yogurt corbam var..
Sizinlede paylasmak istedim..
Oylamaya sunalım yesin diyenler ve yemesin diyenler..Ahahah yicem baştan soyleyeyim de sonra neden yedin demeyin diyosunsuçu paylastırmak bir nevi ahahahfklsnfls
![]()
Gerçekten ölecem ağrıdanevlenince gecebilir diyorlar düşündükçe heycanlaniyorum düşünsene mens oluyorsun ve agrimiyor çok enteresan
![]()
Benim diyetisyeni instagramdan takip ediyorum. diyor ki; 'sabah kahvaltını kaçamaksız ara öğünlerini de dikkat edersen. ince hamur 1 dilim pizza yiyebilirsiniz.' ama çorba olmaz. o kadar da değil. ikiside kh. çünküOylamaya sunalım yesin diyenler ve yemesin diyenler..
![]()
Menüm boyleydi canim gun boyu..Benim diyetisyeni instagramdan takip ediyorum. diyor ki; 'sabah kahvaltını kaçamaksız ara öğünlerini de dikkat edersen. ince hamur 1 dilim pizza yiyebilirsiniz.' ama çorba olmaz. o kadar da değil. ikiside kh. çünkü![]()
Kötü haber: Evlenince geçmiyor :)Gerçekten ölecem ağrıdanevlenince gecebilir diyorlar düşündükçe heycanlaniyorum düşünsene mens oluyorsun ve agrimiyor çok enteresan
![]()
Kötü haber: Evlenince geçmiyor :)
Çocuk olduktan gecer diyorlar, bi de onu deneyecegim bakalım![]()
Kötü haber: Evlenince geçmiyor :)
Çocuk olduktan gecer diyorlar, bi de onu deneyecegim bakalım![]()
Ahahahah ulan yarıldım ya siz çok yaşayın emi sayenizde gülerek bi ton kalori harcadımKötü haber: çocuk olunca da geçmiyor :)
Menapozu denemeyi düşünmüyorum şimdilik![]()