Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum
Sabah
Yeşilçay
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
2 dilim tb ekmeği
1 salkım domates
2 bardak çay
Öğle
1 porsiyon (8 kasik) sulu köfte
Yoğurt
Ara
1 diyet bisküvi
2 çilek
Aksam
1 porsiyon patates salatası
5 kaşık kabak yemeği
Yoğurt
Yarım tb ekmeği
Ara
Yeşilçay
3.5 litre su
2 saat yürüyüş (carsidayim)
1 saat pilates dans
güzelmiş. o 2şer aderlere ve dilimlere takilmayacagim. sen yiyip yiyip kilo verenlerdendin:KK48:

Kızlar konu dışı ama hangi marka fondoten ya da pudra kullanıyorsunuz? Bugün bi pudra aldım kadın çok övdü markası krolayn ( yanlış yazmış olabilirim). Nasıl kullanan var mı ? Hiç pudra kullanmadım bugüne kadar bilmiyorum hangisi güzel.

Menum
Sabah
Yeşilçay
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
2 dilim tb ekmeği
1 salkım domates
2 bardak çay
Öğle
1 porsiyon (8 kasik) sulu köfte
Yoğurt
Ara
1 diyet bisküvi
2 çilek
Aksam
1 porsiyon patates salatası
5 kaşık kabak yemeği
Yoğurt
Yarım tb ekmeği
Ara
Yeşilçay
3.5 litre su
2 saat yürüyüş (carsidayim)
1 saat pilates dans
bugun menün güzel akşam patates salatası varmış ekmek yemesende olur canım akşam ekmek olmasaymış 10 numara

Kızlar konu dışı ama hangi marka fondoten ya da pudra kullanıyorsunuz? Bugün bi pudra aldım kadın çok övdü markası krolayn ( yanlış yazmış olabilirim). Nasıl kullanan var mı ? Hiç pudra kullanmadım bugüne kadar bilmiyorum hangisi güzel.
Slm cnm hiç duymadım belkide pudra kullanmadığımdan ben bazen gonderen kullanıyorum garnier in bb cilt kusursuzlaştırıcı fondoteni oda

hayırlı geceler kızlar:KK54:
bugün tüm gün dışarıda koşuşturmalardaydım :KK55:
baya yol yürümüş oldum:KK6:
yarında dışarıda olucam :KK55:
akşamda misafirim vardı yazamadımHoppa
çok yorgunum menümü paylaşıp ben yatağa:uykucu:

bugünkü menüm:KK72:

sabah(11:00)
1 peynirli tost t.b ekmeğiyle
1haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 çubuk peynir
3 zeytin
3 çeri domates
maydanoz
Açık çay

kşam(18:00)
1 porsiyon et döner
salata

Ara
çay

içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:7000 den fazla adım atmışım

Kızlar BENİM çalıştığım yer taşınıyor dün çıkışımızı verdik işten ayrılıyoruz eşimde bende tekstil de model dikimde calisiyorduk ...
Şimdi kendi yerimizi kuruyoruz soobe markası ile devam edeceğiz biz cocuk modelleri yapacağız dükkan kiraladık 15 gün sonra faaliyete geçer çok heyecanlıyım 12 yıldır model dikimde calisiyorduk artık kendi mekanimiz kendi işimiz olacak hayırlısi Allah dan
hayırlı olsun canım Rabbim helalinden bol kazançlar versin inşallah aminn:KK200:

Kızlar BENİM çalıştığım yer taşınıyor dün çıkışımızı verdik işten ayrılıyoruz eşimde bende tekstil de model dikimde calisiyorduk ...
Şimdi kendi yerimizi kuruyoruz soobe markası ile devam edeceğiz biz cocuk modelleri yapacağız dükkan kiraladık 15 gün sonra faaliyete geçer çok heyecanlıyım 12 yıldır model dikimde calisiyorduk artık kendi mekanimiz kendi işimiz olacak hayırlısi Allah dan
Hayırlı bol kazançlı olsun canım :)

Off bende cok istiyorum barfix cekebilmeyi.Evinde varmı canım?

Gecmis olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz..:dua:

Kahvene yada ictigin biseye damlat tatlim bende yagdan nefret ederim zorla iciyorum.. üzerinede limonlu su yada elma sirkeli su iciyorum..
Ortak anlamında canım orti.. nilsub nilsub ile ortiyiz.. Dimi tatlım..:KK15:

cok geçmiş olsun canim. iyi haberlerle gel insALLAH.

ay canım merak etme ya Allahın izni ile önemli bişey değildir pazartesi bende gittim ya gripten kulaklarımda tıkandı dedim onun içinde mevsimsel dedi ilaç verdi..hadi bakalım hayırlı haberlerle dön sende canım :dua:

bende yapmıyorum canım ..

ben demek gel orti olalım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

gözlerim yaşardı bu brütüs bana aferin mi demiş:KK61::KK70::KK70::KK70::KK70:

Teşekkür ederim kızlar, kulağımdaki sıvı birikmesi olmuş. Korkulacak birşey değil dedi ama yine antibiyotik ve yanında bilimum bişiyler daha yazdı :63: bide bir nefes egzersizi verdi, bol bol sakız çiğne dedi, ilaçlarını da aksatmadan kullan 1 haftaya geçer dedi. Geçmezse bana yine yollar görünecek. Ama artık egzersizlerime başlarım 1-2 güne inşallah. Öksürüğüm hafifledi gibi.

moni moni canım benim sende Gaziosmanpaşa da oturmustun degilmi çalıştığımiz yer Esenyurt a taşınıyor çok uzak kalıyor trafik den dolayı onun için ayrılıyoruz eşimde bende herseyde bir vesile olur buda bizim kendi işimizi kurmaya vesile oldu inşallah başarabiliriz rabbim utandirmasin

Back
X