Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bende çok ağrı çekerdim evlenince geçmiyor malesef çocukta geçer dediler 1. çocuk doğurdum geçmedi 2. çocuğu doğurunca geçti şimdi şişkinliği oluyor ama ağrım iç olmuyor kızlar 2. çocuğu yapın:KK70:

nilgüncüm, senin hatrına 2.yi yapim bari :)

Bunu da ilk kez duydum yahu :KK70: İlkinde tam doğuramadın mı acaba :p
@wendigo sen de test et bakalım 2.yi :)))

tamam ördekim, valla artık istiyoruz sanırım. deneyim de göreyim.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar...
Pazartesi felaketini atmaya çalışıyorum ama fenalardayım hala :KK43: Bu hafta yüzdenin canına okuyacam sanırım siz cok cok verın de benım acıgımı kapatırsınız bari :cry:
Hemen pes etmek yok. Bence bu detoks etkisi. Boşuna demiyorlar zor detoksları yapmayın diye. hafif sebze detoksları var. bol sebze çorbaları vs. olan. 1günlük. Ben eskiden metoyu şaşırtmak istediğimide öyle yapıyordum. Tabiki diyetisyen veriyordu menüyü yine.
toparlarsın inşALLAH.

sende evdesin galiba. vaktin oluyor. farkettim yani sabah aksam spordasin. bende evde olugum zaman öyle oluyor :KK66:
Evet canım evdeyim.. Oyuzden bol bol vaktim oluyor. Ama bahane uretmek isteyene evde olmakta yetmiyor.:skandal:
valla benim sıktığım söylenemez. hiç aç kalmıyorum :KK48:
Bu hafta bende ac kalmadim.Bir sure boyle devam etmeyi dusunuyorum. Hatta cok bile yedim diyorum
:KK70:
Günaydın canım

Dün yediklerin gitti bile :KK70:
valla imreniyorum böyle sıkı spor yapan insanlara. Spor günlük rutin olacak olacak da nasıl olacak:KK64:
sana maşallah sübhanallah diyeyimde nazar etmeyeyim :KK15:
Elinden geldigi kadar uyumadan once yapicaksin sende canım. Sabah kacta cikiyorsun evden?
--
Bide kahvalti yerine yedim ondan bir parca.o_O ama bol hareket olcak ve hafif ogunler yapicam yarin daha iyi sonuc alalim..Hoppa
Mesela oglen yagsiz lahana haslicam uzerine az yogurt ..:kk77:
Aksamda 1 kase yogurt corbasi.. yada oglenle aksam yer degisebilir..

Son düzenleme:
Hemen pes etmek yok. Bence bu detoks etkisi. Boşuna demiyorlar zor detoksları yapmayın diye. hafif sebze detoksları var. bol sebze çorbaları vs. olan. 1günlük. Ben eskiden metoyu şaşırtmak istediğimide öyle yapıyordum. Tabiki diyetisyen veriyordu menüyü yine.
toparlarsın inşALLAH.
Detoks demeyin banaa :olamaz:
Günaydın hanımlar...
Pazartesi felaketini atmaya çalışıyorum ama fenalardayım hala :KK43: Bu hafta yüzdenin canına okuyacam sanırım siz cok cok verın de benım acıgımı kapatırsınız bari :cry:
Canim beslenmen nasildi bu 4 gun? Hic paylasmadin sanki? Salmadin kendini insallh..:KK19:

Günaydın hanımlar...

bu hafta ben de felaketim ya moralim çok bozuk :110:
dikkat de ediyorum ama bu sabah tartıldım geçen haftadan 100 gr eksik
neden böyle anlamadım:KK42:

Detoks demeyin banaa :olamaz:

Canim beslenmen nasildi bu 4 gun? Hic paylasmadin sanki? Salmadin kendini insallh..:KK19:
Yok canım paylaşmadım dogru dıyosun.. bıraz modum dustu muhabbetlere de pek katılmadım zaten.. dıkkat edıyorum kacamak yapmadım. kahvaltılara 1dl tahıllı ekmek ekledım,dığer ogunlerım de kacamaksız..
Pazartesı 65gordum bırden wc sorunum da vardı :( pazartesıne gore eksıdeyım ama cumaya gore maalesef baya artı var :KK51:

moni moni canım benim sende Gaziosmanpaşa da oturmustun degilmi çalıştığımiz yer Esenyurt a taşınıyor çok uzak kalıyor trafik den dolayı onun için ayrılıyoruz eşimde bende herseyde bir vesile olur buda bizim kendi işimizi kurmaya vesile oldu inşallah başarabiliriz rabbim utandirmasin
evet canım orada oturdum baya,dediğin gibi esenyurt uzak daha önemlisi trafik derdi hiç bitmiyorHoppa
rabbim hakkınızda hayırlısını versin:KK60:

moni moni abla 11 de kahvaltı 18de akşamı yetmişsin menüde tek eksik aralar. cok aç kalırsan kilo veremezsin. 7 saat cok degil mi?
akşam yemeğimi aslında 5 gibi yemek istiyorum ama bir türlü evde olamıyorum o saatte bugünlerde nedense ondan gecikiyor.ara öğüne ihtiyaç duymadığımdan yemedim ama evde olsaydım arayı o kadar açmazdım ve kahve çay vs bir şeyler mutlaka içerdim:KK60:

evet canım orada oturdum baya,dediğin gibi esenyurt uzak daha önemlisi trafik derdi hiç bitmiyorHoppa
rabbim hakkınızda hayırlısını versin:KK60:

akşam yemeğimi aslında 5 gibi yemek istiyorum ama bir türlü evde olamıyorum o saatte bugünlerde nedense ondan gecikiyor.ara öğüne ihtiyaç duymadığımdan yemedim ama evde olsaydım arayı o kadar açmazdım ve kahve çay vs bir şeyler mutlaka içerdim:KK60:
Amin inşallah :)

güzel olmuş canım afiyet olsun sabahki kakaolu süt yerine nede olsa işlenmiş yararından çok zararı var birki çayı iç tatlım...

yok kız benimkiler boş bir küçük odam var orda serili heyt kimden korkucam:KK70::KK70::KK70:

ay valla bende dünya ilaç içiyorum bakalım hayırlısı:duduk:

:halay::halay::halay::halay:

:KK70::KK70::KK70:
Canim haklisin 2 yildir surekli ictim ama bitki caylarinin surekli icilince bobreklere zarar verdigini bir nefrologdan duyunca gun içinde 1 fincan iciyorum.
O hakkimi gun içinde kullaniyorum
kakaoyuda sirf yumurtanin kokusunu bastirsin diye attim 1 cay kasigi ama sade icsem daha mantikli olur

Evet canım evdeyim.. Oyuzden bol bol vaktim oluyor. Ama bahane uretmek isteyene evde olmakta yetmiyor.:skandal:

Bu hafta bende ac kalmadim.Bir sure boyle devam etmeyi dusunuyorum. Hatta cok bile yedim diyorum
:KK70:

Elinden geldigi kadar uyumadan once yapicaksin sende canım. Sabah kacta cikiyorsun evden?
--
Bide kahvalti yerine yedim ondan bir parca.o_O ama bol hareket olcak ve hafif ogunler yapicam yarin daha iyi sonuc alalim..Hoppa
Mesela oglen yagsiz lahana haslicam uzerine az yogurt ..:kk77:
Aksamda 1 kase yogurt corbasi.. yada oglenle aksam yer degisebilir..
Ben 6,15de sürünerek kalkıp 6,52-6,55 arası çıkıyorum. hazırlan kahvaltı hazırla yetişemiyorum bile. çoğu zaman su içmeyi unutuyorum koşuşturmaktan. Belkide bu bile sıkıntı yapıyordur bana. Kim bilir. :işsiz:

bende bu akşamı 1 salatalık ve 3-4yk yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum. öğlen normal yerim ama. sabah kahvaltımı bitiremedim.:KK16: akşama çok açıkmamam lazım. erken de yatarsam yarın sabaha bomba gibi bir sonuç bekliyorum :KK73:

Yok canım paylaşmadım dogru dıyosun.. bıraz modum dustu muhabbetlere de pek katılmadım zaten.. dıkkat edıyorum kacamak yapmadım. kahvaltılara 1dl tahıllı ekmek ekledım,dığer ogunlerım de kacamaksız..
Pazartesı 65gordum bırden wc sorunum da vardı :KK43: pazartesıne gore eksıdeyım ama cumaya gore maalesef baya artı var :KK51:
yavaş yavaş toparlarsın. Benimde 10günden fazla oldu sıkıntım. Bu hafta sanki kendine gelir gibiydi ama yine anormallikler yaşıyorum bu haftayı sabit yada az artıyla kapatırsın inşALLAH.

Ay kızlar iyice tıkandım yeşil çay içiyorum bol limonlu
Gecmis olsun ortimm dikkat et kendine..:KK15:
Ben 6,15de sürünerek kalkıp 6,52-6,55 arası çıkıyorum. hazırlan kahvaltı hazırla yetişemiyorum bile. çoğu zaman su içmeyi unutuyorum koşuşturmaktan. Belkide bu bile sıkıntı yapıyordur bana. Kim bilir. :işsiz:

bende bu akşamı 1 salatalık ve 3-4yk yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum. öğlen normal yerim ama. sabah kahvaltımı bitiremedim.:KK16: akşama çok açıkmamam lazım. erken de yatarsam yarın sabaha bomba gibi bir sonuç bekliyorum :KK73:
Hadi bakalım insallahhhhh:dua::dua:
Aksamdan kucuk bir siseye su doldur cantana koy yolda icersin bide aksamdan basucuna koy gozlerini acar acmak icersin..:eğlence:

Teşekkür ederim kızlar, kulağımdaki sıvı birikmesi olmuş. Korkulacak birşey değil dedi ama yine antibiyotik ve yanında bilimum bişiyler daha yazdı :63: bide bir nefes egzersizi verdi, bol bol sakız çiğne dedi, ilaçlarını da aksatmadan kullan 1 haftaya geçer dedi. Geçmezse bana yine yollar görünecek. Ama artık egzersizlerime başlarım 1-2 güne inşallah. Öksürüğüm hafifledi gibi.
geçmiş olsun canım ALLAH dermansız dert vermesin yeterki:dua:

Back
X