- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.901
Valla pilatesi 65kilolarda yapın diyolar ondan yapmıyorum en fazla 70 kiloda dedilerdipilates de mi yapamıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla pilatesi 65kilolarda yapın diyolar ondan yapmıyorum en fazla 70 kiloda dedilerdipilates de mi yapamıyorsun?
İnşALLAHSorma bir kaç kişi var etiketlemiyim şimdi onlar kendilerini biliyor ...onların ağzına düşeceğine kor kuyulara duş...mahmutla ayrılmaz ikili olucaz tahin ile pekmez bal ile kaymak ciğer ile soğan kuru fasulye pilav gibi ...
![]()
Valla ne derlerse desinler ben yapıyorum. kaslarım uzasın inceleyim diyeValla pilatesi 65kilolarda yapın diyolar ondan yapmıyorum en fazla 70 kiloda dedilerdi
O saydıklarından ayrılamazsın zaten ama Mahmut yalan olacak gor bak aynı step tahtası gıbıSorma bir kaç kişi var etiketlemiyim şimdi onlar kendilerini biliyor ...onların ağzına düşeceğine kor kuyulara duş...mahmutla ayrılmaz ikili olucaz tahin ile pekmez bal ile kaymak ciğer ile soğan kuru fasulye pilav gibi ...
![]()
Ortın bile ınanmadıİnşALLAH![]()
ona inanmamak demeyelim. Nasrettin Hoca misali. Testi kırıldıktan sonra yapılacak bir şey yok. Testi kırılmadan önce tedbir almak lazımOrtın bile ınanmadı![]()
http://magnethaber.com/manisanin-en-buyuk-kresi-yunusemrede-hizmete-acildi/Bu arada sıze biley danısacagım guzellerr
Komşum bakacaktı ya ela ma bakamayacagını soyledı
Temmuzda işe baslayacagım
Az vaktım kaldı, muhatap olupta bakıcı olacak tıplerı gorunce kahroluyorum kucumsedıgımden degıl ama cocuguma tv bıle ızletmezken guvenemıyorum bakıcılara
Manısada erken aylarda alacak kres buldum 12.ayını bulacak işe gıdınce
Dıyorum kı krese mı versem ustelik para olarak daha az bıle bakıcıdan daha guvenlı olmaz mı sızce
Her ıstedıgımde gıderım en azlıse mezunu guvenlı bır ortam olmaz mı sızce de ne dersınız ne olur yardım edınn
aradaki kaçamakları saymazsak bence de gitsin :)her gün 5 km az değil yani gitsin bencede![]()
kızım leyla mecnun ferhat şirin gibi desene ayrılmaz ikilin bile yeme içme üzerineSorma bir kaç kişi var etiketlemiyim şimdi onlar kendilerini biliyor ...onların ağzına düşeceğine kor kuyulara duş...mahmutla ayrılmaz ikili olucaz tahin ile pekmez bal ile kaymak ciğer ile soğan kuru fasulye pilav gibi ...
![]()
cnm linke bakmadım ama güvenmediğin birine bırakacağına kreşte olması daha iyi ardanın okul işi nasıl olacak senin saatlerine uyacak mıBu arada sıze biley danısacagım guzellerr
Az vaktım kaldı, muhatap olupta bakıcı olacak tıplerı gorunce kahroluyorum kucumsedıgımden degıl ama cocuguma tv bıle ızletmezken guvenemıyorum bakıcılara
Dıyorum kı krese mı versem ustelik para olarak daha az bıle bakıcıdan daha guvenlı olmaz mı sızce
Her ıstedıgımde gıderım en azlıse mezunu guvenlı bır ortam olmaz mı sızce de ne dersınız ne olur yardım edınn
Biraz araştır veysosum yaa.. Mantıklı gibi soyledıklerın. Git bi görüş yerınde gor nasıl calısıyolar dıye bılgı al.. Hatta yaz kk ya da belkı bılen bırılerı cıkar?http://magnethaber.com/manisanin-en-buyuk-kresi-yunusemrede-hizmete-acildi/
Linki inceler misiniz sız olsanız napardınızz
Ahanda buldu hemen çakallll...halbuki etiketlememiştim..O saydıklarından ayrılamazsın zaten ama Mahmut yalan olacak gor bak aynı step tahtası gıbıdegıl mi ortım
inatettimolacak
Bu arada sıze biley danısacagım guzellerr
Güzel gibi görünüyor. Bir konuş bakalım.http://magnethaber.com/manisanin-en-buyuk-kresi-yunusemrede-hizmete-acildi/
Linki inceler misiniz sız olsanız napardınızz
Bu arada sıze biley danısacagım guzellerr
canımlydznp de demiş, sıcak soğuk demeden çocuğu oraya taşımak kolay mı, evde sevgiyle bakacak birileri illa ki vardır, biraz daha araştır istersen. sabah kızı evde bırakıp çıkmak inan en büyük kolaylık, kızı giydir, kendin giyin, onu bırak işe git derken helak oluyo insan. bi de benim alt değiştirme takıntım var, korkuyorum herşeyden artık. öff. psikopata bağlamayın beni istifa ederim :)
Orticiğim mahmutu kurduk sonundao alt temizleme takıntısı bende var. hele kız çocuğu olunca. yok yanlış temizleme enfeksiyon kapma vs... Bazen ben bile istifa etmeyi düşünmüyor değilim. Emeklilik bekliyoruz işte![]()
Hadi hayırlı olsunOrticiğim mahmutu kurduk sonunda![]()