- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #238.041

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür canım benim Allah razı olsunhayırlısı inşALLAH canım :)
hayırlı yolculuklar. kolay gelsin kaptankızlar işler bu arada çok yoğun yarın uşak a seyahate gidiyorum cuma akşamına döneceğim
haftaya da salı gün adanaya gidip perşembe döneceğim şu aralar iptalim haberiniz olsun muhtemelen bildirimde bu hafta bulunamam
hayırlı yolculuklar kaptanım kazasız belasız gidip gelinkızlar işler bu arada çok yoğun yarın uşak a seyahate gidiyorum cuma akşamına döneceğim
haftaya da salı gün adanaya gidip perşembe döneceğim şu aralar iptalim haberiniz olsun muhtemelen bildirimde bu hafta bulunamam
yarınki duruma bakarım tatlım bugün işyerinde sinir bozucu şeyler oldu kendimi çok şiş hissediyorum tatlım sabah eğer eksi çıkarsam söylerimtoplight kaptanım yolunuz açık olsun, yarın sabah tartılıp yazsaydınız bildirim yapmadı demeseydik? Eksileri görüyodunuz sanki?
Afıyet olsun sekerımmuzanmıştım oğluşumla yeni kalktım kahve yaptım içiyorum misss![]()
Hayırdır ne oldu sahnurumyarınki duruma bakarım tatlım bugün işyerinde sinir bozucu şeyler oldu kendimi çok şiş hissediyorum tatlım sabah eğer eksi çıkarsam söylerim
Iyı ortım sen nasılsınnnSelamlar hatunlar.. bir toplanti sabahindan sonra ancak gelebildim..
Keyifler nasil ne alemdesiniz
hayırlısı olsun tatlım,istanbulda burslu özel okul çok mantıklı dediğin gibi masrafı geçiyor bile neredeyse.büyük oğlum şehir dışında okudu, küçüğü özelde burslu abisi kadar masrafı olmuyor okul vs için.Benim kız YGS 6 dan girecekmis 80 enaz okul puanı
hayırlı yolculuklar kaptanımkızlar işler bu arada çok yoğun yarın uşak a seyahate gidiyorum cuma akşamına döneceğim
Daha dur sekerım yenı ya bırkac ay sonra gor MAHMUT bir halta yaramıyor yok yorgunumsende mi brütüss![]()