Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bakıcı konusunda birşey söyleyip seni rahatsız etmek istemedim ama gerçekten işini yapacak birini bulmak maalesef bu konuda çok zor. Kızkardeşin o zamanları yaşadığı için şahsen biliyorum. Dediğin gibi neler neler yani. En sonunda kızcağız ayrıldı işinden gücünden kendi bakmaya başladı. Kreş çok daha iyi bir seçenek.
Bence de canım buyuk ıhtımal oyle olacak bakalım artıkk temmuza kadar evdeyımm inş hayırlısı olur

hayırlısı olsun tatlım,istanbulda burslu özel okul çok mantıklı dediğin gibi masrafı geçiyor bile neredeyse.büyük oğlum şehir dışında okudu, küçüğü özelde burslu abisi kadar masrafı olmuyor okul vs için.

hayırlı yolculuklar kaptanım
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah iyi bir üniversite ye yerleşir hayırlısi Allah dan

Kıslar bısry sorcam tartılmadan önce yarım saat yurusem artı mı cıkarım kastan dolayı yoksa eksı mı yanı ne yonde etkısı oluyordur sızceee
bence spordan önce tartılmalısın.
Daha dur sekerım yenı ya bırkac ay sonra gor MAHMUT bir halta yaramıyor yok yorgunum :KK70:
bu sefer onlar karnıyarıkla cacık gibi bir ikili oldular lütfen yani hele bu hafta ve diğer haftalar patır patır eksiler gelsin sen o zaman gör birde hic ayrilmayacaklar. yalnız nilsub nilsub perşembe gününü ya hafif geç yada tatil. cumaya kaslar şişip ödem yapmasın canım. ;)

Daha dur sekerım yenı ya bırkac ay sonra gor MAHMUT bir halta yaramıyor yok yorgunum :KK70:
bu tempoda bir kaç ay sonra zayıflarsam ne yapıcam mahmutu bi kenarda beklicek..:spor:
bak bak beni ellerin diline düşürdün:KK11: lydznp lydznp
Adaya dussem kahve alırım ılk bagımlıyım resmennn
ay sorma kahve çay olmasa yorgunluk atamıcaz :KK37:
bence spordan önce tartılmalısın.

bu sefer onlar karnıyarıkla cacık gibi bir ikili oldular lütfen yani hele bu hafta ve diğer haftalar patır patır eksiler gelsin sen o zaman gör birde hic ayrilmayacaklar. yalnız nilsub nilsub perşembe gününü ya hafif geç yada tatil. cumaya kaslar şişip ödem yapmasın canım. :KK66:
yok yok bacımmmm yürüyüşe çıkmadan önce 15 dk eliptik yapıp çıktım:spor: 20 dk zor yürüdüm dizlerim nasıl ağrıyor anlatamam :KK43:yürüyemiyorum tantum jel sürdüm dizlerime ağrı kesici içtim şimdi :işsiz:her perşembe yapmıcam kaslarında dinlenmesi lazımmmış haklısın canım
sabah 45 dk akşam üstü 15 dk fazla geldi ilk günden

bu tempoda bir kaç ay sonra zayıflarsam ne yapıcam mahmutu bi kenarda beklicek..:spor:

yok yok bacımmmm yürüyüşe çıkmadan önce 15 dk eliptik yapıp çıktım:spor: 20 dk zor yürüdüm dizlerim nasıl ağrıyor anlatamam :KK43:yürüyemiyorum tantum jel sürdüm dizlerime ağrı kesici içtim şimdi :işsiz:her perşembe yapmıcam kaslarında dinlenmesi lazımmmış haklısın canım
ay canım bu servey servey de fırsat kolluyormuş :KK70:
ama üzüldüm gerçekten benim yüzümden uğraşıyorsun affet beni ortiiimmm :silah::ruh:
birde haftanın 5 günü spor yapın diyorlar. bu mahmut seni cok hırpalamış. once gecmis olsun sonrada persempe ve pazarı tatil yap derim. kaslar dinlensin. yada p.tesi sen bilirsin canım.
affettin mi beni
:KK61:

Kıslar bısry sorcam tartılmadan önce yarım saat yurusem artı mı cıkarım kastan dolayı yoksa eksı mı yanı ne yonde etkısı oluyordur sızceee
Yok canım artı cıkmazsın bence. Ben erkenden kalkarım yuruyusumu yapar oyle tartılırım genelde. Hatta yuruyusten onde arti yuruyusten sonra eksi oldugumda oldu yani.:KK6:
Kilolarca agırlıkta dambıl,halter kaldırmıyoruz ki kaslarımız şişsin o body bulding yapanlarda oluyor.. :KK15:
Benim düsüncem böyle kas şişirmek öyle kolay degil ki..:skandal:

Tatlįm keske esini dinleseydin ilkgun 10- 15 dakika yapıp beser dakika arttırsaydın spor salonlarinda da ilk 1 hafta 10-15 dakika yaptiryorlar alıstırmak icin. Dikkat et ortimm zarar verme kendine..:KK15:

Canım bıktırma kendini, azıcık sabret kullanmak için :)

servey servey kuzucum bende spor sonrası mutlaka Eksi gelirim, muhtemelen su kaybı diye düşünüyorum :)

ay canım bu servey servey de fırsat kolluyormuş :KK70:
ama üzüldüm gerçekten benim yüzümden uğraşıyorsun affet beni ortiiimmm :silah::ruh:
birde haftanın 5 günü spor yapın diyorlar. bu mahmut seni cok hırpalamış. once gecmis olsun sonrada persempe ve pazarı tatil yap derim. kaslar dinlensin. yada p.tesi sen bilirsin canım.
affettin mi beni
:KK61:
Kız insan ortisine darılmaz ;) öpücük atacaktım ama telde yok...:D

İyi akşamlar kızlar

Bugünkü menüm

Kahvaltidan önce
1 tatlı kaşığı corekotu bal
1 tatlı kaşığı zeytinyagi
Yarım bardak sicak su

Sabah 10.00
1 kk peynir
5 zeytin