Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünkü menüm:KK72:

sabah(10:00)
1 z.yağda yumurta
9 ince zeytin
b.peynir
k.peynir
3 çeri domates
1dilim t.b ekmeği
2 ceviz
1 hurma
Açık çay

Ara(13,30)
Kefirli kayısılı keten tohumlu yoğurt 150 ml
(altınkılıçın yeni ürünü beğendim)

Ara(16:30)
Türk kahvesi

akşam(18:00)
3minik kuzu kaburga(haşlama)
3 bulgurlu kıymalı z.yağlı dolma
1 çay k.karayemiş reçeli
1çay k.armut reçeli
(artvinden geldi tadına baktım)Hoppa
salata

içilen su:3 litre
yapılan spor:20dakika evde yürüyüş:KK6:

17523256_1914953845416874_8497926213864396624_n.jpg

Bu aralar çok katılamıyorum kızlar nobetlerim kötü geçiyor :KK43:
Menümü yazıp kaçayım
Kahvaltı yok cnm istemedi
Ara Orta türk kahvesi
Öğle
2yk erişte
1 porsiyon tavuk sote
Elma
Aksam
Yarim yk makarna
3 küçük fırın köfte
2-3dlm fırın patates
1 kase cacık
Kurabiye büyüklüğü poğaça
2 litre su
9bin adım

ya paylaşayım da beni kazana atın dimi? benim irade gitti, verdiklerimi alıyorum süper, her hafta 1 kilo olarak dönüyo bana abur cuburlar. bugün niyetliyim, başlayım yeniden diye adım atmak istiyorum ama olmuyo ya, olmuyo :KK43:
Olur canım olur, ne kadar azaltsan kardır tatlım. Kendini ikna etmen gerek, bugün yarın dedikçe iş uzuyor. Kaçamağını yine yaparsın, sevdiğin şeylerden ayrıldığını ya da kendini mahrum edeceğini düşünme. Bizi strese sokan o oluyor.

Eki Görüntüle 1974613
Kızlar kızımın YGS sonucu bu okul puanı da eklenecek taktir getiriyordu okulundan enaz 80 gelecek yüzde elli , yüzde yetmişbes burlu okuyacak İstanbul da özel üniversite de İstanbul dışı düşünmüyorum bedeni masrafı aynı olacak hayırlısi Allah dan
Hayırlısı olsun canım. Bende bu puanlardan pek birşey anlamıyorum ama İstanbul içi burs alabiliyorsa sanırım oldukça başarılı. Tebrik ederim :KK9:

kızlar işler bu arada çok yoğun yarın uşak a seyahate gidiyorum cuma akşamına döneceğim
haftaya da salı gün adanaya gidip perşembe döneceğim şu aralar iptalim haberiniz olsun muhtemelen bildirimde bu hafta bulunamam
İyi yolculuklar canım :KK3:

Kıslar bısry sorcam tartılmadan önce yarım saat yurusem artı mı cıkarım kastan dolayı yoksa eksı mı yanı ne yonde etkısı oluyordur sızceee
Spordan sonra kasların şişecektir canım, önce tartıl.

bu tempoda bir kaç ay sonra zayıflarsam ne yapıcam mahmutu bi kenarda beklicek..:spor:

bak bak beni ellerin diline düşürdün:KK11: lydznp lydznp

ay sorma kahve çay olmasa yorgunluk atamıcaz :KK37:

yok yok bacımmmm yürüyüşe çıkmadan önce 15 dk eliptik yapıp çıktım:spor: 20 dk zor yürüdüm dizlerim nasıl ağrıyor anlatamam :KK43:yürüyemiyorum tantum jel sürdüm dizlerime ağrı kesici içtim şimdi :işsiz:her perşembe yapmıcam kaslarında dinlenmesi lazımmmış haklısın canım
sabah 45 dk akşam üstü 15 dk fazla geldi ilk günden

Tatlım sende ilk günlerden çok yüklenmişsin ama. Eliptiği bitirince ay çok pardon Mahmut'u :-) soğuma, esneme hareketlerini yapmayı unutma canım. İlk etapta 15'er dk lık alıştırmalarla başlasan daha iyi olurdu. Sen günlük kullanımı 1 hafta için 20-25 dk ya indir, sonra yarım saat sonra 45 dk ya çıkarırsın. Ya da istediğin gibi ayarlarsın işte.

Kızlar tam buğday unu kullanan varmı eşim aradı bime gelmiş al dedim 2paket
Kalorileri aynı ama tam buğday unu beyaz undan daha fazla lif içerir o yüzden diyetisyenler tavsiye ediyor. Bize şu sıralar pek uymaz ama tam buğday unuyla yapılan kek, pankek ve katmer vb şeyler bana göre tabii daha lezzetli geliyor.

Menüm;
Çörekotu yagı ve 500ml elma sirkeli ılık su

07:30
1 yesil elma(tarçınlı)
2 ceviz
200ml türk kahveli süt

09:30
4 yk yogurt+2 tk chia

10:30
1 h.yumurta,süzme peynir
40 gr altınbasak grissini

14:30
Nestle nesfit bar (90 cal)

16:00
1 yesil elma
150 ml sut ile tarcinli zencefilli kahve

18:30
2 bardak ayran
Tavuk doner
Az ekmek

2,5 L su
400ml maydanoZ suyu

Spor;
32 dk Jessica Smith videosu:KK6:
--
Mutfagı dip köşe temizledim camlar,dolaplar silindi,beyaz esyalar cekildi buda spor sayılır dimi?:temizlik::temizlik:
Sayılmaz mı hiç, bildiğin kardiyo oluyor o :21:

Bu aralar çok katılamıyorum kızlar nobetlerim kötü geçiyor :KK43:
Menümü yazıp kaçayım
Kahvaltı yok cnm istemedi
Ara Orta türk kahvesi
Öğle
2yk erişte
1 porsiyon tavuk sote
Elma
Aksam
Yarim yk makarna
3 küçük fırın köfte
2-3dlm fırın patates
1 kase cacık
Kurabiye büyüklüğü poğaça
2 litre su
9bin adım

Çok söz söyleme hakkım yok aslında son günlerde paylaştığım memülerden sonra ama;
Makarna + patates + poğaça :KK12: Kötü bir üçlü tatlım.

Kahvaltı
Nesfit + yarım yağlı sütle

Ara
Filtre kahve
Peynirli wasa, ufak paket
3 küçük parça çatal (simitçilerin sattığı hani)

Akşam
Domates çorbası
2 biber dolması
2 yk yoğurt

Ara
Filtre kahve

Bugün oraya buraya koşturmaktan öğle yemeğimi atladım. Çok yorgun hissettiğim içinde sporu es geçtim. Ama nerden baksanız toplamda 1,5 saat falan yürümüşümdür.

2 lt su.

Hayırdır ne oldu sahnurum
yaa sorma klasik işyerindeki olaylar bir de seyshatler çakıştı onları düzenle derken şiştim resmen
Kıslar bısry sorcam tartılmadan önce yarım saat yurusem artı mı cıkarım kastan dolayı yoksa eksı mı yanı ne yonde etkısı oluyordur sızceee
ben koşu bandında interval yaparsam min yarım kg eksik çıkıyorum

kızlar küçük oğlan 1,5 saattir öksürüyor
ayaklarına viks sürdüm sırtına gazete koydum ama yok kar etmedi yawrum uyuyamadı da şimdi kucağıma aldım inş öksürmezse dalacak çocuk anne uyumak istiyorum diyo içim parçalandı

bugün günüm çok kötü başladı eşimle sabah ekmek kızartma yüzünden tartıştık sinirlerim nasıl gerildiyse ilk defa sofrayı bırakıp kslktım kahvaltı yapmadan oturup ağladım sonra toparlanıp işe gittim işte bi sürü tantana bi de sekreter milletinin nazını çek bölgelerle telefonda konuşmak için en son sinir olup devletin bütün iş telefonlarını kendi cep numaramdan yaptım o kadar gerginliğin üzerine bu akşam sporada gittim ama o biraz rahatlattı da hoca tarz değiştirmiş sanırım bi 400-500 squat yaptırdı200 mekik yaptırdı ama bana 100 de sen bırak dedi halime acıdı herslde yarın sanırım kas tutulması olcam sabah tartılırım diye tursu suyu da içmedim iyice şiimeyeyim diye

Olur canım olur, ne kadar azaltsan kardır tatlım. Kendini ikna etmen gerek, bugün yarın dedikçe iş uzuyor. Kaçamağını yine yaparsın, sevdiğin şeylerden ayrıldığını ya da kendini mahrum edeceğini düşünme. Bizi strese sokan o oluyor.

Hayırlısı olsun canım. Bende bu puanlardan pek birşey anlamıyorum ama İstanbul içi burs alabiliyorsa sanırım oldukça başarılı. Tebrik ederim :KK9:

İyi yolculuklar canım :KK3:

Spordan sonra kasların şişecektir canım, önce tartıl.
Sağol canım benim Allah razı olsun kardeşim hayırlısi olur inşallah inşallah iyi bir yere yerleşebilir istediği bölüme inşallah

Kızlar bana bir akıl verin ağlayacağım ağrıdan sızım sızım.sızlıyor dizlerim yürüyemiyorum sıcak mı iyi gelir soğukmu...yada dr gitsem çok fena yım dr ilaç verebilirmiki bu ağrıya

Kızlar bana bir akıl verin ağlayacağım ağrıdan sızım sızım.sızlıyor dizlerim yürüyemiyorum sıcak mı iyi gelir soğukmu...yada dr gitsem çok fena yım dr ilaç verebilirmiki bu ağrıya
günaydın canım. yoldayım şimdi. ofise gidince sana ayrıntılı yazacağım. ama tek tedavi ağrılar gecene kadar dinlenmek bildivim kadariyla. cok geçmiş olsun :(

Back
X