Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kizlar. kimseler yok. dunden beri ilk defa bu kadar kisa sürdü geçmişi okumak. havalar ısındı bizim kızlar sokaklara dökülüp gecelere mi aktılar acaba :KK70::KK70::KK70:
kızım çağırıyor beni. onu yatağından çıkarayım da özgürlüğüne kavussun minnak prensesim :KK25:
Allah'ım bağışlasın prensesini rabbim korusun inşaallah...
Ben bugün de çalışıyorumm havalar isinamadi gitti benim kızlar hasta azcik isinsa yazı getiriyorlar onun için hasta oluyorlar dikkat etmek lazım bugunlerde

Günaydın kızlar..:KK25:
Ortim nilsub nilsub ve diger arkadaslarr aksam menulerde paylasilmamis nerelerdesiniz?
nilsub nilsub canim iyimisin nasil oldun? :KK19:
günsydın canım iyiyim akşamdan beri nette sorun var kesilip duruyor neyse geldi şimdi kesilmez inşallah çok rüzgar var burda ondan galiba..:KK15:
günaydın şekerler:KK3:
yine kimsecikler yok hayırdır inşallah:KK64:
günaydın canım...:KK25:

Ben bugün de çalışıyorumm havalar isinamadi gitti benim kızlar hasta azcik isinsa yazı getiriyorlar onun için hasta oluyorlar dikkat etmek lazım bugunlerde
ya sorma burdada bir fırtına içim üşüdü resmen sabah yürüyüşe çıkmıştım..

17457787_1815869172007279_4834699163302492121_n.webp

benim mahmut herkesin diline dolanmış...:KK70::KK70::KK70::KK70:

ya sorma burdada bir fırtına içim üşüdü resmen sabah yürüyüşe çıkmıştım..
Beni eşim yürüyüşe yollamadi hasta olurum diye
Aynı gün ATM ye gitti kart borcu ödemeye ATM bozukmus 15 dakika yürüme mesafesinde yatırmış hasta oldu şırıl şırıl akiyor burnu hava çarptı
Canım benim beni korudu kendini koruyamadı

seninde prenseslerini ALLAH bagislasin ve korusun canım. bizimki de cok farklı değil. çıkabildiğini kendi çıkarıyor, çıkaramadığını da aç aç diye söylüyor :KK70::KK70:

Aynı gün ATM ye gitti kart borcu ödemeye ATM bozukmus 15 dakika yürüme mesafesinde yatırmış hasta oldu şırıl şırıl akiyor burnu hava çarptı
ay zaten bi bu havalar birde mahmut hasta ediyo beni:KK70::KK70::KK70:

demek sen daha kiymetlisin ondan. ALLAH bozmasın inşALLAH ;)

Back
X