Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin herkeseee
oğlan karnımdayken beni yerimden zıplatırdı. doğdu yine aynıydı peluş bir topu vardı onunla uyurdu. erkek çocuğu işte :KK70::KK70::KK70:
Bizimki de topçu olacak desene :D çıkınca belki böyle olmaz diye bi umudum vardı ama şu an hayallerim yıkıldı :D
Günaydın kızlarrr..:KK3:
Benimde wc sorunum var ve gune +1 ile merhaba dedim!!:KK43:
Wc sorunun gecerse eksiye düşersin canım merak etme ;)

Gunaydin herkeseee

Bizimki de topçu olacak desene :KK70: çıkınca belki böyle olmaz diye bi umudum vardı ama şu an hayallerim yıkıldı :KK70:

Wc sorunun gecerse eksiye düşersin canım merak etme :KK66:
ALLAH gönlüne göre versin inşALLAH. Belli olmaz diyeceğim ama ... :KK48:
yaşa ve gör :KK70:

Gunaydin herkeseee

Bizimki de topçu olacak desene :KK70: çıkınca belki böyle olmaz diye bi umudum vardı ama şu an hayallerim yıkıldı :KK70:

Wc sorunun gecerse eksiye düşersin canım merak etme :KK66:
Insallah canım :KK36:Herkes eksiye düser:KK68:
Zaten erkeklerin buyuk cogunlugu futbolu sever..:duduk:

Anammmm 79.2 ayyy çok fena bu şişlik ama dunde 1saat yapınca baldırların bacaklarımın ustleri fena acıyor ondan galiba artının sebebi yoksa kendimi iyi hissediyorum wc sorunum yok sabahları aspir yağı çok işe yarıyor...
Canim tartinin pilinde sıkıntı olabilir mi?
:KK12:

düşün yani biz 51 olmak bile istemiyoruz :KK70::KK70::KK70:
ay sorma burda bi arkadaşımız vardı betüş almayın zayıfları takıma diyodu.. atın diye o geldi aklıma:KK70::KK70::KK70:
Canim tartinin pilinde sıkıntı olabilir mi?
:KK12:
evet değiştireyim bugun ne zamandır değiştirmedim..
Ben diyete başladığımdan bugüne eşim 5 kilo verdi hiç sikmadan sporsuz az yiyerek verdi tam 2 ayda
erkekler kilo vermede daha şanslı genetik olarak kas fazlaları olduğu..
Belli belli, kabak gibi belli hem de :KK70:

Futbolu sevsin canım ona lafım yok da çok hareketli olacak galiba, korkum o :KK48:
yok kız sığmıyordur artık ne yapsın yer daracık:KK70::KK70::KK70:

selam kızlar :KK3:
sabah sağlık ocağına gittim diyetisyenin verdiği tahlilleri yaptırmak için yarısını yapıyoruz dedi birkaçını yapmıyorlarmış :işsiz:olanlar için kan verdim yarın alıcam sonuçları:KK55:
kalan tahlilleri de başka yerde yaptıracaktım geç oldu diye direk eve geldim.bu hafta içinde onlarıda halletmem lazım:KK69:

Back
X