Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah canım artık çok sıkıldım kilolu olmaktan her şeyim kısıtlanıyor.
az önce eşimle konuştum sabah arabasını servise verdi çıkmasını beklerken metroya binip kapalıçarşı eminönü vs yürüyormuş ,keşke bende yanında olsaydım dedim bana dediği cümle:sen o kadar yürüyemezdin pestilin çıkardı... aramızda 12 yaş var adamın dediğine bak :tokat:kilolu olunca direk yürüyemez oluyorsun:KK42:bu cümleyi oğlumdan ve eşimden çok sık duyuyorum yürüyemessin sen oraya çıkamassın sen vs.:ukala::ukala::silah:
ayy hepsine yedireceğim o lafları :KK62:
Ay ablacım he de sen onlara benım nefesım yetmıyodu yurumeye bırının bısey demesıne gerek yoktu yanı. ama verdıkce kus gıbı hıssedıyosun kendını..zıpır zıpır gıdıyom sımdı heryere ;) sen daha güzellerini yapıcaksın ınanaıyorum ben sana :KK15:

Kabaca listeye aldım ölçüleri hanımlar,kimin eksikse alıntılayıp yazsın ölçülerini..
ya da beni etiketlesenız de olur..
Not: bazıları altbacagı almamıs onu da ekleyebılırız. Bi de herkesın sag bacak sag kol olculerını aldım bılgınıze
Ölçü.webp

Başarılmayacak birşey değil. Yapabilirsin. Diyetisyene gidiyorsun. spor yapıyorsun. Motivasyonda bizde. O lafları yemekle kalmayacaklar. Herkes süper oldun diyecekler. En kısa zaman da hemde :KK49::KK50::KK15:

Ay ablacım he de sen onlara benım nefesım yetmıyodu yurumeye bırının bısey demesıne gerek yoktu yanı. ama verdıkce kus gıbı hıssedıyosun kendını..zıpır zıpır gıdıyom sımdı heryere :KK66: sen daha güzellerini yapıcaksın ınanaıyorum ben sana :KK15:
sağolun kızlar:KK15: olacak bu sefer ben inanıyorum kendime ve bize:KK19:

Kabaca listeye aldım ölçüleri hanımlar,kimin eksikse alıntılayıp yazsın ölçülerini..
Not: bazıları altbacagı almamıs onu da ekleyebılırız. Bi de herkesın sag bacak sag kol olculerını aldım bılgınızeEki Görüntüle 1976582
alt bacak ölçümüde yazayım:48
ben 6 martta ölçülerimi almıştım o günden bugüne 2 şer 3 cm incelmişim:süslü:

inşallah canım artık çok sıkıldım kilolu olmaktan her şeyim kısıtlanıyor.
az önce eşimle konuştum sabah arabasını servise verdi çıkmasını beklerken metroya binip kapalıçarşı eminönü vs yürüyormuş ,keşke bende yanında olsaydım dedim bana dediği cümle:sen o kadar yürüyemezdin pestilin çıkardı... aramızda 12 yaş var adamın dediğine bak :tokat:kilolu olunca direk yürüyemez oluyorsun:KK42:bu cümleyi oğlumdan ve eşimden çok sık duyuyorum yürüyemessin sen oraya çıkamassın sen vs.:ukala::ukala::silah:
ayy hepsine yedireceğim o lafları :KK62:
yiyecekler tatlım sen merak etme hepsi utanacak sen verdikçe kiloları
Bu arada pazartesı bıldırımını de yapayım.. bugun labda ıslerım coktu anca gelebıldım
Sabah acele cıktım tartılamadım ama h.sonu 63,1ıdım cumaya gore -200 yanı
ama reglı olucam olamıyo bı turlu kıvrım kıvrım kıvarnıyom valla kac gundur :KK43:
tatlım senin hedefin kaç.tı
alt bacak ölçümüde yazayım:48
ben 6 martta ölçülerimi almıştım o günden bugüne 2 şer 3 cm incelmişim:süslü:
bak ne güzel farketmiş daha çok gidecek tatlım

Not: bazıları altbacagı almamıs onu da ekleyebılırız. Bi de herkesın sag bacak sag kol olculerını aldım bılgınızeEki Görüntüle 1976582
ben almadım ölçüleri mi yaa ama bi ara alırım şu aralar koşturmacadan ölçü alacak zamanım yok

sen listeye kendi ölçülerini yazmasan mı acaba? ya da size gıcıklar listesi mi yapsak bele bak 73 kol 27 bacak desen o da ince :63:
neyse belin 60 değil bununla idare edebilirim sanıyorum :KK70::KK70::KK70:

sen listeye kendi ölçülerini yazmasan mı acaba? ya da size gıcıklar listesi mi yapsak bele bak 73 kol 27 bacak desen o da ince :63:
neyse belin 60 değil bununla idare edebilirim sanıyorum :KK70::KK70::KK70:
Yazayım mı ılk basladıgımdakı olculerı de :D
Karanlık gecmısımı sakladım bır mıktar ondan ses etmeden lısteye kıydan kıydan ekledım kendımı :D

tatlım senin hedefin kaç.tı
60tır buyuk ıhtımal kaptanım oyle hatırlıyorum yanı..
91le basladım,yanı %80e bakacak olursak 66dan berı mezunıyet hakkım var..
Daha devam etmek ıstıyorum ama 57-58de mezun olayım ıstıyorum. Hedef asagı ceksem mı dıye dusundım ama ıhmal ettım sonra..
Karar sızın lıste bosalsın kış kış derseniz mezun olaram :110: :KK22:

Tatlım gobek olculeri gobek deligi cevresinden mi? Ben oradan olcuyorumda gobek deligi ile asagisi arasinda da fark oluyor. :KK52:
KIzlar siz nereden olctunuz?

Back
X