Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün +1 ile gune baslamistim.Wc sorunu cozulunce bugun Cuma kilomu gordum artik calısmalar eksi gormek icin.Dün yine wasa aldım ekmek yerine onu yicem.:kk77:
fancynancy fancynancy dün 25 dk eliptik 25 dk yürüyüş yaptım canım akşam giremedim haberin olsun canım
Supersin ortim.:KK9: Agrıların gecti mi ?:KK37::KK37:

günaydın kızlar . bende bu takımda liste dışı yarışa bilir miyim bugünden itibaren :)

nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight

kaptanlar eskiden sizdiniz değiştimi bilemedim sizi etiketledim kızlar. gerçi nilgün değil onu biliyorum da olsun onuda etiketleyim dedim ,eksik kalmasın :-)
hoş geldin kız ben değilim artık kaptan yardımcısı ama gelebilirsin tabiki liste dışı olursun bizim gibi..
hani uyanmışın ama telefonda mesaj yok ,artık beni ikinci plana mı atıyon daha da yazmam sana:63::63::63: :KK70:
yok kızzz uyuyosundur diye yazmadım ne bilim erken kalkacağını okulda yok niye kalktınki sen:KK70::KK70::KK70:

bilemedim ki, tuz kullanıyor musun diyeceğim ama sanmıyorum. vücutta en çok suyu tutanın tuz olduğunu biliyorum sadece. Ödem söktürücü çay falan işe yaramıyor mu canım? Gerçi onda da gece oluyor olanlar diyorsun. diyetisyene gitmeyi düşünüyor musun?
Diyetisyene gidiyorum zaten. Beslenmemde sıkıntı yok. tardıda yağdan da yaktığım görünüyor ama ödemi çözemedim. diyetistyen adet dönemi 2-3kg a kadar şişlik olabilir dedi. öğlene doğru kalmıyor bunu hissediyorum. dün gece int. biraz araştırdım bir dahiliye dr. gitmek lazım.

Back
X