Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız geçen gün oğlumun kanını alan hemşireye kızdım sen miydin yoksa:KK70:
iğneyi soktu damarı bulamadı içinde gezdiriyo iğneyi ayy içim parçalandı oğlumda bir ağlama ne yapıyosun sen yaa diye anammm:KK61:
Ay ben değildim ben olsam eline verir sen daha iyi yapiosan sen yap derdim :D şaka bi yana yapılabilecek birsey olsa o da yapardı eminim çünkü herkes bir an önce işini bitirmek ister :(

Cevizli o kadar pahalanmış mı :işsiz:Bildiğimiz cevizli mi Dragos mu yoksa :KK70:
Valla düz cevizli adliye hastane var ya fena kiralar :D

Günaydınlaar :)

hakkaten ortim unutmuş beni :KK42: kuzucum yoğunum bu ara, ara ara uğruyorum ancak işte o_O sen unutma sakın beni ama :KK48:
Seni unutmak mümkün mü tatlım. :KK36::KK36:
Kizlar gunaydin,kac gundur kosturma pesindeyim..
Okulla sehir disina cikiyoruz,deneyleri toplamaya calisiyorum regliyim bi taraftan da bittim yeminle.. aksam 11de geldim sabah 8de okuldaydim geri..
Bu aksam okuldan yola cikiyoruz pazar donucem olmezsem tabi :KK43:
Beni bu hafta bildrimsiz yazarsiniz kizlar haber vereyim dedim @morordek
Hepinizi kocamaaann opuyorummm
Hayırlı yolculuklar, eğlenceli bir yolculuk olsun.
Günaydın herkeste bi koşuşturmaca herkeste bi telaş biriniz balikesirden geçerken beni de alin ya :KK43: @toplight @inatettimolacak hayırlı yolculuklar az ödemler diliyorum @morordek hadi bakalım güzel haberlerle gel lydznp lydznp akşamdan tuzlasak mi ayakları acaba :KK70: nilsub nilsub kuzucum tamam geçmicem seni nerdesin hasta mu oldun ya olma ki :KK43: @0zlem günaydın tatlım :KK15: @fancynancy kuzucum dün yarım saat yürüyüş yaptım :KK70:
Birumut55 Birumut55 ya iyi ki komşu falan değiliz senle sen diyetteyim fazlaligim var derdin ben de komşu katili olurdum :KK70: :KK70:
Bugunku yoklama senden demek :KK70:

bendede durum aynı şekilde inanki.. bozma moralini bi sıkıp dişimizi versek kiloları sonra rayına oturur herşey ...
Gerçekten oturuyor ama organiğim. Yani bir gün istediğini yiyorsan ertesi gün yemiyorsun kilo toparlıyor. Vermek kadar zor değil kesinlikle.. Gerçi benim koruma dönemim çok yeni ama yinede sanki kolay gidiyor gibi

Ayy ne çok yazdım yaa :))
Boş bırakmayın buraları, yarın cuma bol su ve yeşil çay için. Kas şişirecek sporlardan uzak durun. Moralleri yüksek tutun vee akşamı erken kapatın.. :KK54::KK54:
Aynen öyle yapalım inşallah eksileri görelim eksilere gelelim

Dün girip cevap yazamadım. Kusura bakmayın tatlişlerim.

Bence de hepsi temizlik yapıyor. :))

Aradaki fark ne kadar kaldı canım??
Hadi az yiyen kazansın. :KK70:

Süper bir sonuç, ben ödem olduğunu sanmıyorum sonuçta yeni başlamadınız uzun zamndır buradasınız.
Kontroldeki sonuçları bizede yaz lütfen. :KK66:

Muhteşem ya tebrikler Özlemcim. Nasıl yürüyorsun bu kadar.. :KK9::KK9:

Benim tartım haftadır pilsiz. Son durumum ne bilemiyorum. İnşallah çok almamışımdır. Pek azimli olduğum söylenemez yani :KK24:

Birininki de 8 dilim ekmek vermişti. Kimdi o ya:KK70::KK70:
Pil bitti tartılamıyorum diye gevşemedin inşALLAH.;)
O 8 dilim yiyen arkadaş çok durmadı kaçtı. şimdi hatırlamıyorum kimdi ama benden 1-2gün sonra takıma gelmişti. zaten gitme sebebi o oldu bence herkes birden 8 dilim ekmek mi diye sorgulayınca biraz asabileşmiş olabilir :KK70::KK70::KK70:

38'i doldursun da sonra istedigi zaman gelebilir :KK48: İnsallah sözümü dinler :KK48:

Sagol canımm insallah :KK200::KK68:
sen rahat ol canım yaa benim kızımda 38. hafta sonuydu 39. haftasının başı biraz suyum gelmeye başladı ondan gittim doğuma aldılar sunni sancı verdiler bana sancı yapmadı:KK70:
ebe geldi sen çok kuzu kuzu duruyon dedi sonra doktor geldi bu normal doğurmayacak sezeryana alalım dedi kabul ediyomusun bekleyelim mi biraz daha dediler bende tamam alın dedim..
yani uzadı gitti saki ol canım o ne zaman geliceğini bilirrr:KK46:

Dün girip cevap yazamadım. Kusura bakmayın tatlişlerim.

Bence de hepsi temizlik yapıyor. :))

Aradaki fark ne kadar kaldı canım??
Hadi az yiyen kazansın. :KK70:

Süper bir sonuç, ben ödem olduğunu sanmıyorum sonuçta yeni başlamadınız uzun zamndır buradasınız.
Kontroldeki sonuçları bizede yaz lütfen. :KK66:

Muhteşem ya tebrikler Özlemcim. Nasıl yürüyorsun bu kadar.. :KK9::KK9:

Benim tartım haftadır pilsiz. Son durumum ne bilemiyorum. İnşallah çok almamışımdır. Pek azimli olduğum söylenemez yani :KK24:

Birininki de 8 dilim ekmek vermişti. Kimdi o ya:KK70::KK70::KK70:
iyi hatırlattın bende değiştireyim tartının pillerini...

Ay ben değildim ben olsam eline verir sen daha iyi yapiosan sen yap derdim :KK70: şaka bi yana yapılabilecek birsey olsa o da yapardı eminim çünkü herkes bir an önce işini bitirmek ister :KK43:

Valla düz cevizli adliye hastane var ya fena kiralar :KK70:
yok canım yaa kızmaktan ziyade kimsenin işine karışmak gibi bir huyum yoktur ama çocukların kanını alındığı bir yere daha tecrubeli hemşirelerin oturtulması lazım diye düşünüyorum çünkü çocuklar çok hassas anneler babalar daha hassas:anne:

Senin hedef neydi ablacığım.
sorma ona hedefini kızzz 52 kilo 49 :sopa:olmak istiyo hatta onu görmezden gelelim:KK70::KK70::KK70:
Gerçekten oturuyor ama organiğim. Yani bir gün istediğini yiyorsan ertesi gün yemiyorsun kilo toparlıyor. Vermek kadar zor değil kesinlikle.. Gerçi benim koruma dönemim çok yeni ama yinede sanki kolay gidiyor gibi
ayy canım darısı bize diyelim o zaman:dua:
Bugun hepimiz kahvaltıyı dengesiz yapmışız. Benim kahvaltıda 1 içliköfte var. :KK70::KK70::KK70:
seninki daha güzelmiş:KK70:
Bol su iç tatlım ödem atarsın.Ben inanıyorum artı gelmeyecen.

Evlendikten sonra da Balıkesirde mi oturacaksınız?
artı gelmezsem sevinicem bende 2 gündür sadece yürüyüş yapıyorum eliptik yapmadım şişmiyim diye çünkü daha dizlerim ve bacaklarım ağrıyo

Pil bitti tartılamıyorum diye gevşemedin inşALLAH.:KK66:
O 8 dilim yiyen arkadaş çok durmadı kaçtı. şimdi hatırlamıyorum kimdi ama benden 1-2gün sonra takıma gelmişti. zaten gitme sebebi o oldu bence herkes birden 8 dilim ekmek mi diye sorgulayınca biraz asabileşmiş olabilir :KK70::KK70::KK70:
ama 8 dilim ekmek nedir ya ben diyette değilken bile 8 dilim ekmek yediğimi hatırlamıyorum:işsiz:

Çok çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl prenses.?

Hadi ya kazasız belasız atlat şu yoğunluğu biran önce :))

Spora devam demek.

240 mekik mi???? Daha önce profesyonel spor yaptın mı? Ben en fazla 100 yapabildim.

Canım meyveyle falan geçiştirmeye çalışsan. Cuma'da güzel bir eksi görürsen minik bir ödül yaparsın.
daha önce oldukça spor yapmışlığım var. bir de 240ı bir anda yapmıyorum. 3x20 yarım mekik, 3x20 table pozisyon dedikleri dizler 90 derece ayak kaldırarak. 3x20 ayaklar yukarıda 3x20 yine table pozisyonunda ayaklar ileri geri hareketle çekilen ki onda yanıyorum fuat abi diye bağırasım geliyor. :KK70::KK70::KK70:şimdi birde bu yan ve belin arkasındaki bölge ile ilgili bir mekik gördüm. ona da başlayacağım bu sefer 240 mekik 320 olacak. hareket düz yatıyorsun yere bacağını diğer bacağın üstünden atıp popoyu yan çevirip yapıyorsun. kalça üstünde benim birikmiş bir yağlı bölge var orası için iyi olacaktır diye ümit ediyorum. bu setleri yaparken her 20 mekikte 10sn, 60 mekikten sonra 30sn ara veriyorum. birde etkili olması için yapabildiğim kadar yavaş yapmaya çalışıyorum

Back
X