Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah canım benim yaaa yarında artı gelirsem çok üzülürüm çok çabalıyorum çünkü..:KK43:
üzme kendini. çabalıyorum diyorsun ya birden gider bir bakmışsın. Hatırlıyor musun 2 hafta sürekli şiş ödem dedim durdum. Diyetisyen de bir tartıldım -1900. emeğini karşılığını görüyorsun. sabır sadece. Artı bile çıksan bie aksilik olmuştur ondan de geç. listeye gireceksin unutma :KK39::KK19:

üzme kendini. çabalıyorum diyorsun ya birden gider bir bakmışsın. Hatırlıyor musun 2 hafta sürekli şiş ödem dedim durdum. Diyetisyen de bir tartıldım -1900. emeğini karşılığını görüyorsun. sabır sadece. Artı bile çıksan bie aksilik olmuştur ondan de geç. listeye gireceksin unutma :KK39::KK19:
Listeye girmesemde olur canım yaa zayıflayalım yeter..;)

benim ortilerim nerde bakalım dün yoktum boş kalmış buralar:KK19:
@Ozlem özlem spor yapıyodur kesin:spor: lydznp lydznp sen nasılsın
Yok canim bugun henuZ spor adina bisey yapmadim.Dun 17000 adim atinca bugun belki spor yapmam.:KK6:
yaa ne güzel diosun nilgünüm, geçen hafta niyetliyken 3 gün saf pro yaptım, bissürü kilo verdim, ertesi gün abartmadan normal düzene döndüm tık yok, ben hep diyet mi yapçam yaaaaaaaaa :KK61::KK61::KK61:
Canım hepimizin diyet psikolojisinden cıkması lazım.Diyet yapmak ac kalmak degil,diyet yapmak her seyden uzak kalmak degil.Onemli olan omur boyu devam edebilecegimiz sekilde saglıklı bir sekilde beslenebilmek.Cok kasma kendini canim..:KK15:

ne yaptın işe gittin mi taşıdılarmı hastaneyi artık hastalarda çok uğraşmış bugun git yarın gel diye birde ne dicem yeni hastane çok uzak ter yerde kolaymı sana ulaşımı..

2 dolmuş değiştiriyorum iyice gitti ebesinin nikahına :D
Biz seninle ayaklarımızı tuzlasak ne olacak. ancak kiralık ev bakmaya gideriz. :KK70:onda da çok tuzlama şehirler arası bulursun evi :KK70::KK70::KK70:
Ayy ev deme beynim yanıyor çok sinirleniyorum :D

Canım hepimizin diyet psikolojisinden cıkması lazım.Diyet yapmak ac kalmak degil,diyet yapmak her seyden uzak kalmak degil.Onemli olan omur boyu devam edebilecegimiz sekilde saglıklı bir sekilde beslenebilmek.Cok kasma kendini canim..:KK15:

haklısın özlemcim, bu ara evde olamıyoruz pek, evimi özledim, düzenimi özledim yaaa.

Yok canim bugun henuZ spor adina bisey yapmadim.Dun 17000 adim atinca bugun belki spor yapmam.:KK6:

Aynen diyetin kelime anlamı zaten sağlıklı beslenme demekmiş. biz onun anlamını bozmak için uğraşıyoruz. :KK70:

Kizlar gunaydin,kac gundur kosturma pesindeyim..
Okulla sehir disina cikiyoruz,deneyleri toplamaya calisiyorum regliyim bi taraftan da bittim yeminle.. aksam 11de geldim sabah 8de okuldaydim geri..
Bu aksam okuldan yola cikiyoruz pazar donucem olmezsem tabi :KK43:
Beni bu hafta bildrimsiz yazarsiniz kizlar haber vereyim dedim morordek morordek
Hepinizi kocamaaann opuyorummm
İyi yolculuklar canım, dediğin gibi yaparız no problem :KK66:
slm kızlar teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için..:KK200:
evet dün sabah veli toplantısına gittim dönüşte pazar yaptım sonra kızım eşim merkeze 23 nisan kıyafetini almaya gittik dışarda tavuk döner yedim kızımla ben ekmeksiz porsiyon yedim kızım lavaşla yedi eşim köfte yedi ondan ona bişey olmadı galiba.. tavuk bozdu midemizi sanırım.. tabi kızım daha hassas olduğu için onu daha kötü etkiledi..ama iyiyiz bu sabah..
Tekrar geçmiş olsun Nilgünüm. Alışıksın tabi organik tavuklara, dışarıdakiler dokundu hemen :)
Tavuk da bozuk oldu mu fena yapar mideyi :KK43:
morordek morordek hadi bakalım güzel haberlerle gel
Günaydın. Güle güle gidip gelin iyi haberlerle inşALLAH:KK200:
Sagolun kızlar gittik geldik, her şey iyi çok şükür :KK200:

Tekrar geçmiş olsun Nilgünüm. Alışıksın tabi organik tavuklara, dışarıdakiler dokundu hemen :)

Ayy maşallah masallah bir aydan düşmüş doğuma az kalmış yegeniminde nisan 26 si o aralar
İnşallah kucağınıza nasıp olsun sağlığıyla inşallah yeğenimin derin su kızı olacak :KK46::KK46::KK200::KK200::nazar::nazar:

oh iyi maşallah :nazar:

Ayy maşallah bir aydan düşmüş doğuma az kalmış yegeniminde nisan 26 si o aralar
İnşallah kucağınıza nasıp olsun sağlığıyla inşallah yeğenimin derin su kızı olacak :KK46::KK46::KK200::KK200::nazar::nazar:
Doktor bugun belki 40 haftayı beklemez dedi, bebeğin başı baya aşağı inmiş çünkü :)
Yeğenine de sağlıklı doğumlar nasip olur inşallah, hemen hemen aynı zamanlarda dogum yapabiliriz :)

Back
X