- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #239.121
hadi kızlar kahvemde bitti ben biraz yürüyüş yapıp
gelicem akşam yemeklerine DİKKAT DİKKAT

yarın tartı günü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlarr
tatlım dün kurum hekimine gösterdim iltihap falan yok gayet iyi dedi acaba baş ağrısına yada diş ağrıdına mı bağlı dedi dün öğleden sonra gece yatana kadar yoktu sabaha karşı gene biraz ağrıdı acaba gece dişlerimi mi sıkıyorum diye düşündüm seneler önce gene böyle olmuştu diş için bir ağarat yapmışlardı onu kullanınca geçmişti
Ayyyyy ayakkabı verilir mi hiç kızYeni yeni duruyorlar. Vereyim diye bir ara düşünmüştüm ama yok az kaldı onları giymeye. Birde sabah ödemi olmasa![]()
Yarın ola hayır olakızlar sabah tartıldım 70,4 maalesef ben 69,9 u görürüm zannedip hayal kurmuştum
Allah korusun yaa, kolay gelsin sana canım.Kizlar gunaydin,kac gundur kosturma pesindeyim..
Okulla sehir disina cikiyoruz,deneyleri toplamaya calisiyorum regliyim bi taraftan da bittim yeminle.. aksam 11de geldim sabah 8de okuldaydim geri..
Bu aksam okuldan yola cikiyoruz pazar donucem olmezsem tabi
Beni bu hafta bildrimsiz yazarsiniz kizlar haber vereyim dedim @morordek
Hepinizi kocamaaann opuyorummm
Günaydın herkeste bi koşuşturmaca herkeste bi telaş biriniz balikesirden geçerken beni de alin ya@toplight @inatettimolacak hayırlı yolculuklar az ödemler diliyorum @morordek hadi bakalım güzel haberlerle gel
lydznp akşamdan tuzlasak mi ayakları acaba
![]()
nilsub kuzucum tamam geçmicem seni nerdesin hasta mu oldun ya olma ki
![]()
0zlem günaydın tatlım
![]()
fancynancy kuzucum dün yarım saat yürüyüş yaptım
Birumut55 ya iyi ki komşu falan değiliz senle sen diyetteyim fazlaligim var derdin ben de komşu katili olurdum
![]()
![]()
fancynancy canım dün 40 dk yürüyüş yapmıştım..
senin listen gayet normal canım. :)Kızlar benim listemde 6 dilim ekmek var. Her ogun 2 dilim. Tabi makarna pilav yoksa.![]()
2 gundur etiketlemedim seni canim ekledin mi benide?Ok kızlar ekledim listenize,nilsub tekrar geçmiş olsun ikinize de canım.
2 gundur etiketlemedim seni canim ekledin mi benide?![]()
guzel olacak inşALLAH monicigimselam kızlar
ayy gün bana yetmiyor
temizlik günüm bugün bitince öğle yemeğimi hazırladım sonrasında tesise indim 45dk yürüyüş 30dk yüzme yapıp eve çıktım,şimdide akşam yemeğim pişiyor
yemek yedikten sonra da bebişe inicem azcık ilgileneyim de anneciği nefes alsındemişmiydim bilmiyorum oğlumla aynı bloktayız altlı üstlü
çok faydasını gördüm bir arada olmanın uzakta olunca yetişemezdim
gün içinde koşuşturmaktan yazamıyorum ama tüm yazılanları okuyorum
diyette süper gidiyor listemi bire bir uyguluyorum kaçamak yapmak aklıma bile gelmiyor çok şükürbu listemi çok sevdim bakalım diğerleri nasıl olcak
![]()
Afiyet olsun canim guzel menu..İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sabah
08.00 1 kuru kayısı, 1 tatlı kaşığı z.yağı, 1 bardak sıcak su
09.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
4 yaprak marul
1 bardak süt
2 dilim t.b ekmegi
Ara
1 sade t.kahvesi
1 kayısılı form çayı
Öğlen 12.30
1 kabak dolmasi
1 ayran
Ara
1 sade t.kahvesi
1 elma
Akşam 18.30
1 tabak ıspanaklı yoğurt
Su 2 lt
Spor 2 mil leslie
canım uykusuzluk kilo alımını hızlandırır. akşam 7 den sonra bir ara öğün yapmak gerekiyor. hem uyumuyor hem yemedigin için yediğin herşeyi bünye tutuyor olabilir. ayrica reglin yaklaşmış olabilir. düzelir merak etme:)Sabah 1,5 kg artı cıktım ne sacma ya hergun yuruyus yapıyorum 7den snr yemıyorum o kdr uykusuzluga