Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar kaçamak yapan arkadaşlar Birumut55 Birumut55 ebrusonmez ebrusonmez daha varsa herkes sporunu yapsın fazladan bende tiramisu yedim 60 dk eliptik yaptım yeşil çayımı içip birde birazdan yürüyüş yapıcam herkes ona göre kendi sporunu ayarlasın:spor:
Ozaman bende 1 saat leslie yapacağım yarım saat yürüyüş yaparım :) inşallah yakariz akşam çorba içerim

bende ne safmışım ya 2 kaşık yağsız yoğurtlu makarna ile yeşil salatanın üstüne 2 yk kısır koydum 2si birden çok oldu diye dert ediyorum. siz ise börekler pastalar fantalar tiramisulardan bahsediyırsunuz yazıklar olsun. size 1 saat leslie az gelir. söyle morordek morordek bunların cezası ne olsun? nilsub nilsub Birumut55 Birumut55 ebrusonmez ebrusonmez varmı unuttuğum :sinirli::sinirli::sinirli:

bende ne safmışım ya 2 kaşık yağsız yoğurtlu makarna ile yeşil salatanın üstüne 2 yk kısır koydum 2si birden çok oldu diye dert ediyorum. siz ise börekler pastalar fantalar tiramisulardan bahsediyırsunuz yazıklar olsun. size 1 saat leslie az gelir. söyle morordek morordek bunların cezası ne olsun? nilsub nilsub Birumut55 Birumut55 ebrusonmez ebrusonmez varmı unuttuğum :sinirli::sinirli::sinirli:
Ben cezama razıyım hakime hanım morordek morordek

Back
X