Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım aslında bacak ve kalcaya etki etmis gibi gorunsede butun vucuta etkili bir hareket.Gobegini iceri cekipte yap.Rahat rahat yapicak kivama geldigindede dambilla falanda yaparsin hareketin etkisini arttirmis olursun canim.
Jump squatta yap ziplayap cook yorucu oluyor.:KK6::KK6:
Jump deme banaaaa, şu kardiyo videolarında yesss, everybody, c'mon, lets do it, yeeeeaahh jumping jack dedikleri anda ben kaçar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay çok yorucu geliyor bana, düzgünce squatı yapayım artık 1 yıl sonra falan zıplayarak yapabilirim herhalde :KK70::KK70:

Yok ördeğim bu sadece bugunun kaçamağı, sıkı tutmak adına en azından eski kiloma dönene kadar menü paylaşayım, kaçamak yapmayayım diyordum da
Bence de menu paylaş artık yoksa seni 60'larda göreceğiz :KK12: 1 saat tempolu yürüyüş yap bence bugün yediklerini yakmak icin. Ustune de 100-200 artık ne kadar yapabilirsen zıpla
bugun akşama 1 saat daha yapsam anca yakar yediğim tiramisuyu:oops: :KK70:
Sen menülerine kaçamakları yazmiyosun sanırım :sopa: öyle menüyü ben de yazarım :110:
Ben bir dilim pasta ve 2 bardak fanta içtim
Veda partisi yapıldı bugün arkadaşlarımiz sağolsun benim cezam ne olur
1 saat leslie ve yarım saat yürüyüş yaparım yazmışsın sanırım, onları yap bakalım sonra da 100 tane zıpla :)
bende ne safmışım ya 2 kaşık yağsız yoğurtlu makarna ile yeşil salatanın üstüne 2 yk kısır koydum 2si birden çok oldu diye dert ediyorum. siz ise börekler pastalar fantalar tiramisulardan bahsediyırsunuz yazıklar olsun. size 1 saat leslie az gelir. söyle morordek morordek bunların cezası ne olsun? @nilsub Birumut55 Birumut55 ebrusonmez ebrusonmez varmı unuttuğum :sinirli::sinirli::sinirli:
Kestim cezalarını, Nilgun zaten eliptikle iyi iş yapmış. Kıyamam, seninki cok masum kalmış bunların yanında cidden :)

Bence de menu paylaş artık yoksa seni 60'larda göreceğiz :KK12: 1 saat tempolu yürüyüş yap bence bugün yediklerini yakmak icin. Ustune de 100-200 artık ne kadar yapabilirsen zıpla

Sen menülerine kaçamakları yazmiyosun sanırım :sopa: öyle menüyü ben de yazarım :110:

1 saat leslie ve yarım saat yürüyüş yaparım yazmışsın sanırım, onları yap bakalım sonra da 100 tane zıpla :)

Kestim cezalarını, Nilgun zaten eliptikle iyi iş yapmış. Kıyamam, seninki cok masum kalmış bunların yanında cidden :)
Tamamdır canım benim :KK28::spor::spor::KK73::KK6:

1 saat leslie ve yarım saat yürüyüş yaparım yazmışsın sanırım, onları yap bakalım sonra da 100 ta ne zıpla :)

Bende yarim bardak yani 100 ml kadar kola ictim. En son ne zaman ictigimi hatirlamiyorum bile bu bahane degil tabi..:KK12: ama yediklerim cok aciydi belki ondan canim cekti..o_Oo_O

Bende yarim bardak yani 100 ml kadar kola ictim. En son ne zaman ictigimi hatirlamiyorum bile bu bahane degil tabi..:KK12: ama yediklerim cok aciydi belki ondan canim cekti..o_Oo_O
Sen de mi ceza istiyorsun? :)) Ama senin sporların zaten süper oluyor, onları yapsan zaten yanar gider o kola :KK48:

Back
X