- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #239.401
Oooo süpersin canımEki Görüntüle 1978861
270 kalori

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo süpersin canımEki Görüntüle 1978861
270 kalori
Jump deme banaaaa, şu kardiyo videolarında yesss, everybody, c'mon, lets do it, yeeeeaahh jumping jack dedikleri anda ben kaçarCanım aslında bacak ve kalcaya etki etmis gibi gorunsede butun vucuta etkili bir hareket.Gobegini iceri cekipte yap.Rahat rahat yapicak kivama geldigindede dambilla falanda yaparsin hareketin etkisini arttirmis olursun canim.
Jump squatta yap ziplayap cook yorucu oluyor.![]()
Oooohhh bugün bütün kızlar firardaBen bir dilim pasta ve 2 bardak fanta içtim
Veda partisi yapıldı bugün arkadaşlarımiz sağolsun benim cezam ne olur
Bence de menu paylaş artık yoksa seni 60'larda göreceğizYok ördeğim bu sadece bugunun kaçamağı, sıkı tutmak adına en azından eski kiloma dönene kadar menü paylaşayım, kaçamak yapmayayım diyordum da
Sen menülerine kaçamakları yazmiyosun sanırımbugun akşama 1 saat daha yapsam anca yakar yediğim tiramisuyu![]()
![]()
1 saat leslie ve yarım saat yürüyüş yaparım yazmışsın sanırım, onları yap bakalım sonra da 100 tane zıpla :)Ben bir dilim pasta ve 2 bardak fanta içtim
Veda partisi yapıldı bugün arkadaşlarımiz sağolsun benim cezam ne olur
Kestim cezalarını, Nilgun zaten eliptikle iyi iş yapmış. Kıyamam, seninki cok masum kalmış bunların yanında cidden :)bende ne safmışım ya 2 kaşık yağsız yoğurtlu makarna ile yeşil salatanın üstüne 2 yk kısır koydum 2si birden çok oldu diye dert ediyorum. siz ise börekler pastalar fantalar tiramisulardan bahsediyırsunuz yazıklar olsun. size 1 saat leslie az gelir. söylemorordek bunların cezası ne olsun? @nilsub
Birumut55
ebrusonmez varmı unuttuğum
![]()
Hoşbuldum Nilsub'cumTeşekkür ediyorum.
Ben de Hilal. 27 yaşındayım.
Çocuk yok evde eğer eşimle beni saymazsak.![]()
Aaaa bide anlatıyo edepsiz.Aynen yaa bugün böyle oldu pastada findikliydi
Biz de tanışmadık, galiba eski uyelerdensin :)Hoşbuldum Nilsub'cumTeşekkür ediyorum.
Ben de Hilal. 27 yaşındayım.
Çocuk yok evde eğer eşimle beni saymazsak.![]()
Tamamdır canım benimBence de menu paylaş artık yoksa seni 60'larda göreceğiz1 saat tempolu yürüyüş yap bence bugün yediklerini yakmak icin. Ustune de 100-200 artık ne kadar yapabilirsen zıpla
Sen menülerine kaçamakları yazmiyosun sanırımöyle menüyü ben de yazarım
1 saat leslie ve yarım saat yürüyüş yaparım yazmışsın sanırım, onları yap bakalım sonra da 100 tane zıpla :)
Kestim cezalarını, Nilgun zaten eliptikle iyi iş yapmış. Kıyamam, seninki cok masum kalmış bunların yanında cidden :)
Hiiiiii, iyi ki kaçamak yapmamışım
Haha zaten sen yazınca aklıma geldi jumping jackHiiiiii, iyi ki kaçamak yapmamışım![]()
Topa tutmasınlar kız beniHaha zaten sen yazınca aklıma geldi jumping jackdedim oyle boş boş zıplamasınlar
![]()
Kız onlarda topa tutacak yüz mü var, yemisler pastaları ziplasinlar isleri neTopa tutmasınlar kız beni![]()
Ayyy pasta masta yemem tövbeKız onlarda topa tutacak yüz mü var, yemisler pastaları ziplasinlar isleri ne![]()
Ona da bir ceza başkanı lazım o zaman, gönüllüleri görelimAy ben ceza yazmayı özlemişim artık böyle menulerinizde begenmedigim sey olunca yazsam mıama cezalar yapılmış mı diye takip edecek vaktim yok :)
Bende yarim bardak yani 100 ml kadar kola ictim. En son ne zaman ictigimi hatirlamiyorum bile bu bahane degil tabi..Bence de menu paylaş artık yoksa seni 60'larda göreceğiz1 saat tempolu yürüyüş yap bence bugün yediklerini yakmak icin. Ustune de 100-200 artık ne kadar yapabilirsen zıpla
Sen menülerine kaçamakları yazmiyosun sanırımöyle menüyü ben de yazarım
1 saat leslie ve yarım saat yürüyüş yaparım yazmışsın sanırım, onları yap bakalım sonra da 100 ta ne zıpla :)
Kestim cezalarını, Nilgun zaten eliptikle iyi iş yapmış. Kıyamam, seninki cok masum kalmış bunların yanında cidden :)
Sen de mi ceza istiyorsun? :)) Ama senin sporların zaten süper oluyor, onları yapsan zaten yanar gider o kolaBende yarim bardak yani 100 ml kadar kola ictim. En son ne zaman ictigimi hatirlamiyorum bile bu bahane degil tabi..ama yediklerim cok aciydi belki ondan canim cekti..
![]()