Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklisin canim seviyorum sebzeyi aslinda ama esim ve kizim cok yemedigi için arada bir kendime özel yapiyorum
yarina taze fasulye cikardim buzluktan onu yapacagim:KK50:
Sebze iyidir tatlım. Afiyet olsun.

Arada sirada yenebilir bence:KK23:
Başka cıssların yanında fazla masum zaten :KK48:

Arkadaşlar, aranızda diyet yaparken baş dönmesi yaşayan oluyor mu?
Tansiyon olabilir canım ya da kan şekerin de düşüyor olabilir. Tansiyon aletin varsa o gibi durumlarda ölçüp bir bak bakalım.

Gunaydin kizlar
moni moni cim tebrik ederim cok guzel bir yüzden vardı zaten, ikinci olmussun :KK36:
günaydınlar
kızlar yogunluktan ölüyorum eve gece 1 de geldim çok yorucu idi bi de ucak rötar yaptı
kızlar bu hafta benim için gene çok yoğun gececek ptesi sabah konya ordan miğde salı gün dönüş çarşamba sabah aydın perşembe izmir cuma akşamı ankara olacak dün büyük oğlumun doğum günü idi ama eve gec gelince bugün onu kutlayacağız
@hedef38beden cnm hoşgeldin aramıza tekrar özledim seni geçmişi ıkuyamadım
kızlar özgenin de bu hafta işi vardı sanırım moni moni senden yardım istiyorum sen eskisin tecrübelisin ördeğime yardımcı olurmusun
kızlar bu 1-2 hafta pek aranızda olamayacağım bilmem gereken durumlarda beni etiketlerseniz sevinirim hepinizi çok seviyorum iyi hafta sonları
Kolay gelsin kaptanım, moni yardımcı oluyor zaten sagolsun. Dogum yapmadığım sürece ben liste işlerini hallederim :KK48:
Eki Görüntüle 1979204 bugünde aynıyim kızlar

Günaydın kızlar :)
Dünkü pasta artıya dönmemiş ;)

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE14 Nisan hedefleriEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

maJun---- 71.2 kg
ebrusonmez---- 56.2
servey---- 71.4
BuRCuCuKkK---- 55.1
nilsub---- 77,9
lydznp--- 85,1
0zlem ---73.5
moni---102,5
Aytozuvegece ---73.9
Cikilatacanavari --83

kızlar hedeflerinizi ekleyin:KK56:

Ekliyorum ekliyorum listede olamıyorum tepeye yazacağım şimdi adımı heeeee :sinirli:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE14 Nisan hedefleriEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

maJun---- 71.2 kg
ebrusonmez---- 56.2
servey---- 71.4
BuRCuCuKkK---- 55.1
nilsub---- 77,9
lydznp--- 85,1
0zlem ---73.5
moni---102,5
Aytozuvegece ---73.9
Cikilatacanavari --83
Fancynancy -- 77,7

kızlar hedeflerinizi ekleyin:KK56:

günaydınlar
kızlar yogunluktan ölüyorum eve gece 1 de geldim çok yorucu idi bi de ucak rötar yaptı
kızlar bu hafta benim için gene çok yoğun gececek ptesi sabah konya ordan miğde salı gün dönüş çarşamba sabah aydın perşembe izmir cuma akşamı ankara olacak dün büyük oğlumun doğum günü idi ama eve gec gelince bugün onu kutlayacağız
kızlar özgenin de bu hafta işi vardı sanırım moni moni senden yardım istiyorum sen eskisin tecrübelisin ördeğime yardımcı olurmusun
kızlar bu 1-2 hafta pek aranızda olamayacağım bilmem gereken durumlarda beni etiketlerseniz sevinirim hepinizi çok seviyorum iyi hafta sonları

Canım kolay gelsin sana :KK25: veee nice mutlu seneleriniz olsun.

Bence de menu paylaş artık yoksa seni 60'larda göreceğiz :KK12: 1 saat tempolu yürüyüş yap bence bugün yediklerini yakmak icin. Ustune de 100-200 artık ne kadar yapabilirsen zıpla

Sen menülerine kaçamakları yazmiyosun sanırım :sopa: öyle menüyü ben de yazarım :110:

1 saat leslie ve yarım saat yürüyüş yaparım yazmışsın sanırım, onları yap bakalım sonra da 100 tane zıpla :)

Kestim cezalarını, Nilgun zaten eliptikle iyi iş yapmış. Kıyamam, seninki cok masum kalmış bunların yanında cidden :)
canım ne kaçamağı ya ben cuma hariç kaçamak yapmıyorum ki yazayım o nerden çıktı:KK64:
bi yanlış anlama var sanırım ortada:KK20: dün kaçamak yaptım ama 60 dk eliptik 30 dk yürüyüş yaptım fancynancy fancynancy

selam kızlar:KK3: kaçamaksız güzel bir hafta sonu olsun:KK36:
ben koşturmaktan yazamıyorum ama dediğim gibi her şeyi mutlaka okuyorum:KK56:yinede kaçırdığım bir şey olursa etiketlersiniz:KK39:
menüde paylaşmıyorum çünkü listemin dışına çıkmıyorum aynı şeyler hep, eğer farklı bir şey yersem yada kaçamak olursa mutlaka yazarım zamanım olursa da listede paylaşırımHoppa
akşamdan sonrada bebişle biraz ilgileniyorum anneciği az da olsa uyuyup dinlenebilsin :anneadayı::KK46:hem çok keyifli:anne:bu sabah 04.30 da eve çıktım biraz geç uyandım o yüzden:uykucu:birazdan öğle yemeğimi yiyip market alışverişimi ve dış işleri halledicem:KK55:fırsat bulursam tesise inip 45 dk yürümek ve 30 dakika yüzmek istiyorum:dua::KK6:sonra da akşam yemeğini yapmam lazım:hamarat:sonrasında da bebişle nöbetim başlıcak:anne::KK200::nazar:

günaydınlar
kaptanım sana kolaylıklar diliyorum bu koşuşturma da kiloda gider zaten :KK60:
oğluşunun da doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı güzel yaşlara inşallah:KK200:
merak etme canım takım bize emanet her ne kadar yoğun olsam da hamiş ördeğime yardımcı olurum:anneadayı::KK200:

moni moni cim tebrik ederim 2. Olmuşsun :KK9:biz takım olarak 5.yiz @maJun
teşekkür ederimmm:KK15:
Gunaydin kizlar
moni moni cim tebrik ederim cok guzel bir yüzden vardı zaten, ikinci olmussun :KK36:

Kolay gelsin kaptanım, moni yardımcı oluyor zaten sagolsun. Dogum yapmadığım sürece ben liste işlerini hallederim :KK48:

Dünkü pasta artıya dönmemiş :KK66:
teşekkür ederim ördekim inşallah her hafta güzel % ler alırız takımca:KK19::KK200:
her hangi bir şey olursa beni etiketle ördekim yardımcı olurum:KK15:

selam kızlar:KK3: kaçamaksız güzel bir hafta sonu olsun:KK36:
ben koşturmaktan yazamıyorum ama dediğim gibi her şeyi mutlaka okuyorum:KK56:yinede kaçırdığım bir şey olursa etiketlersiniz:KK39:
menüde paylaşmıyorum çünkü listemin dışına çıkmıyorum aynı şeyler hep, eğer farklı bir şey yersem yada kaçamak olursa mutlaka yazarım zamanım olursa da listede paylaşırımHoppa
akşamdan sonrada bebişle biraz ilgileniyorum anneciği az da olsa uyuyup dinlenebilsin :anneadayı::KK46:hem çok keyifli:anne:bu sabah 04.30 da eve çıktım biraz geç uyandım o yüzden:uykucu:birazdan öğle yemeğimi yiyip market alışverişimi ve dış işleri halledicem:KK55:fırsat bulursam tesise inip 45 dk yürümek ve 30 dakika yüzmek istiyorum:dua::KK6:sonra da akşam yemeğini yapmam lazım:hamarat:sonrasında da bebişle nöbetim başlıcak:anne::KK200::nazar:

Ne güzel kayinvalidesin sen moni moni abla maşallah :nazar::nazar::nazar:

Back
X