Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım sana kolaylıklar diliyorum bu koşuşturma da kiloda gider zaten :KK60:
oğluşunun da doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı güzel yaşlara inşallah:KK200:
merak etme canım takım bize emanet her ne kadar yoğun olsam da hamiş ördeğime yardımcı olurum:anneadayı::KK200:

teşekkür ederimmm:KK15:

teşekkür ederim ördekim inşallah her hafta güzel % ler alırız takımca:KK19::KK200:
her hangi bir şey olursa beni etiketle ördekim yardımcı olurum:KK15:
Ay süpersin şekerim maşallah sana...
Hadi kolay gelsin işlerin..

Benim kaçamaklar da 100 gram eksiyle gelmeme sebep oldu. :KK70::KK70:
Ohh oh bende öyle kaçamaklardan istiyorum :KK73:

canım ne kaçamağı ya ben cuma hariç kaçamak yapmıyorum ki yazayım o nerden çıktı:KK64:
bi yanlış anlama var sanırım ortada:KK20: dün kaçamak yaptım ama 60 dk eliptik 30 dk yürüyüş yaptım fancynancy fancynancy
Yetişemiycem kız sana ben belli oldu :-) süper spor.

ricaa ediciğimm sen kilo paylaşma:sopa::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bence deeeee

selam kızlar:KK3: kaçamaksız güzel bir hafta sonu olsun:KK36:
ben koşturmaktan yazamıyorum ama dediğim gibi her şeyi mutlaka okuyorum:KK56:yinede kaçırdığım bir şey olursa etiketlersiniz:KK39:
menüde paylaşmıyorum çünkü listemin dışına çıkmıyorum aynı şeyler hep, eğer farklı bir şey yersem yada kaçamak olursa mutlaka yazarım zamanım olursa da listede paylaşırımHoppa
akşamdan sonrada bebişle biraz ilgileniyorum anneciği az da olsa uyuyup dinlenebilsin :anneadayı::KK46:hem çok keyifli:anne:bu sabah 04.30 da eve çıktım biraz geç uyandım o yüzden:uykucu:birazdan öğle yemeğimi yiyip market alışverişimi ve dış işleri halledicem:KK55:fırsat bulursam tesise inip 45 dk yürümek ve 30 dakika yüzmek istiyorum:dua::KK6:sonra da akşam yemeğini yapmam lazım:hamarat:sonrasında da bebişle nöbetim başlıcak:anne::KK200::nazar:
Sizin modelden başka varsa ben değiştirmek istiyorum :KK70::KK70:
Maşallah, ne kadar düşüncelisin. Samimi söylüyorum. Bizim anneanne de babaanne de sağolsunlar ihtiyacımız olunca tabi yanımızdalar Allah razı olsun onlardan ama işteee. Ama dan sonrası çok uzun heheh. Galiba geç anne olup çocuklarda geç bebek sahibi olunca onlarda da yaş kemale erip sabır kotaları dolunca ayarlarda sıkıntı oluyor :KK70::KK70::KK70:

Aayyy ne çok yazmışım. Çok dertliymişim demek ki bende farkında değilim hahahahaaa.

Ne yaptın yaptın mı eliptik birde kaçta yaptın canım 330kalori yakmışsın.. Ben 60dk o kadar yakamadım 2.derecede yaptım
Daha yapamadım, oğlanı şimdi uyuttum inşallah yapıcam. Bugün servisi de çağırmıştım gıcırdıyordu alet, bide tık tık ses geliyordu neyse yaptılar.
Sana anlattığım gibi hızı düşürmeden kademe kademe yapıyorum ya canım o yüzden. hem hız hem de direnç yaktğtn kaloriyi etkiliyor bebişim.

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE14 Nisan hedefleriEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

maJun---- 71.2 kg
ebrusonmez---- 56.2
servey---- 71.4
BuRCuCuKkK---- 55.1
nilsub---- 77,9
lydznp--- 85,1
0zlem ---73.5
moni---102,5
Aytozuvegece ---73.9
Cikilatacanavari --83

Fancynancy -- 77,7 (yanlış olmuş kızlar pardon) 78,7 olacaktı o.

kızlar hedeflerinizi ekleyin:KK56:

Sizin modelden başka varsa ben değiştirmek istiyorum :KK70::KK70:
Maşallah, ne kadar düşüncelisin. Samimi söylüyorum. Bizim anneanne de babaanne de sağolsunlar ihtiyacımız olunca tabi yanımızdalar Allah razı olsun onlardan ama işteee. Ama dan sonrası çok uzun heheh. Galiba geç anne olup çocuklarda geç bebek sahibi olunca onlarda da yaş kemale erip sabır kotaları dolunca ayarlarda sıkıntı oluyor :KK70::KK70::KK70:
Bende moni'nin yazdıklarını okurken senin gibi çok şanslı bir gelini olduğunu düşündüm. Maşallah Allah bozmasın. Çok anlayışlı..
Benimki de çok çok tatlı, iyi niyetli, melek gibi bir insan ama uzakta.. Keşke bizde aynı sitede falan olsaydık. Onu bırak aynı şehirde olsak o da yeter. :KK48:

Daha yapamadım, oğlanı şimdi uyuttum inşallah yapıcam. Bugün servisi de çağırmıştım gıcırdıyordu alet, bide tık tık ses geliyordu neyse yaptılar.
Sana anlattığım gibi hızı düşürmeden kademe kademe yapıyorum ya canım o yüzden. hem hız hem de direnç yaktğtn kaloriyi etkiliyor bebişim.
He sen bir hızlı bir yavaş yapıyon.

Back
X