- 23 Ağustos 2012
- 14.755
- 39.018
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #239.741
Bu arada regli yol ödem derken 64,8idim sabah abbooovvv
Cumaya kendimi kesicem haber vereyim didim
Siz ne alemdesiniz çooook gecmıse gidemem ama bıkac sayfaya bakıverem![]()
özgem sen beni bekliyosun bence, beraber inelim 61'lere yaa, eşimle isveçe başladık, artık bi listeyi yapmaya ihtiyacım var benimde, bakalım neler olacak, azıcık azıcık gidiyo ama ödem gitti nihayetinde.
ben 2 gün yaptım 3. gün +2,5 geldim ödüm koptu o herkese uygun değil bence
bencede.
Ayy sagol canım benim
Umut prensimiz 40 haftayı göremeyebilirmiş, inmiş aşağıya biraz, ben de zaten baya aşağıda hissediyorum kendisini. Sancım henüz yok, bu perşembe yine kontrole gidecegim, artık her hafta kontrol var. Bana nisan sonu doğacak gibi geliyor ama hayırlısı olsun, bilemeyiz tabi![]()
ayy, gözümüzün önünde geçti hamişliğin göremesekte :) hayırla gelsin, mevlüdüne, doğum gününe neler yapacağımızı düşünelim sonra da :)
selam kızlar
yarın diyetisyen günüm bakalım 10 günde onun tartısında ne gelecek kilo+1 farketmişti geçen hafta benim tartımla onun tartısı arasındaki fark
verdiği 16 tahlilin 11 ini geçen hafta sağlık ocağı yapmıştı kalan 5 tanesi için bu sabah özel bi kiliniğe gittim 300tl dedi SGK lı yaptırmadım çıktım yol üstünde başka bir yerde 200 tl ye yaptırdım ay ne çok tutuyo şu tahliller![]()
moni ablacım devlet hastanesinde yapılamıcak tahliller değildir heralde, keşke devlete girip 2 dk verseydin kanı. özeller para almak için neler yapmıyor ki? ben senden bayaa umutluyum ama, diyetisyen randevun güzel geçicek bence :)
Kızlar bu arada sabahtan beri endokrindeydim sonuç göstermek icin sıra bekliyordum, ne yavaş doktora denk gelmişim bu kez... Doğumdan 6 hafta sonra sağlık ocağında falan kontrol ettirsen olur, elveda endokrin dedim ben de, pek mutluyum![]()
canım endokrincilerin genel hali o, tripsizine hızlısına denk gelmedim, bi soru sordurmuyolar valla, hiç sallamıom bende onları, dahiliye yeter bana :)