Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim eşim ve ailesi de öyle. Dünyayı yiyorlar yine de kilo almıyorlar.
Hatta eşim kilo almak için spor salonuna gidiyordu ilk evlendiğimiz sıralar :KK70:

Şaka gibi gerçekten.
Allahtan eşim kardeşi gibi değil ama kilo alsa bile 1 hafta dikkat edince 4-5 kg gidiyor aynı fitlik devam.
Sinir bozucu :duduk::duduk:

saolun kızlar şimdi eve geldim ateş yok uyuyor inş gece de çıkmaz 1gün içinde yaklaşık 1000 km yol teptim bende iptal oldum yarına allah kerim hepinize iyi geceler

Kaptanım, kolay gelsin.
Aman kendine dikkat et de bu koşuşturmada hasta olma.
Ne gıcık insanlar var kardeş böyle :KK70::KK70::KK70:

:sinirli::sinirli: Tamamen aynı fikirdeyim.
günaydın şekerlerim:KK36:
kahvaltımı ettim heyecanla diyetisyen saatini bekliyorum en çok merak ettiğim yeni listemin nasıl olacağı:süslü:

Buraya bile geçti heyecanın monicim.
Bizimle de detayları paylaşırsan çok güzel olur.

Dinlenmis olalımm canim..:KK19:

Eliptik yapanlar cogaliyor takimda..:KK6:

Sabah kahvaltın olsaymıs super olurdu. Afiyet olsun tatlimm...:hamarat:

Kötü olanda bu cocuklar cok etkileniyor. :KK43:
Senden ve cocuklardan kıymetlisi yok. Umursama kendi haline bırak zamanla duzelir. :KK15:

Gecmis olsun Kaptan'ım:dua:
Kolay gelsin...:KK68:

Dün eliptik yapmaya geçtim ama baktım bisiklet beni duruyor gösteriyor.
Meğer göstergesinde sıkıntı olmuş. Gece gece eşim onu halletti. Ondan sonra bindim ama saat gecikince istediğin kadar olmadı.
bugun enerji istiyorum yok mu gaz veren:KK70::KK70::KK70:

Ayy, aynısından ben de istiyorum.

ben en iyisi duble bir kahve yapıp geleyim enerji verir belki:kahve:

Kahveye bayılıyorum resmen.
Yaşasın ki sade içiyorum. Fincan fincan gidiyor.
Bu arada Balıkesir merkezde misin Nilsub'cum?

Selam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Moralim bozuldu ama sağlık olsun inşallah iyi çıkar hayırlısi Allah dan

Birumut'cum çok çok geçmiş olsun.
İnşallah önemli bir durum yoktur da bir an önce kurtulursun.

Şaka gibi gerçekten.
Allahtan eşim kardeşi gibi değil ama kilo alsa bile 1 hafta dikkat edince 4-5 kg gidiyor aynı fitlik devam.

Kaptanım, kolay gelsin.

Meğer göstergesinde sıkıntı olmuş. Gece gece eşim onu halletti. Ondan sonra bindim ama saat gecikince istediğin kadar olmadı.

İnşallah canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim
Buarada hoşgeldin kardesim

Şaka gibi gerçekten.

Kaptanım, kolay gelsin.

Hoşbuldum canım :)

Ablan belki bir an şaşırmıştır ya da genel kontrol falan zannetmiştir. Hiç sıkma canını böyle şeyler için.
Sonuç itibari ile öncelikle sağlık.
Gerisi bir şekilde geliyor.

Hoşbuldum canım :)

Ablan belki bir an şaşırmıştır ya da genel kontrol falan zannetmiştir. Hiç sıkma canını böyle şeyler için.
Sonuç itibari ile öncelikle sağlık.
Gerisi bir şekilde geliyor.
Tabi olabilir dünden gideceğimi biliyordu ..
Önemli olan sağlık iyi olayimda inşallah

Selam kızlar hastanedeyim benim dün ağrım vardı kansmsm oldu adet değilim sağ taraf da geçen ayda enfeksiyonum vardı yanma vardı hep sağ tarafta bugün hastaneye geldim sol tarafim da 3 buçuk santimlik bir kist 2 tane 2 santimlik kist olmuş tahlil verdim sonucumu bekliyorum
Moralim bozuldu ama sağlık olsun inşallah iyi çıkar hayırlısi Allah dan
geçmiş olsun canım

Ay bebeyim koşturuyorum ramazan da memlekete kacıcam deneylerı halletmeye calısıyorum.. Sabah 7de kalkıp okula gelıyorum aksam 6-7 degısıyo cıkısım cok yoruldugum ıcın aksam da erken yatıyom ondan pek gelemıyorm.. Ama gırıp okuyorum yazdıklarınızı..
Var mı kacırdıgım ozet ver bakem ex orti :KK66: :KK70:
yok yaa yeni havadis bir tek hamile olabilirim mi diye bir şüphe içerisindeyim :işsiz:

Şaka gibi gerçekten.

Kaptanım, kolay gelsin.

yok bildiğin köy burası canım her yer orman inekler kuzular tavuklar:cool: sen nerdesin

kızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
kızlar biraz detaylı anlattım ama çok yoruldum beni bu hafta izinli geçermisiniz @morordek cnm kaptan yardımcım bir süre buralara uğrayamayabilirim acil bir durum olursa cebim var bazı arkadaşlarda onlar bana ulaşabilir kızlar bende fırsat bulursam bakmaya çalışırım ama zor biraz
Çok geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin sana canım.

Kız Nilgün ben senden daha çok stres oldum ha, gebelik testi alsana komşularla oturacağına eczaneden. Limonlu mimonlu bi gebelik testi yapıolarmış evde onu yap olmadı :KK48:
Ya 1. 2. De koşa koşa almıştım testi heyacandan meraktan ama pek istekli değilim ya gelir reglim diye dua ediyorum :)

Sağol canım ama bir sınırları olmalı bu erkeklerinde kişiliğe saldırı artık itibara, şefere kadar uzanıyorsa buna kolay kolay kimse razı gelmez. Ancak gidecek yeri, ayakta duracak gücünün olmaması lazım ki ALLAH kimseleri çaresiz ve mecbur bırakmasın inşALLAH. Öyle insanlara da hidayet versin diyorum.
söyleyeceğim için kusura bakma canım ama o adam da adam değil o zaman. Geçtim kadını insanın insana saygısı olmalı. Allah kimseyi öyle insanlara mecbur bırakmasın. Aile desteği böyle konularda çok önemli.

Back
X