Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK70::KK70:

sende takıl doktoruna, stres yapmaya hiç gerek yok. ben boşuna stres yapmışım demiştim. şimdi yine strese giriyorum arada 2. için, o sözüm geliyo aklıma.
Aynen ben de oyle yapıyorum zaten kendisinin rahatlığını sevdigim için tercih ettim :)
Sen de stres yapma, sonucta bildigin bi surec, ilkinden aşinasın olacaklara ;)

Malesef bu bir haftadır böyle oldu. Birde akşamı hep proteinle kapatıyorum ama vereceğime alıyorum. Sanırım su içmediğim için.

ebruşum su önemli, çok önemli... kendimden biliyorum :(

Sen de stres yapma, sonucta bildigin bi surec, ilkinden aşinasın olacaklara :KK66:

ay bilmem, ortada bişi yok ama korku var, unutuluyo herşey valla, hiç olmamış gibi sanki.

Iste bu yüzden arayı cok açmayın diyorlar :p gerci senin kız çok büyük de sayılmaz aslında :)

valla ben benim unutmamdan ziyade kızımın istememesi durumuna korkuyorum. biraz büyüyüp aklı başına gelince istemiyorumlar başlıyo ya, gözü açılmadan kabullense mi acabalar var kafamda :KK48:

valla ben benim unutmamdan ziyade kızımın istememesi durumuna korkuyorum. biraz büyüyüp aklı başına gelince istemiyorumlar başlıyo ya, gözü açılmadan kabullense mi acabalar var kafamda :KK48:
Haha o zaman bence de gözü açılmadan yapın bi tane daha :KK48:
selam kızlar,temizlik bitti çok şükür birazdan dışarı çıkıcam son alınacakları almaya:KK55:hayırlısıyla şu yarını bi atlatsaydık :süslü:
Kolay gelsin monicim

Eki Görüntüle 1984807 Basın acıklaması sart oldu:KK70:dun koydugum befero after dakı sahıs ben degılım
Hep koyarım before after motıve olalım dıye
Şimdı yoğun ıstek uzerıne kendımı koyuyorum

Maşallah ne güzel gelin olmuşsun ;) Eminim o halinden daha bile zayıf olacaksın ;)

selam kızlar,temizlik bitti çok şükür birazdan dışarı çıkıcam son alınacakları almaya:KK55:hayırlısıyla şu yarını bi atlatsaydık :süslü:

Ayşem Allah yardımcın olsun ;) yakın olsaydım valla gelirdim yardıma sana ;)
Şimdiden Allah kabul etsin canım ....Aminnnnn

canım seni de tebrik ederim, moni ablamla beraber çok doğru bi yoldasınız bence, inşallah herşey gönlünüzce olsun.

Aminnn canım sağ olasın ;) ilk kez cidden keyifle besleniyorum ve hiç canım birşeyler istemiyor ( dolap çiko kaynıyor ve ben 10 gündür bir tane bile yemedim ki bu bir mucize :D eskiden olsa kafadan 1 tanesini yemiştim şimdi dursun çocuklar ufak ufak yer diyorum hatta onlara bile sınırlı veriyorum ;)

Merhabalar benude aranıza alın dün 57.500 ile başladım aylardır 56-57 kiloda takılıyım inş sizin desteğinizle veririm
Hoşgeldin canım, inşallah verir istediğin kiloya ulaşırsın. Boy kaç bir de istediğin kilo kaç cnm?

Ilkı annesı ıkıncı kızı gıbı demek kı neymış
Kılo buyuk gosterıyormus
Kesinlikleeeee, 76 olunca foto paylaşsam inşallah sizinle.

kıskanma canım sen. spor yapan herkes seni etiketliyor zaten :KK70:
:halay:

ah bu çocuklar ALLAH hepsine sağlıklı hayırlı ömürler versin. oyle böyle büyüyorlar. 14-15 yaşından sonra bağımsızlıklarını ilan ediyorlar. biz oğlum küçükken her haftasonu ya sinema ya tiyatroya giderdik. en son 3yil once birlikte hızlı okuma kursuna gittik. bir daha da benimle biryere gitmedi. heryere kankalarla gidiyor. acaba kursu mu beğenmedi :işsiz:
Hahaha, o da bahanen olsun diyelim :KK70: bir yaştan sonra maalesef beğenmiyorlar bizi.

Günaydın kızlar, biz yine kontrole gidecegiz. Bakalım nasılmış Umut :)

Hurma severim canım bugün markete ugrama fırsatım olursa bakayım. Hangi reyonda peki bisküvi çikolata bölümünde mi?
Zaten bebek ayaklarına dayanamıyorum ısırasım geliyor minicik minicik :KK200: Umut'un çekeceği var ya haşin seviyorum birazcık :KK48:

Hoşgeldin listemiz biraz kalabalık ama liste dışı motivasyon amaçlı takilabilirsin tabi ki bizimle :)

Amin canım insallah. Yemesi uykusu iyi olduktan sonra zaten bir anne başka ne ister :KK48:

Canım sen kontrole girmiş, marketten bile almış olabilirsin ama ben sanal marketten sipariş veriyorum. Tam hatırlamıyorum ama nesfit barlarda aynı yerdeydi. Karşıdaki raf bisküvi çikolata doluydu :(

Bu sabah gec uyaninca kahvalti hazirlayamadim
1 kutu sut ve muz attim cantama onu yiyecegim birazdan
olur mu ki acep
Olur tabi canım.

Eki Görüntüle 1984807 Basın acıklaması sart oldu:KK70:dun koydugum befero after dakı sahıs ben degılım
Hep koyarım before after motıve olalım dıye
Şimdı yoğun ıstek uzerıne kendımı koyuyorum
41 kere maşallah sana canım, çok güzel bir gelin olmuşsun :nazar: bu adamlar bozuyorlar bizi sonra işin yoksa topla bi daha :KK59:

Günaydın sonunda teknolojiye kavusabildim :KK70:

Ya kuzu ben senle serveyi çok karıştırıyorum yanlış olmasin diye yazamıyom :KK70:

Bu ilaçların hepsi alışkanlık yapıyor cnm ya :KK43:

Ben ağız yarasının çaresini karadut reçelinde buldum :)

Çok güzel gelin olmuşsun sen ama :KK200:
Yazmışsın gibi farz ediyorum o zaman :KK70::KK36:

Back
X