Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın 5. Takımın Çıtır adayları :KK3:

Herkese hayırlı pazarlar :KK68:

İnşallah bugünü de kaçamaksız ve bol hareketli geçiririz hepimiz ;)

moni moni Ayşemmmmm kızzzzzzzzzzzzz sabah tartıldımmmmmm :KK71: İnanılmaz ama resmen 107.2 çıktım :rolleyes: İlk pili taktığımda 111.2 çıktım ya olamaz dedim o ara bir C harfi belirdi kendini tekrar açtı tartı hadi bir daha tartılayım dedim 107.2 çıktı hatta inanamadım belki 10 kere üzerine binip durdum :D hep aynı çıktı inşallah cidden doğru çıkıyordur rakam ;) ARtık bu salı değil de haftaya salı diyetisyen kontrolünde belli olacak doğrumu yanlış mı diye :KK48: ama sabah sabah fena gaza geldim ben yaw :KK71:

Ayy, nasıl imrendim canım anlatamam.
Balıkesir'in ilçelerinden birinde mi yaşıyorsunuz?
Müstakil galiba eviniz de değil mi?
Biz de doğa ile iç içe olacağımız bir yerler alıyoruz taşınmak için bakalım..
evet canım balıkesirin köyü her tarafımız orman evim müstakil 2 katlı canım

Maşallah canım, Allah ayırmasın, nazarlardan korusun. Bizimki de Erzincanlı ama sor bakim haritada yerini bulabilir mi :KK70:
Aahhh ah inşallah darısı başımıza bir gün. :KK36:
amin canım rabbim muhabbetinizi artırsın inşALLAH:dua:
rahmetli babam da yeşillik kilo aldırmaz kızım bu börek ıspanaklı istediğin kadar ye derdi :KK70:
ALLAH huzurunuzu muhabbetinizi artırsın inşALLAH. :KK66:
babanı görmeden sevdim:KK70:

5. takımın fıstıkları;
günaydın :KK36::KK37::KK39:
Günaydın lydznp lydznp :KK36:Günaydın kızlar..:KK36:
Günaydın 5. Takımın Çıtır adayları :KK3:

Herkese hayırlı pazarlar :KK68:

İnşallah bugünü de kaçamaksız ve bol hareketli geçiririz hepimiz :KK66:

moni moni Ayşemmmmm kızzzzzzzzzzzzz sabah tartıldımmmmmm :KK71: İnanılmaz ama resmen 107.2 çıktım :rolleyes: İlk pili taktığımda 111.2 çıktım ya olamaz dedim o ara bir C harfi belirdi kendini tekrar açtı tartı hadi bir daha tartılayım dedim 107.2 çıktı hatta inanamadım belki 10 kere üzerine binip durdum :KK70: hep aynı çıktı inşallah cidden doğru çıkıyordur rakam :KK66: ARtık bu salı değil de haftaya salı diyetisyen kontrolünde belli olacak doğrumu yanlış mı diye :KK48: ama sabah sabah fena gaza geldim ben yaw :KK71:
günaydın kızlar bende şimdi geldim yürüyüşten çayımı koydum oturdum boğazlarım fena şişmiş yanlız yutkunurken zorlanıyorum

ALLAH yardımcın olsun Burcucuk. zor zamanlar. ben de bu zor zamanların eşiğindeyim. bazen diyorum kendi kendine birakmaz mi acaba diye. bizim kız çiş diyerek beni banyoya sokuyor klozete oturması ile kalkması bir oluyor. "bitti bitti yok el lele bıcı bıcı" diyor. yani tum derdi su ile oynamak. birde benim kiz tam konuşmuyor. 26aylık oldu. dr.a gorutursem mi acaba?
benimkiler erken konuştu canım o yüzden bir bilgi sahibi değilim için rahat edicekse götür ama konuşmuyo denemez kelimeleri birleştirip cümle kuramıyo galiba su ile oynamak istediğini pek güzel anlatıyo bıcırık baksana:KK46: netten baktın mı hiç nasıl bilgiler var

Herkeslere günaydınnnnn :KK36:

Rabbim bir avazda doğurup sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnnn
Hayırlı evlat olur inşallah :KK66:

Kız eğer normal doğum yaparsan dua etmeyi unutma :KK66: doğum anında her dua kabul olurmuş :KK66: gerçi o an onumu hatırlayacaksın diyeceksin ama ben cidden hatırlamıştım :KK70: da dua ederken Allahım bana zayıflayıp incecik olmayı nasip et demeyi unuttum :KK70: artık bizede dua edersin sağlıklı kilolara inmemiz için :KK48:
Haha insallah dua etmek aklıma gelir canım. Yani büyük ihtimal dua ediyor olurum ama "Allahım bir an önce dogurayim" seklinde bir dua olur muhtemelen :D aklıma gelirse mutlaka ederim :)
saçmalama lütfen. kizda da 13kilo aldım. 102yi gördüm. utanç mi dedin? 1.si sen 2 canlısın. bu sadece senin kilon değil. toplamda kaç kilo aldın cok merak ettim şimdi :işsiz:
17 kilo aldım :olamaz:
canım bazıları ciddi metabolizma sorunları yaşıyor. yavaş olmasi kadar cok hızlı olmasi da sıkıntı. benim karşı komşum kiz ağlayacak nerdeyse. 42 kilo ile hamile kalmış kızı 1 yasinda 45kilo şimdi. yakışmıyor giydiklerim diyor. 3gr vereceğim diye korkuyor. eski çalıştığım şirketteki sekreter kiz 35 kiloydu. hamile kalinca kilo alırım sandı o da boş çıktı. en azından biz normaliz alıyoruz veriyoruz. bunu dert etme lütfen. aaa.. kızacağım valla hamile falan demeyeceğim sen bunlara ne takıyorsun yaa... kızım hamle dediğin kilo alır o kadar :KK67:
:KK48:
Ya ne bileyim bazen bana geliyolar böyle. Bi yandan diyorum "hamileyim tabi ki kilo alacağım" sonra bi an geliyor "ama sen de cok aldın be seyma :oha:" diyorum :D
yiyip yiyip incecik olmayı istemek daha mi iyi olurdu. morordek morordek öyle birşey isteyeceksen 5.takım adina iste bizde sebeplenelim:KK70::KK70::KK70:
:D :D tamam zaten tek tek dua etmeye halim mecalim olmaz muhtemelen. Toptan 5. takım bir de oynakbasi34 oynakbasi34 olarak ederim :D

Haha insallah dua etmek aklıma gelir canım. Yani büyük ihtimal dua ediyor olurum ama "Allahım bir an önce dogurayim" seklinde bir dua olur muhtemelen :D aklıma gelirse mutlaka ederim :)

Ya ne bileyim bazen bana geliyolar böyle. Bi yandan diyorum "hamileyim tabi ki kilo alacağım" sonra bi an geliyor "ama sen de cok aldın be seyma :oha:" diyorum :D

:D :D tamam zaten tek tek dua etmeye halim mecalim olmaz muhtemelen. Toptan 5. takım bir de oynakbasi34 oynakbasi34 olarak ederim :D

Hahaha sen doğuma girince dua ediyomuşsun ertesi sabah hepimiz 38beden uyanıyormuşuz toplanıp her ay evini temizlemeye geliriz öyle kolen oluruz..:D:D:D

ALLAH yardımcın olsun Burcucuk. zor zamanlar. ben de bu zor zamanların eşiğindeyim. bazen diyorum kendi kendine birakmaz mi acaba diye. bizim kız çiş diyerek beni banyoya sokuyor klozete oturması ile kalkması bir oluyor. "bitti bitti yok el lele bıcı bıcı" diyor. yani tum derdi su ile oynamak. birde benim kiz tam konuşmuyor. 26aylık oldu. dr.a gorutursem mi acaba?

Benim oglum da 2.5 yaşında tam açılmıştı konuşması. Benden başka kimse anlamıyordur ne dediğini. Telaslandik Dr.a goturduk. Dr ciddiye bile almadı bizi, 5 yaşına kadar normal sayılır dedi, kendi çocuğu da 5 yaşına kadar konuşmamış. 2.5 yaşında birden takır takır konuşmaya başladı. Bizi 10 gün öncesinde görenler ne yaptınız bu çocuğa dediler, destan yazıyordu resmen :KK70:

Hahaha sen doğuma girince dua ediyomuşsun ertesi sabah hepimiz 38beden uyanıyormuşuz toplanıp her ay evini temizlemeye geliriz öyle kolen oluruz..:KK70::KK70::KK70:
:D :D
Dur ben bi deneyeyim bunu o zaman, bir takım yardımcım olur fena mı :KK59: cümbür cemaat büyütürüz umut'u :D

Hahaha sen doğuma girince dua ediyomuşsun ertesi sabah hepimiz 38beden uyanıyormuşuz toplanıp her ay evini temizlemeye geliriz öyle kolen oluruz..:KK70::KK70::KK70:

:KK70: :KK70:
Dur ben bi deneyeyim bunu o zaman, bir takım yardımcım olur fena mı :KK59: cümbür cemaat büyütürüz umut'u :KK70:
Kiz bana 36 de :D simdi 38im zatii su ahir omrumde bi kerecik 36 olayim olmami :D
Bu arada masallah ordekcim Allah sakinligini bozmasin rahat rahat olacak dogumun inaniyorum ben de :KK36:

Simdi gelisim programlari var canim su kadar aylikken 3kelimelik cumleler uygun diyo mesela. Bi bakin istersen. Ama soyle de bisey var her cocuk ayni davranmiyo. Ben bezi de erken bırakmışim konusmaya da erken başlamışim o gun bugundur caarr caarr susturamamislar beni :D
Ama kardesim 2yas kucuk benden o bayaaa gec konustu kerpetenle aliyoduk lafi agzindan. 4yasinda filan konustu herhalde hala oyledir az konusur :D
Demekki neymis besikte giren huy tenesirde anca cikarmis :D
Bi uzman yardimi al ama stres yapma derim ben

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR hoşgeldin sahalara mervecim :KK15: kizlar dun yazmis hala mezun olamadim ama az kaldi son 5kilo kabusu diyelim ;)
Sen kac oldun bakem,niler yedin de aldin kilocuklari.. kiz yaz geliyooo incecik seyler cikacak tobe yarabbi ya portlerse sagimiz solumuz :eek: hemen basla bakem sen diyetine :sopa:

morordek morordek bu arada benim annem 12 kilo vermiş hamileleginde.. 87ile kardesime hamile kalmis 75ile dogurmus.. zor geciyomus ama mide bulantisi kusma bitmemis 9 ay.. :( belki de ondan bizim danayi benden cok seviyo annem bak aydilanma yasadim simdi :D
Bu arada vucudunda anormal degisiklikler oldu mu canim??
Annem bana hamileyken cillenmis mesela yuzunde de bolge bolge lekeler var yazin biraz bronzlasinca ortaya cikiyolar hala.. babam cilli begonyam diye severmis bana hamileyken.. :KK48: kardesimde de tuy sorunu artmis 1kokten 5cikti der hala :D

Hafta sonu 10
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR hoşgeldin sahalara mervecim :KK15: kizlar dun yazmis hala mezun olamadim ama az kaldi son 5kilo kabusu diyelim :KK66:
Sen kac oldun bakem,niler yedin de aldin kilocuklari.. kiz yaz geliyooo incecik seyler cikacak tobe yarabbi ya portlerse sagimiz solumuz :eek: hemen basla bakem sen diyetine :sopa:
Hosbuldum tatlisim:KK25: gordum gordum 5lere az kalmis oda gider merak etme bu azimle
Benmi neler yaptim:KK72::KK72:gunlere gidiyom yiyom anama gidiyom yiyom:KK70:68.8 kiloyum suan yinede cok almamisim yuzmeye gidiyom haftada 1 ole yani bu ara dislerimde sknti var tedaviye gidiyodm bu sabah duydumki gttigim dis hastanesi kapatilmis :KK35: ne yapacagumu sasurdummm

Back
X