- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #243.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanın hevesi kalmıyor yaaaya bu kadar yuruyuse nasıl pat pat duşmuyor kılom hayret ettim yaa sabah tartıldım hala artıdayım
Dün 5 te yedım en sodunya yürüyüs yaptım nasıl olur yaaaa
ya bu kadar yuruyuse nasıl pat pat duşmuyor kılom hayret ettim yaa sabah tartıldım hala artıdayım
ay valla seni bilmem ben gazla çalışıyorumNe için alınmıştı o Mahmut acaba?
Süs olsun dıye degıl
Tabı yapcan:)))))
Ben de hergun yuruyorum kımse benı pohpohlamıyor dıyor muyum
doğum günün kutlu olsun canımKızlar menümü yazcam ama kızmayın, baştan belirteyim, bugün doğum günüm olduğu için kocişimle dışarıda yemek yedik. Gerçi çocuklarla harala gürele çok bir şey anlamadık ama buna da şükürbende kendime izin verdim bu akşamlık...
Gelsin menü.
Kahvaltı
Sucuklu yumurta (4 adet sucuk vardı içinde abartmadım)
Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay
Ara
Yeşil çay
Sütlü filtre kahve
Öğle
5 yk etsiz türlü
3 yk yoğurt
Ara
7-8 ad. diyet bisküvi
Akşam
Yazmiyim vazgeçtim canınız çeker meker. Ayıp olur bu kadar güzel diyet yapan herkese. Cıssss diyip geçiyorum şekerler. Ana yemek + içecek ve tatlı şeklinde.
Artık cumaya kadar yakmaya bakacağım.
Su: 3 lt olur yatana kadar
Spor: 55 dk eliptik
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzgünaydın şekerler
15 günlük aradan sonra bugün diyetisyen günümüz
bakalım 15 günde neler gitmiş,500 gram kadar fazla çıkıyorum oradaki tartıda bu sinir bozucu oluyor
yeni listemi akşam paylaşırım![]()
günaydın ex ortimGunaydinn canikolarrr
ay bırak çıksın yavrucak
moral bozmak yokkkkk olsun bugunden itibaren daha dikkatli ol şekerimKızlar bugün +1 çıktım.
Moralim çok bozuldu.
Acayip düzenim bozuldu son 3-4 gündür.
Ne zaman uyuduğum uyandığım belli değil.
Ondan mı bilmiyorum ama bugün yeşil çayın dibine vurmalıyım.
çok iyi yürümüşsün
kilo azaldıkça vucud daha fazla direniyor bencede birde yürüyüş temposuna alışıyor başka sporları deneya bu kadar yuruyuse nasıl pat pat duşmuyor kılom hayret ettim yaa sabah tartıldım hala artıdayım
hah iyi buralardasınız
kızlar bebişlerin kalbini duyduk 11.haftadayızevet yanlış duymadınız bebişler
tek yumurta ikiziymiş kalbini duymaya gittiğimizde öğrendik
wendy @moni @toplight @ebrusonmez
morordek
bu arada iki eski takımım birleşmiş gibi haaa ne güzel olmuş 5.takım @moni @oynakbasi34
Geçmişe akmadan önce hemeeen: Doğurmadım doğurmadım doğurmadım! :)
Sabah yürüyüşe gittik, sonra kahvaltı falan. Dün mail gelmiş gönderdiğimiz makalede küçük düzeltilmesi gereken bir yer varmış onla uğraşayım derken giremedim kızlar, kusura bakmayın uzun süre yokluğumda heyecanlanmış olabilirsiniz :)
acaba sancıdan mı haber veremedi dedim bende 9 doğurdukGeçmişe akmadan önce hemeeen: Doğurmadım doğurmadım doğurmadım! :)
Sabah yürüyüşe gittik, sonra kahvaltı falan. Dün mail gelmiş gönderdiğimiz makalede küçük düzeltilmesi gereken bir yer varmış onla uğraşayım derken giremedim kızlar, kusura bakmayın uzun süre yokluğumda heyecanlanmış olabilirsiniz :)
ikiz mi istiyosun ay gözüm korkar benim 2 bebekle birden uğraşmak çok çok çok zor olurikiz mi?? ay darısı bana yaaa, tek yumurta ise aynı cinsiyet oluyodu dimi? ay inanmıyorum çok sevindim sevalim :)
ikiz mi istiyosun ay gözüm korkar benim 2 bebekle birden uğraşmak çok çok çok zor olur![]()
Doğum günün kutlu olsun canımcım, bizimki senin doğum gününü geçirdi bakalım Özge'ninkine gelecek mi :)Kızlar menümü yazcam ama kızmayın, baştan belirteyim, bugün doğum günüm olduğu için kocişimle dışarıda yemek yedik. Gerçi çocuklarla harala gürele çok bir şey anlamadık ama buna da şükürbende kendime izin verdim bu akşamlık...
Gelsin menü.
Kahvaltı
Sucuklu yumurta (4 adet sucuk vardı içinde abartmadım)
Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay
Ara
Yeşil çay
Sütlü filtre kahve
Öğle
5 yk etsiz türlü
3 yk yoğurt
Ara
7-8 ad. diyet bisküvi
Akşam
Yazmiyim vazgeçtim canınız çeker meker. Ayıp olur bu kadar güzel diyet yapan herkese. Cıssss diyip geçiyorum şekerler. Ana yemek + içecek ve tatlı şeklinde.
Artık cumaya kadar yakmaya bakacağım.
Su: 3 lt olur yatana kadar
Spor: 55 dk eliptik
Canım seni izne ayırmıştık 68.4 kg ile ayrılmışsın izne, o yüzden o kiloya inmeden listeye alamayız.Kızlarrr nasılsınız ayyy bir türlü giremedim gece uyumayıp gündüz uyursam olacağı bu2 gündür ketogenic diet yapıyorum sizden gizli
81 kilo olmuşum
bakalım 1 hafta sonra kaç olucam
morordek cim beni listeye başlangıç 81
Hedef 70 diye alırmısın yoksa hepten şişicem![]()
Tavuklar yumurtluyordu lakin ordek doğuramıyorduGünaydın ortilerim uyanmış..
Bende yürüyüşten geldim sabah sabah kümese bi girdim bir sürü yumurta çok sevindim tavuklarımda etkenci![]()
Yaa kız sen de hafiye çıktınay nişan mişan demiş son mesajlarında, öyleyse kesin gelir oğluş.
Yatıyor yatıyor kuzucum, asayiş berkemal, kaçmadı henüz
Amanıııın ikiz miiiihah iyi buralardasınız
kızlar bebişlerin kalbini duyduk 11.haftadayızevet yanlış duymadınız bebişler
tek yumurta ikiziymiş kalbini duymaya gittiğimizde öğrendik
wendy @moni @toplight @ebrusonmez
morordek
bu arada iki eski takımım birleşmiş gibi haaa ne güzel olmuş 5.takım @moni @oynakbasi34
DoğuramadımÖrdekcim doğurdun mu ses ver??
6. hislerin kuvvetli midir cancan, hadi insallah :)morordek sesın cıkmıyor dün içimden ses dedı kı bugun doğurcann
Çıkamıyorduuuuuay bırak çıksın yavrucakanneciği bekliyo sabırsızlıkla
![]()
Doğru düşünmüşsün aslında bunca insanı merakta bırakmayacağım, hemen yazacağım wendicimilahi ördekim, doğurmadan önce mutlaka ses veririm dediydin, ondan bi tarafım daha doğurmamıştır dedi, bi tarafımda teli eline almaya fırsatı mı olmadı acep dedi :)
Kendimi dilek ağacı gibi hissetmeye başladımay çok mu olcak yaa, ördekim bana ikiz iste kız doğururken, 1i kız 1i erkek, doğum sonrası da 36 beden olsun hemen inşallah de bide![]()
morordek
sen bu dileklerimizi yaz hemen isim isim doğum çantana koy sancı başlayınca al eline okuKendimi dilek ağacı gibi hissetmeye başladım![]()