Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar menümü yazcam ama kızmayın, baştan belirteyim, bugün doğum günüm olduğu için kocişimle dışarıda yemek yedik. Gerçi çocuklarla harala gürele çok bir şey anlamadık ama buna da şükür :21: bende kendime izin verdim bu akşamlık...
Gelsin menü.

Kahvaltı
Sucuklu yumurta (4 adet sucuk vardı içinde abartmadım)
Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay

Ara
Yeşil çay
Sütlü filtre kahve

Öğle
5 yk etsiz türlü
3 yk yoğurt

Ara
7-8 ad. diyet bisküvi

Akşam
Yazmiyim vazgeçtim canınız çeker meker. Ayıp olur bu kadar güzel diyet yapan herkese. Cıssss diyip geçiyorum şekerler. Ana yemek + içecek ve tatlı şeklinde. :KK22:

Artık cumaya kadar yakmaya bakacağım.

Su: 3 lt olur yatana kadar
Spor: 55 dk eliptik
doğum günün kutlu olsun canım :KK200:çocuklarınla eşinle nice senelere sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin rabbim:dua:
seneye 60 kilo olursun inşALLAH doğum günü yemeğinde:halay::halay::halay:

Kızlar bugün +1 çıktım.
Moralim çok bozuldu.
Acayip düzenim bozuldu son 3-4 gündür.
Ne zaman uyuduğum uyandığım belli değil.
Ondan mı bilmiyorum ama bugün yeşil çayın dibine vurmalıyım.
moral bozmak yokkkkk olsun bugunden itibaren daha dikkatli ol şekerim:KK76: uykusuzluktansa bile geçer yeşil çayını iç:KK50:

Ben aike hekımıne yuruyerek geldım
Tam 55 dk durmaksızın hızlı tempo yurudum
fancynancy fancynancy
çok iyi yürümüşsün :rapci:
ya bu kadar yuruyuse nasıl pat pat duşmuyor kılom hayret ettim yaa sabah tartıldım hala artıdayım
Dün 5 te yedım en sodunya yürüyüs yaptım nasıl olur yaaaa
kilo azaldıkça vucud daha fazla direniyor bencede birde yürüyüş temposuna alışıyor başka sporları dene:spor:

Geçmişe akmadan önce hemeeen: Doğurmadım doğurmadım doğurmadım! :)

Sabah yürüyüşe gittik, sonra kahvaltı falan. Dün mail gelmiş gönderdiğimiz makalede küçük düzeltilmesi gereken bir yer varmış onla uğraşayım derken giremedim kızlar, kusura bakmayın uzun süre yokluğumda heyecanlanmış olabilirsiniz :)

Sabah yürüyüşe gittik, sonra kahvaltı falan. Dün mail gelmiş gönderdiğimiz makalede küçük düzeltilmesi gereken bir yer varmış onla uğraşayım derken giremedim kızlar, kusura bakmayın uzun süre yokluğumda heyecanlanmış olabilirsiniz :)

ilahi ördekim, doğurmadan önce mutlaka ses veririm dediydin, ondan bi tarafım daha doğurmamıştır dedi, bi tarafımda teli eline almaya fırsatı mı olmadı acep dedi :)

acaba sancıdan mı haber veremedi dedim bende 9 doğurduk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ikiz mi istiyosun ay gözüm korkar benim 2 bebekle birden uğraşmak çok çok çok zor olur:KK17::KK17:

öyle ama tek taşla iki kuş işte, bi daha nerde doğurcam kolay mı veriliyo bu kilolar :KK48: eşimde bende çok istiyoruz, belki Allahım nasip eder, bi kız bi oğlan olursa hele tadından yenmez.

ay çok mu olcak yaa, ördekim bana ikiz iste kız doğururken, 1i kız 1i erkek, doğum sonrası da 36 beden olsun hemen inşallah de bide :KK70::KK70: morordek morordek

Kızlar menümü yazcam ama kızmayın, baştan belirteyim, bugün doğum günüm olduğu için kocişimle dışarıda yemek yedik. Gerçi çocuklarla harala gürele çok bir şey anlamadık ama buna da şükür :21: bende kendime izin verdim bu akşamlık...
Gelsin menü.

Kahvaltı
Sucuklu yumurta (4 adet sucuk vardı içinde abartmadım)
Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay

Ara
Yeşil çay
Sütlü filtre kahve

Öğle
5 yk etsiz türlü
3 yk yoğurt

Ara
7-8 ad. diyet bisküvi

Akşam
Yazmiyim vazgeçtim canınız çeker meker. Ayıp olur bu kadar güzel diyet yapan herkese. Cıssss diyip geçiyorum şekerler. Ana yemek + içecek ve tatlı şeklinde. :KK22:

Artık cumaya kadar yakmaya bakacağım.

Su: 3 lt olur yatana kadar
Spor: 55 dk eliptik
Doğum günün kutlu olsun canımcım, bizimki senin doğum gününü geçirdi bakalım Özge'ninkine gelecek mi :)
Kızlarrr nasılsınız ayyy bir türlü giremedim gece uyumayıp gündüz uyursam olacağı bu:KK14:2 gündür ketogenic diet yapıyorum sizden gizli:sus:81 kilo olmuşum:kızgın::skandal::mad:bakalım 1 hafta sonra kaç olucam
morordek morordek cim beni listeye başlangıç 81
Hedef 70 diye alırmısın yoksa hepten şişicem:KK61::KK61:
Canım seni izne ayırmıştık 68.4 kg ile ayrılmışsın izne, o yüzden o kiloya inmeden listeye alamayız.
O kiloya inmek için liste dışı bildirim yap her cuma ;)
Günaydın ortilerim uyanmış..
Bende yürüyüşten geldim sabah sabah kümese bi girdim bir sürü yumurta çok sevindim tavuklarımda etkenci:KK70:
Tavuklar yumurtluyordu lakin ordek doğuramıyordu :işsiz:
ay nişan mişan demiş son mesajlarında, öyleyse kesin gelir oğluş.
Yaa kız sen de hafiye çıktın :D
Ben ondan emin değilim bence nişan değildi, gördüğün üzere hala beklemedeyim :KK48:
morordek morordek kizz doguruyon muu valla heyecanlandik burda.. sık dişini 2gun daha mapus yatsin yavrucak :anneadayı:
Yatıyor yatıyor kuzucum, asayiş berkemal, kaçmadı henüz :emir_bebek:
hah iyi buralardasınız :KK6:

kızlar bebişlerin kalbini duyduk 11.haftadayız :KK8: evet yanlış duymadınız bebişler :anneadayı::anneadayı:

tek yumurta ikiziymiş kalbini duymaya gittiğimizde öğrendik :oops:

wendy wendy @moni @toplight @ebrusonmez morordek morordek

bu arada iki eski takımım birleşmiş gibi haaa ne güzel olmuş 5.takım @moni @oynakbasi34
Amanıııın ikiz miiii :rolleyes:
Maşallah yaaa hayırlı olsun, çok sevindim, sağlıkla gelsinler inşallah :emir_bebek::emir_bebek:
Bu gidişle onlar bizim oğlana yetişir candycim, ben hala doğuramadım çünkü :KK48:
Ördekcim doğurdun mu ses ver??
Doğuramadım :(
morordek morordek sesın cıkmıyor dün içimden ses dedı kı bugun doğurcann
6. hislerin kuvvetli midir cancan, hadi insallah :)
ay bırak çıksın yavrucak :emir_bebek:anneciği bekliyo sabırsızlıkla:anne:
Çıkamıyorduuuuu :p
ilahi ördekim, doğurmadan önce mutlaka ses veririm dediydin, ondan bi tarafım daha doğurmamıştır dedi, bi tarafımda teli eline almaya fırsatı mı olmadı acep dedi :)
Doğru düşünmüşsün aslında bunca insanı merakta bırakmayacağım, hemen yazacağım wendicim :KK48:

Back
X