Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayırlı geceler kızlar:KK3:
yorucu ama bir o kadar da güzel olan geniş sülale pikniğimizdeydim tüm gün :süslü:sanırım çoluk çocuk 40 kişi vardık neredeyse:21:
ucundan ,tadından , minik minik de olsa biraz kaçtı haliyle:KK23:bile bile kaçırdım bu arada istemesem kesinlikle yemezdim buda itiraf olsun:sus::KK72:yarınki ve salı diyetisyen tartıma yansır:110:ama cuma bildirimime etkilemicek telafi edicem inş. Hoppa

Günaydın herkese hayırlı haftalar diliyorum...

Günaydın kızlar.. Yuruyuse cikiyorum simdi..:KK6:

Günaydın ortilerim ve diyet dostlarım.

Günaydın kızlar :)

Sabah sabah siber saldırıdan engellenmiş tüm siteler. Cepten idare edicez artık :)

Günaydınlar

Pazartesi bildirimi

Cumaya göre -100gr :halay:

Günayydıınnnnn canlar :KK3:

Aslında moralim bozuk çünkü tartıda +1,3 çıktım ama bana müstehak. Cuma cumartesi ve pazar iyice yoldan çıktım, toparlanma vakti. Ayyy çok sinir oldum kendime. :KK11:
78,8 nedir arkadaş yaaaa

Aslında moralim bozuk çünkü tartıda +1,3 çıktım ama bana müstehak. Cuma cumartesi ve pazar iyice yoldan çıktım, toparlanma vakti. Ayyy çok sinir oldum kendime. :KK11:
78,8 nedir arkadaş yaaaa
Ben hafta sonu vurdum dibine herşeyin birde regli olucam +5çıkarım galiba:(

nilsub nilsub Yuruyuse gittim geldim.55 dakika yurudum arkasından 30 dakikaka eliptik yaptim. Arkasindan gorumcemler kahvaltiya geldi.Cok abartmasamda bende yedim onlarla!!! Sıkıldım ya listeyede uyuyordum dort dortluk yine gitmiyor yine gitmiyor!!!!

nilsub nilsub Yuruyuse gittim geldim.55 dakika yurudum arkasından 30 dakikaka eliptik yaptim. Arkasindan gorumcemler kahvaltiya geldi.Cok abartmasamda bende yedim onlarla!!! Sıkıldım ya listeyede uyuyordum dort dortluk yine gitmiyor yine gitmiyor!!!!
Canım ben senden hiç bir şey anlamıyorum yani çok enteresan o yüzden ne diyeceğimide bilemiyorum...o kadar spora diete ben şimdi 55 olurdum

Son düzenleme:
selam kızlar:KK3:
yeni bir hafta yeni umutlarla başlasın inşallah:KK68:
18446932_751264868385889_4487267936294968867_n.jpg

Aynı durum bende de var :) dün minik bir kaçamağım oldu benimde ama bugün dikkat etmeye çalıştım gerçi suyumu yeterince içmedim bugün ama yarın kesinlikle damacanayı sırtıma bağlamam gerek ki şu ödemi atayım ( hala şiş ayaklarım dünden )
Bu salı pek ümitli değilim açıkçası ama sıkıntı yok dediğin gibi cumaya kadar fazlası gider ve sonraki listeyide sağlam tutarım ki telafisi olsun :KK66:
çok ender de olsa arada olacak bunlar canım çok abartmadığımız ve telafi ettiğimiz sürece hallederiz:cool:
dün su içmeye çok gayret ettiğim halde 2 litreyi geçemedim ya aslında küçük sulardan alsaydım yanıma 3 litre kesin içerdim ama 1,5 luk şişe olunca tam içerken biri geliyo su diyo ortaya koyuncada çok içemedim yani miktarını ayarlayamadım ,sonrada saldım her açtığım şişe anında bitti çünkü. ortada 10luk sular varken kolay geldi millete benim sular:-)artık bugün evden çıkmamam çok dikkat etmem lazım ki yarın sibel beni oymasın:KK70:ara öğün yapmadım zaten minik minik tadına baktığım için ,1 activia almıştım yanıma onu bile yemek nasip olmadı:KK72:40 kişi olunca hiç bir şey yapamıyorsun bireysel su bile içilmiyor:KK70:

Ya bu Umutcuk sürekli emmek istiyor. Memede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum ağzında emecek bi sey olmadığını fark edince hemen ağlamaya başlıyor. Şu an tabi cok kucuk sık sık emziriyorum zaten de uyku icin memeye alışmasın bu oğluş :anne: napcam ben ya?

Ya bu Umutcuk sürekli emmek istiyor. Memede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum ağzında emecek bi sey olmadığını fark edince hemen ağlamaya başlıyor. Şu an tabi cok kucuk sık sık emziriyorum zaten de uyku icin memeye alışmasın bu oğluş :anne: napcam ben ya?
Yeaaaa ilk serzeniş yeriimm :KK200: atın bunu fava gencler :KK48:

Back
X