- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #244.041
Günaydın ortilerim ve diyet dostlarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı geceler kızlar
yorucu ama bir o kadar da güzel olan geniş sülale pikniğimizdeydim tüm günsanırım çoluk çocuk 40 kişi vardık neredeyse
ucundan ,tadından , minik minik de olsa biraz kaçtı haliylebile bile kaçırdım bu arada istemesem kesinlikle yemezdim buda itiraf olsun
yarınki ve salı diyetisyen tartıma yansır
ama cuma bildirimime etkilemicek telafi edicem inş.
![]()
Günaydın herkese hayırlı haftalar diliyorum...
Günaydın kızlar.. Yuruyuse cikiyorum simdi..![]()
Günaydın ortilerim ve diyet dostlarım.
Günaydın kızlar :)
Sabah sabah siber saldırıdan engellenmiş tüm siteler. Cepten idare edicez artık :)
Günaydınlar
Pazartesi bildirimi
Cumaya göre -100gr![]()
Ben hafta sonu vurdum dibine herşeyin birde regli olucam +5çıkarım galibaAslında moralim bozuk çünkü tartıda +1,3 çıktım ama bana müstehak. Cuma cumartesi ve pazar iyice yoldan çıktım, toparlanma vakti. Ayyy çok sinir oldum kendime.
78,8 nedir arkadaş yaaaa
Napcaz kuzucum biz böyle yaBen hafta sonu vurdum dibine herşeyin birde regli olucam +5çıkarım galiba![]()
İnşallah gider canım.Günaydın kızlarr.. Gitme hazırlıgı evdekılere alısverıs arkadaslarla bulus derken h.sonu hıııc gelemedım..
Tabıı yorgunluk uykusuzuk fılan derken +1 im.. cumaya gıder ama inanıyorumm
Kacamak yoktu ama dıkkat ettım yanı
Canım ben senden hiç bir şey anlamıyorum yani çok enteresan o yüzden ne diyeceğimide bilemiyorum...o kadar spora diete ben şimdi 55 olurdumnilsub Yuruyuse gittim geldim.55 dakika yurudum arkasından 30 dakikaka eliptik yaptim. Arkasindan gorumcemler kahvaltiya geldi.Cok abartmasamda bende yedim onlarla!!! Sıkıldım ya listeyede uyuyordum dort dortluk yine gitmiyor yine gitmiyor!!!!
Ferahcığım ben bugun muzaffer kuşanın 2haftada 6-8 kg diyeti var geçen sene yapmıştım güzel kilo veriliyor birde normalde 3 oğun ama ben ara oğunde ekliyorum hatta kuşanımsı diyoduk bakalım ne olacak cumayaNapcaz kuzucum biz böyle ya![]()
Ya tartiyi gectim artik aylardan beri 2cm incelmem bile olmamis!!!Canım ben senden hiç bir şey anlamıyorum yani çok enteresan o yüzden ne diyeceğimide bilemiyorum...o kadar spora diete ben şimdi 55 olurdum
çok ender de olsa arada olacak bunlar canım çok abartmadığımız ve telafi ettiğimiz sürece hallederizAynı durum bende de var :) dün minik bir kaçamağım oldu benimde ama bugün dikkat etmeye çalıştım gerçi suyumu yeterince içmedim bugün ama yarın kesinlikle damacanayı sırtıma bağlamam gerek ki şu ödemi atayım ( hala şiş ayaklarım dünden )
Bu salı pek ümitli değilim açıkçası ama sıkıntı yok dediğin gibi cumaya kadar fazlası gider ve sonraki listeyide sağlam tutarım ki telafisi olsun![]()
Yeaaaa ilk serzeniş yeriimmYa bu Umutcuk sürekli emmek istiyor. Memede uyuyor sonra yatağına yatırıyorum ağzında emecek bi sey olmadığını fark edince hemen ağlamaya başlıyor. Şu an tabi cok kucuk sık sık emziriyorum zaten de uyku icin memeye alışmasın bu oğluşnapcam ben ya?
Yok canım o kadar da değildirBen hafta sonu vurdum dibine herşeyin birde regli olucam +5çıkarım galiba![]()