Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
az önce provaya bıraktım oğluşu şimdi alıp eve babama bırakacağım biraz daha dinlensin diye
yarın günübirlik istanbul a gidiyorum babamımn kontrolü için dua edin inşallah işe yarasın
Guzel haberlerle dönün insallah

O manyaklardan biri benim Eşim. Zaten onu gördükçe hepten soguyorum :KK43:
Bir adet trafik canavarınız var desene.

Bazen gercekten kafam atıyor benim de... Cok yıprattım kendimi, dun mahvoldum resmen. Memeden ayrılmıyor, doysa da doymasa da emzik gibi memeyi çekiyor. Emzik alıyordu, artık onu da almıyor. Cok bunaldım. Emzirip yatağına koyuyorum 10 dakika geçmeden gene mizmizlanmaya başlıyor. Annemle gece helak olduk uyutalım diye...
Çok haklısın bunalmakta ama bunlar dönem işte tatlım. Düşünsene korunaklı rahat ettiği bir yerden, sıcacık sarınıp sarmalanıp büyüdüğü yuvasından kocaman bir dünyaya çıkarıverdiniz onu. O da alışacak, benim kızım sarılığını emerek atlattı gece her iki saatte bir gündüz saat başı emzirmek zorundaydım, tam 3 ay bu şekilde devam ettik. artık ayakta rüya görür hale gelmiştim. İnanki 4 saat uyusam 15 gün uyumuş gibi olacaktım o derece. Biraz sabredeceksin, zamanla herşey rayına oturacak inşallah ama tabi hemen olmuyor maalesef. Zaman tanıyın birbirinize kuzucum.

Ben Baha'da yaşadım bunu. Daha önce yazmıştım. Kokunu arıyor senin. mememde o kokuyu en rahat duyduğu yer. Onun için ayrılmak istemiyor. Süt bulaşmış bir tshirt vs varda başucuna onu koy.
Biz 1 hafta gece gündüz kucaktan inmedik. WC'ye bile beraber giderdik. Kimsede durmazdı da. Ben tshirt ü yastık kılıfı gibi yastığını sardım yatırdım çıt yok. mışıl mışıl uykuya devam. Öyle nefes alabildim. Bir dene istersen.
Evet bunu ben de denemiştim bir yerlerde okuyup ama maalesef benim kızda işe yaramadı :KK43:
Tuvalette bile emzirdim diyince çok güldüm, ben hala emziriyorum küçük sapığım nerde müsait ve savunmasız bulursa beni açıyor yakamı bağrımı yeminle :KK70::KK70:

Son düzenleme:
ördeğim neredeyse tüm bebekler aynı bende şaşırıyorum,akşam bizim bebiş beni pert etti uyutamadım, yok çocuk uyumuyo:anne:annesi bile o kadar uğraşa uyutamadı:emir_bebek:benim çocuklarım evliyaymış da haberim yokmuş:KK48:
Zamane bebeleri böyle monicanım :olamaz:

istanbul resmen sonbahar,geceden beri aralıksız yağıyor:işsiz:
Yaa sorma kombiyi bile açtım bir ara.

selam kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
az önce provaya bıraktım oğluşu şimdi alıp eve babama bırakacağım biraz daha dinlensin diye
yarın günübirlik istanbul a gidiyorum babamımn kontrolü için dua edin inşallah işe yarasın

Güzel haberlerle gelirsin umarım kaptanım.

Çok haklısın bunalmakta ama bunlar dönem işte tatlım. Düşünsene korunaklı rahat ettiği bir yerden, sıcacık sarınıp sarmalanıp büyüdüğü yuvasından kocaman bir dünyaya çıkarıverdiniz onu. O da alışacak, benim kızım sarılığını emerek atlattı gece her iki saatte bir gündüz saat başı emzirmek zorundaydım, tam 3 ay bu şekilde devam ettik. artık ayakta rüya görür hale gelmiştim. İnanki 4 saat uyusam 15 gün uyumuş gibi olacaktım o derece. Biraz sabredeceksin, zamanla herşey rayına oturacak inşallah ama tabi hemen olmuyor maalesef. Zaman tanıyın birbirinize kuzucum.
Cok haklısın canım teoride düşününce aynen dedigin gibi, onun da benim de alışmamız lazım ama iş pratige gelince cok zormuş :) sabah eşime demistim "cok degil 4 saat aralıksız uyusam yeter" diye, sen de aynı seyi yazmışsın simdi... Zamanla oturacak her şey, Allah o zamana dek sabır versin ne diyeyim :)

Kaptanım toplight toplight ve yardımcı arkadaşlar(hatalıysam kusuruma bakmayın) morordek morordek ve moni moni
Pazar günü ufak bir kaçamak yapacağız.
Planımız 1 hafta falan.
Bu süreçte izin rica edeceğim.
Yine cuma günü bildirim yaparım.
Dönmüş olmazsak diye uygun kıyafet seçip kaç kilo fark olduğunu hesaplar ve bulunduğum yerde bir tartı bulur bildirimimi yaparım.
Yediklerime de dikkat etmeye çalışacağım ki muhtemelen bol hareketim olur.
Plansız olacağı için bol bol yürüyüp, gezmelik olur.
Ama muhtemelen katılımım hiç olmaz.
Sıkıntı olur mu? :KK200::KK200:

Kaptanım toplight toplight ve yardımcı arkadaşlar(hatalıysam kusuruma bakmayın) morordek morordek ve moni moni
Planımız 1 hafta falan.
Dönmüş olmazsak diye uygun kıyafet seçip kaç kilo fark olduğunu hesaplar ve bulunduğum yerde bir tartı bulur bildirimimi yaparım.
Problem olmaz hedefcim keyfine bak :)

ya bilgisayarim sapitti toplight toplight gecmis olsun kaptancim, gecmisi yeni okuyabildim.
Cnm saol bu cuma bakariz kac kg ile listeden izinli ayrilmissin diye cumaya ankaradayim ilgilenirim
Planımız 1 hafta falan.
tatlim haber verdikten sonra sorun degil

Cok haklısın canım teoride düşününce aynen dedigin gibi, onun da benim de alışmamız lazım ama iş pratige gelince cok zormuş :) sabah eşime demistim "cok degil 4 saat aralıksız uyusam yeter" diye, sen de aynı seyi yazmışsın simdi... Zamanla oturacak her şey, Allah o zamana dek sabır versin ne diyeyim :)
Aminnnn canım :dua::dua:

Planımız 1 hafta falan.
Yolculuk nereye şekerim? Bizde erken rez ile tatilimizi aldık, Eylül'de gideceğiz inşallah bir aksilik çıkmazsa. 3 ayım var, 6 kilo versem ayda 2'şer kilodan süper olacaakkk. :KK49::KK49::KK49:

Bugun Umut'a ilk banyosunu yaptırdık, umarım biraz rahatlar kuzucuk :emir_bebek:

Ya ben de görmemiş gibi her seyi burdan mı paylaşıyorum diye bi sorguladim kendimi şu an ama hosgorursunuz herhalde :KK200:
Yok kuzucum ya, hiç olur mu öyle şey. bizde kendi bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz sana canım. :KK19:

Bugun Umut'a ilk banyosunu yaptırdık, umarım biraz rahatlar kuzucuk :emir_bebek:

Ya ben de görmemiş gibi her seyi burdan mı paylaşıyorum diye bi sorguladim kendimi şu an ama hosgorursunuz herhalde :KK200:
Bu arada pamuk gibi olmuştur yıkanınca, bizim içinde öpüp mıncır Umutcuğumuzu :KK36:

Menümü de yazayım.

Kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet
Cıssss :oops:

Öğle
1 büyük kase Yoğurt çorbası pirinçsiz

Ara
Türk kahvesi sade

Akşam
2 kepçe tavuk suyu çorba
1 tane z.yağlı enginar
2 yk humus
Ufak bir parça haşlanmış tavuk

Ara
Filtre kahve
Chia lı ayran (yaptım ama içermiyim bilmiyorum :KK43:)

Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk eliptik, 48 dk Leslie burn body fat 3 mile (bunu cısss ım yüzünden yaptım), 150 zıplama, 150 jumping jack

Back
X