- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #246.201
hedefi bu sefer de ben, çok mu attım ne

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hedefim aaneannemin cenazesine gitmistim memlekete o yuzden vizelere giremedimVizelere neden girmemiştin kaptanım?
Ben de finallere hiç bakmadan girdim ama vizelere de girmiştim.
günaydın kaptanımGunaydinlarr
Dun bahceye gittik domates salatalik patlican biber fideledik capa vs yapgim anam ne yorulmusum kollar kalkmiyo ben degil ama esimle buyuk oglan oruclu idi iftardan 20 dk once eve girebildik acele ile sofrayi hazirla derken ayaklarim kollarim tutmuyo dusu alip zor yataga attim kendimi guya bugun ki sinavlara bakacaktim nerdee
hedefim aaneannemin cenazesine gitmistim memlekete o yuzden vizelere giremedim
Gunaydinlarr
Dun bahceye gittik domates salatalik patlican biber fideledik capa vs yapgim anam ne yorulmusum kollar kalkmiyo ben degil ama esimle buyuk oglan oruclu idi iftardan 20 dk once eve girebildik acele ile sofrayi hazirla derken ayaklarim kollarim tutmuyo dusu alip zor yataga attim kendimi guya bugun ki sinavlara bakacaktim nerdee
hedefim aaneannemin cenazesine gitmistim memlekete o yuzden vizelere giremedim
ay çok sabırlısın maşALLAHSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım yeni haftaya kaçamaksız ve bol eksiyle başlarsınız
moni Ayşem Bahçeden sağ çıktım, katil olmadan
![]()
![]()
Bizim Fredinin kabusu yeminle yine sınırları zorladı ama şükür Anama duyurmadan kapıştık bu kez
İkizlerde maşallah antremanlı gibi çocuğumu kum torbası niyetine kullanmaya bile kalkıştılar ama arada ben arada eşim destur çektik mecbur
Kız keşke kardeşlikten red diye bir şey olsavalla kesin çoktan red etmiştim
KV dün bahçe dönüşü de bize geldiuyuyorlar hatta tembihlediler büyük kızla yarın biz öğlene kadar uyuruz diye
sanki bugün iftara misafirim yok ve bende yayılacağım
hala bu akşam için tam menü oluşturamadım ama bakalım bir kendime geleyimde kafa çalışır nasılsa
Sanada Günaydın canım
Al benden de okadarresmen bahçede telef olacağım
dün babam bir ara söylendi Anneme bu kadın beni bedava amele olarak görüyor diye
dedim bildiğin FAŞO AĞA
![]()
![]()
Bende oruçlu değildim ama herkes oruçlu olunca ne bir şey yiyebildim ne doğru dürüst su içebildimçaktırmadan bir iki kere gizli gizli su içtim ancak
Birde KVde bizimleydi iftarada Bahçeye Amcamlar geldihadi hizmet et dur hatta en son bulaşıklarıda leğende yıkayıp çeşmeye taşı durula derken cidden öldüm bittim
Tabi birde benim akıllara zarar, evlerden ırak bir kızkardeş faktörü var ( çocuklarla ne zaman bir araya gelsek benim ufaklık telef olacak diye endişeleniyorum çünkü asla dur durak bilmezler analarıda hayatta demez yazık o çocuğa diye) Onun gerilimi bile yeter insana
ama şükür katil olmadan döndüm
![]()
ay inanki hedef koymaya tırsıyorumGünaydın kızlar :)
Hedef belirledim görüyorsunuz, vazgeçiş yok, aynen devam yola.
İnşallah Allah emeklerimizin karşılığını versin.
ay sorma bugun artık eliptiğede başlayayım ayağımın altı iyi durumdanilsub kuzucum 77leri görmüşsün, dikkat et yeniden 79 olma, hadi görelim seni 75'lere geç artık.
şekercim haftalık değil bu aylık liste in biraz daha sen başarırsın bitanemcim2 HAZİRAN 30 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ
@servey>>69,3>>68 ramazandan ötürü
@0zlem >>74,3>>71
@moni >>94,0>>88,0
@fancynancy >>76,8>>hedef??
@Cikilatacanavari>>78,8>>75,8
@lydznp>>84,9>>hedef??
@hedef38beden>>82,0>>hedef??
@TopaLsoLucaNn>>??>>hedef??
@nilsub>>77,8>>77,5 çok atmayayım bu hafta
@wendigo>>66,1>>63
@morordek >>70,4>>68,9
yeni listemiz herkes hedeflerini yazsın