Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlaarrr...
Ben geldimm :KK25:
Ameliyat,sislik,bir miktar morluk,dikisler atel hersey bitti bugun cok şükür..
Kusura bakmayin sizi merakta biraktim..
Ameliyat oldugum gun ciktim hemen eve.ilk iki gun zorlu gecti biraz.yuzum cok sisti atel burnumu sıktı basim ağırdı filan.. ama simdi cok iyiyim sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin :KK60:

kızlar menüm..

kahvaltı 1 dilim çavdarlı tbe 1 domates 2 kk peynir maydanoz 2 kupa yeşil çay bol limonlu

ara sade türk kahvesi

öğlen bir but derisiz yağsız 1 kase cacık

ara 2 yk yoğurt 1 yk chia 10 kiraz

akşam 1 kase cacık 2 kepçe sebze çorbası 1 yk lor 2 parmak çavdarlı tbe
(çorbaya 3 kabak 1 havuç 1 soğan biraz bulgur biraz kırmızı mercimek salça 2 yk zeytinyağı koydum düdüklüde pişirdim süper olmuş bayıldım)sağol @moni

su 2 bitti
spor 40 dk eliptik:spor: midem ağrıyor hala geçmedi yaaa:işsiz:
Geçmiş olsun ortim .

Kizlar slm elazigdatim sabah 6 ucagi ile ankaraya donecegim bugun malatya darendeye gittik geldik bayaa yorucu idi bu arada toso mesaj atmis oglu rahatsixlanmis bisuru operasyon gecirmis 13 gun yogun bakimda kalmis normal odaya gecince aklina biz gelmisiz cumaya taburcu olmayi bekliyorlar oglu simdilik iyi imis hepinize selami var evine gecince aramiza donecek haber vereyim dedim

Kizlaarrr...
Ameliyat oldugum gun ciktim hemen eve.ilk iki gun zorlu gecti biraz.yuzum cok sisti atel burnumu sıktı basim ağırdı filan.. ama simdi cok iyiyim sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin :KK60:
Ozgem sevindim tatlim

Kizlaarrr...
Geçmiş olsun canım. :)

Kizlar slm elazigdatim sabah 6 ucagi ile ankaraya donecegim bugun malatya darendeye gittik geldik bayaa yorucu idi bu arada toso mesaj atmis oglu rahatsixlanmis bisuru operasyon gecirmis 13 gun yogun bakimda kalmis normal odaya gecince aklina biz gelmisiz cumaya taburcu olmayi bekliyorlar oglu simdilik iyi imis hepinize selami var evine gecince aramiza donecek haber vereyim dedim
ALLAH şifalar versin inşALLAH T TopaLsoLucaNn

Kizlaarrr...
Gelmiş geçmiş olsun cnm :KK200:

Ben birde menü yazayım tam olsun 0zlem 0zlem :KK28:
Iftarda
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
7 kaşık z.yağlı patlıcan
Avuç içi kadar piliç göğüs
2yk bulgur pilavı
2 parça pide

Ara 6-7 tane kayısı

Sahur
2tn haşlanmış yumurta
4tn siyah zeytin