- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #246.321
Bende tartı sonucumu yazayım;
Cuma; 66,1
Güncel; 65,9
Fark; -200
Cuma; 66,1
Güncel; 65,9
Fark; -200
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma; 66,1
Güncel; 65,9
Fark; -200
Şımardım herhalde biraz, evet evet gaza gelmemem lazımdı, haklısın wendigocum.Bravo sana fancycim, harikasın, hepsi gidicek Emin'im, süper olmuşsun dedik diye gaza gelme, bu da bi sonraki aşamanın öncesi :)
Ben hiç giyemiyorum onları yaaaaAyakkabım ayağımı haşat etti annemde terliğe terfi ettim :) kahrolsun topuklu ayakkabı dicem de kahrolmasın kıyamadım yine bi :)
Bende bendeeeeBen hiç giyemiyorum topuklu ayakkabı yaa :) giymek zorunda olduğumda da hep haşat oluyor ayaklarım :)
Simdi tartıldım kızlar..
Sonuç: 73.9
Cuma:74.3
Fark: - 400 gr![]()
Cuma; 66,1
Güncel; 65,9
Fark; -200
Süpersin ortimSimdi tartıldım kızlar..
Sonuç: 73.9
Cuma:74.3
Fark: - 400 gr![]()
Geçmiş olsun ortim .kızlar menüm..
kahvaltı 1 dilim çavdarlı tbe 1 domates 2 kk peynir maydanoz 2 kupa yeşil çay bol limonlu
ara sade türk kahvesi
öğlen bir but derisiz yağsız 1 kase cacık
ara 2 yk yoğurt 1 yk chia 10 kiraz
akşam 1 kase cacık 2 kepçe sebze çorbası 1 yk lor 2 parmak çavdarlı tbe
(çorbaya 3 kabak 1 havuç 1 soğan biraz bulgur biraz kırmızı mercimek salça 2 yk zeytinyağı koydum düdüklüde pişirdim süper olmuş bayıldım)sağol @moni
su 2 bitti
spor 40 dk eliptikmidem ağrıyor hala geçmedi yaaa
![]()
Ozgem sevindim tatlimKizlaarrr...
Ben geldimm
Ameliyat,sislik,bir miktar morluk,dikisler atel hersey bitti bugun cok şükür..
Kusura bakmayin sizi merakta biraktim..
Ameliyat oldugum gun ciktim hemen eve.ilk iki gun zorlu gecti biraz.yuzum cok sisti atel burnumu sıktı basim ağırdı filan.. ama simdi cok iyiyim sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin![]()
Geçmiş olsun canım. :)Kizlaarrr...
Ben geldimm
Ameliyat oldugum gun ciktim hemen eve.ilk iki gun zorlu gecti biraz.yuzum cok sisti atel burnumu sıktı basim ağırdı filan.. ama simdi cok iyiyim sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin![]()
ALLAH şifalar versin inşALLAH T TopaLsoLucaNnKizlar slm elazigdatim sabah 6 ucagi ile ankaraya donecegim bugun malatya darendeye gittik geldik bayaa yorucu idi bu arada toso mesaj atmis oglu rahatsixlanmis bisuru operasyon gecirmis 13 gun yogun bakimda kalmis normal odaya gecince aklina biz gelmisiz cumaya taburcu olmayi bekliyorlar oglu simdilik iyi imis hepinize selami var evine gecince aramiza donecek haber vereyim dedim
Gelmiş geçmiş olsun cnmKizlaarrr...
Ben geldimm