Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın :)
Bende tartı sonucumu yazayım;

Cuma; 66,1

Güncel; 65,9

Fark; -200
Ooo eksilere düşüyoruz wendicim hadi insallah devamı da gelir :)
Kahvaltı
Bunu yazmıyorum kızlar

Ara
Filtre kahve

Öğle
Yeşil çay

Ara
1 muz
1 etimek üzeri İtalyan

Akşam
Taze fasulye
1,5 etimek

Ara
2 küçük haşlanmış mısır

Su: 2 lt yi geçti
Spor: 45 dk eliptik, 200 zıplama
Etimek uzeri italyan ne kız? :KK48:
Kizlaarrr...
Ben geldimm :KK25:
Ameliyat,sislik,bir miktar morluk,dikisler atel hersey bitti bugun cok şükür..
Kusura bakmayin sizi merakta biraktim..
Ameliyat oldugum gun ciktim hemen eve.ilk iki gun zorlu gecti biraz.yuzum cok sisti atel burnumu sıktı basim ağırdı filan.. ama simdi cok iyiyim sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin :KK60:
Coook gecmis olsun canım, iyi olmana sevindim :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün malum Ayşeyle hesap verme günümüz :KK48: İnşallah çok güzel sonuçlarla döneriz ;)
Ramazanda diyete uymak biraz daha zor oluyor ( malum oruçluda olmasak dışarda bir şey yiyip içilmiyor eee evde de oruçlu olanlar olunca hep gizli saklı yemek zorundayız :KK53: Yine şükürler olsun ki her hafta gidiyor ve eminim Ramazandan sonra çok daha güzel rakamlar göreceğiz ;) )

Kizlar slm elazigdatim sabah 6 ucagi ile ankaraya donecegim bugun malatya darendeye gittik geldik bayaa yorucu idi bu arada toso mesaj atmis oglu rahatsixlanmis bisuru operasyon gecirmis 13 gun yogun bakimda kalmis normal odaya gecince aklina biz gelmisiz cumaya taburcu olmayi bekliyorlar oglu simdilik iyi imis hepinize selami var evine gecince aramiza donecek haber vereyim dedim

Çok çok geçmiş olsun arkadaşa ;) Rabbim bir daha evladıyla sınamasın....Aminnnnnnn
İnşallah çabucak toparlanır da oda aranıza tez zamanda aranıza döner ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün malum Ayşeyle hesap verme günümüz :KK48: İnşallah çok güzel sonuçlarla döneriz :KK66:
Ramazanda diyete uymak biraz daha zor oluyor ( malum oruçluda olmasak dışarda bir şey yiyip içilmiyor eee evde de oruçlu olanlar olunca hep gizli saklı yemek zorundayız :KK53: Yine şükürler olsun ki her hafta gidiyor ve eminim Ramazandan sonra çok daha güzel rakamlar göreceğiz :KK66: )

Çok çok geçmiş olsun arkadaşa :KK66: Rabbim bir daha evladıyla sınamasın....Aminnnnnnn
İnşallah çabucak toparlanır da oda aranıza tez zamanda aranıza döner :KK66:
Cnm bugunde guzel sonuc alacaksiniz eminim bu arada yazamadim kizkardesin konusunda allah islah etsin diyorum benim kizkardesim yok ama allah kardes gibi bir gelin vardi insallah seninki de duzelir

selam kızlar:KK54:
sibelcimizle randevumuza az kaldı:KK19:
versin gazı yollasın bizi:KK55: iyi alıştık gazla çalışıyoruz artık:KK70::KK70::KK70:

kızlar menüm..

kahvaltı 1 dilim çavdarlı tbe 1 domates 2 kk peynir maydanoz 2 kupa yeşil çay bol limonlu

ara sade türk kahvesi

öğlen bir but derisiz yağsız 1 kase cacık

ara 2 yk yoğurt 1 yk chia 10 kiraz

akşam 1 kase cacık 2 kepçe sebze çorbası 1 yk lor 2 parmak çavdarlı tbe
(çorbaya 3 kabak 1 havuç 1 soğan biraz bulgur biraz kırmızı mercimek salça 2 yk zeytinyağı koydum düdüklüde pişirdim süper olmuş bayıldım)sağol moni moni

su 2 bitti
spor 40 dk eliptik:spor: midem ağrıyor hala geçmedi yaaa:işsiz:
ohh afiyet olsun şekerim :KK60:bende iftar için yapayım çorbayı mercimek de ekliyim ki yiyebilsinler:kk77:
Kizlaarrr...
Ameliyat oldugum gun ciktim hemen eve.ilk iki gun zorlu gecti biraz.yuzum cok sisti atel burnumu sıktı basim ağırdı filan.. ama simdi cok iyiyim sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin :KK60:
geçmiş olsun canım oldu bitti buda:KK60:
Kizlar slm elazigdatim sabah 6 ucagi ile ankaraya donecegim bugun malatya darendeye gittik geldik bayaa yorucu idi bu arada toso mesaj atmis oglu rahatsixlanmis bisuru operasyon gecirmis 13 gun yogun bakimda kalmis normal odaya gecince aklina biz gelmisiz cumaya taburcu olmayi bekliyorlar oglu simdilik iyi imis hepinize selami var evine gecince aramiza donecek haber vereyim dedim
gezenti kaptanım Allah kolaylıklar versin:KK60:
aleyküm selam kuzuyada çok çok geçmiş olsun:KK200:

selam kızlar:KK54:
sibelcimizle randevumuza az kaldı:KK19:
versin gazı yollasın bizi:KK55: iyi alıştık gazla çalışıyoruz artık:KK70::KK70::KK70:

ohh afiyet olsun şekerim :KK60:bende iftar için yapayım çorbayı mercimek de ekliyim ki yiyebilsinler:kk77:

geçmiş olsun canım oldu bitti buda:KK60:

gezenti kaptanım Allah kolaylıklar versin:KK60:
aleyküm selam kuzuyada çok çok geçmiş olsun:KK200:
sağol canım:KK15:

Kizlaarrr...
Tekrar geçmiş olsun canım.

Allah şifa versin T TopaLsoLucaNn , çok geçmiş olsun. :(

İtalyan salatası kız, gerisini yazmayı unutmuşum:-)
Tahmin ettim aslında da oyle görünce takılmak istedim :-)
Yavaş yavaş düzene giriyor herhalde Umutcuğun uykuları. Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:
Bilmiyorum valla bazen uykuya dalamiyor, ölüyor uykusundan ama uyumuyor kerata :) sabah da çok zorlandık, iste yavas yavas degisiyor :)
Bu arada sabah tartıldım kızlar 77,9 çıktım. ??? Dün 78,9 dum.
Dünden beri de wc yok bende. İnşallah bugünkü fazlalığımda ondansa çok sevineceğim. İnsan 2 günde 2,5 kilo alamaz herhalde değil mi?
Bence direkt kg degildir o kuzum, ödem olabilir ya da iste wc'dendir. Dedigin gibi 2 gunde 2.5 kg almak baya zor bi is :-)

Back
X