• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu mesaji simdi gordum canim..:KK51:

Evet coook artıdayım malesef. Bir tahminde bulunun ne kadar artida olabilirim sizce?

ne kadar artıda olursan ol hızlı gelen hızlı gider asılmaya başla şu andan itibaren....

Ay durun bu ne çene yetişemiyorum vallahi azcık yavas konuşun :D
ayy evet ramazan mamazan kösüldük valla bir de kpss derdine düştüm kopmuşum iyice :)) ayyy vakvakçım ne tatlıdır o maşallah ona :) nasıl bi duygu yaaa anlatsana evde bir bıdık :))
Hmmmm anlatayım mı ister misin cidden? Sonra çocuk fikrinden soğuma :p
Tatlı olmaya tatlı tabi ama zormuş be Betüs :)
tamam tamam, 1 hafta yemeseniz nolur acaba, 2 ay yemedim ben 10 kg verdim. beni de caydırıyosunuz ya
Kız sen bunlara bakma. Baksana Nilgun'e hanımefendi Betül 'ün gelmesiyle bana da kilo veremeyen biri lazımdı diyor, bunların kilo veresi yok. Eti senin kemigi de senin acıma hic :) derece yapalım diyoruz, hiiic nerde...
***5. Takım 525. Etap***

servey (71,6/ / /% )
0zlem (73,2/ / /% )
bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor. (2017 1. izin hakkı)
moni (91,5/ / /% )
fancynancy (75,9/75,2/0,7/%0,92)
Cikilatacanavari (77,3/ / /% )
lydznp (83,8/83.2/0.6/%0.72)

5. Takım Ortalama:

nilsub (77,6/77/0,6/%0,77) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (69/ / /% ) sabit. Mezun olan üye.
wendigo (66,3/65,9/0,4/%0,60) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
hedef38beden (80,8/ / /% ) 524. etapta 80,8 ile izne ayrıldı.(2017 1. izin hakkı)
betulbtl (71,2/68,8/2,4/%3,37)
Oynakbasi34 (102,4/ / /% ) Fahri üye
Ay kuzum eline sağlık bu liste işi de sana kaldı bugün. O değil de listemizdeki kişiler baya azaldı, Özlem de izne çıkıyor :(

şimdi ben gider salatamı tavuğumu yapayım:kk77: öğlene işlerimi :temizlik:bitirince gelirim:KK54:
Benim dünden kalma sotem var onu yerim akşama da salata, ohhhh. Aslında kocamı da alıştırsam yemek yapma dersinnoratada kalkacak diycem ammmaaaa çocuklar taş mı yiycek acaba :KK48:

ayşe gitti sen geldin :sopa:olsun bizede böylesi lazım yol bizi:KK70::KK70::KK70:

moni ablam gelene kadar yolma işi bizde.

ben birde yoğurdu kendi sütüm ile mayalıyorum missss:kk77:en organiğinden:halay:

hiç kıskanmadın :63:

Hemde hiç ses çıkarmadan. kapı birde kumlu cam karanlığın içinde beyaz bir gölge kapının ardından chaky mi dersin halka kız mı artık ne istersen. aklıma herşey geliyor :KK70::KK70::KK70:

ay kuzuuum, öp yerime akşam.

yarım asır önce idi:KK70::KK70::KK70::KK70:

hiç mi girmedi cidden?

Bu mesaji simdi gordum canim..:KK51:

Evet coook artıdayım malesef. Bir tahminde bulunun ne kadar artida olabilirim sizce?

+2??

ben listede değildim ben hariçten gazel okuyordum ggene listeye girmicem zaten böyle takılcam :)) liste beni bozuyo :)

kız cidden hiç mi girmedin listeye, anladık bozuyo liste de.

Tabi tabi. Sen arada bir reçel de ye. Yokluk çekme :KK70::KK70::KK70:

:KK48::KK48::KK48:

Ben artık onu yeme bunu yeme demeyeceğim karar aldım. Bundan sonra istediğinizi yiin gari :KK70::KK70::KK70:

:KK48::KK48:

:KK70::KK70: Hahahaa sen şekersizlerinden ye vitamin kız vitamin :KK15:

canan hocam onlarda hormondan vitamin kalmadı diyo, bende direkt vitamin alıyom. dayanamıyorum gerçi meyveye de o ayrı.

ben birde yoğurdu kendi sütüm ile mayalıyorum missss:kk77:en organiğinden:halay:
Piisss, bende yapcam artık evde ama herşeye yetişemiyorum anacım. Şu veletler acık büyüsün bakarım. Bu arada kızlar sek marka çiftlik yoğurdu çıkarmış, ben bayıldım, tam benlik. Yoğurt böyle taş gibi, birde lezzetli. Denk gelirseniz deneyin derim.

Kız sen bunlara bakma. Baksana Nilgun'e hanımefendi Betül 'ün gelmesiyle bana da kilo veremeyen biri lazımdı diyor, bunların kilo veresi yok. Eti senin kemigi de senin acıma hic :) derece yapalım diyoruz, hiiic nerde...

acımıcam yaa, cidden bende yoldan çıkıyorum bunlar yüzünden, medusa ayşem olsaydı yeme derdi, hepimiz caymaya meraklıyız ya.

Ay kuzum eline sağlık bu liste işi de sana kaldı bugün. O değil de listemizdeki kişiler baya azaldı, Özlem de izne çıkıyor :KK43:

ya takımlarda hep bi eksiklik var, yazamıyorum ondan, yoksa davet etçem de, bizde mi yazsak gelen olursa yönlendirebilir misiniz diye??

Piisss, bende yapcam artık evde ama herşeye yetişemiyorum anacım. Şu veletler acık büyüsün bakarım. Bu arada kızlar sek marka çiftlik yoğurdu çıkarmış, ben bayıldım, tam benlik. Yoğurt böyle taş gibi, birde lezzetli. Denk gelirseniz deneyin derim.

ben denerim o zaman, sek'in çiflik olanı. bulabilirim inşallah. şokta olur heralde.

Ay durun bu ne çene yetişemiyorum vallahi azcık yavas konuşun :KK70:

Hmmmm anlatayım mı ister misin cidden? Sonra çocuk fikrinden soğuma :p
Tatlı olmaya tatlı tabi ama zormuş be Betüs :)

Ay kuzum eline sağlık bu liste işi de sana kaldı bugün. O değil de listemizdeki kişiler baya azaldı, Özlem de izne çıkıyor :KK43:

eeee olcek o kadar.... saksıdaki çiçek bile emek istiyo bebe tabi yorcak :)) olsun olsun güzel şeyler bunlar :))

moni ablam gelene kadar yolma işi bizde.

hiç kıskanmadın :63:

ay kuzuuum, öp yerime akşam.

hiç mi girmedi cidden?

+2??

kız cidden hiç mi girmedin listeye, anladık bozuyo liste de.

:KK48::KK48:

canan hocam onlarda hormondan vitamin kalmadı diyo, bende direkt vitamin alıyom. dayanamıyorum gerçi meyveye de o ayrı.

2012 yılında 9. takımdaydım en son sonra bi ayrılıp gene orda girdim listeye bi daha da beni almadılar zaten :)))

Back
X