• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar tehlike falan diyorsunuz ama kadıköy ve semtleri de mini şortlu kızlardan geçilmiyor. hemde zayıf şişko farketmiyor hepsi gayet güvenli giyiyor. E tabi psikopat ta şaşırdı hangisini döveceğini ondan sanırım :KK70::KK70:yada ben birini dövsem hepsi bir olup beni döver diye de korkmuş olabilir :KK70::KK70::KK70:
işin şakası herkes istediğini giysin canım. Ama yakışsın. çarşamba günü gördüklerim kabus oldu. kendileri yarım dünya giymiş mini şortu iç bacak yağlarıda toplamış yukarı görüntü tuhaf olmuş onu geçtim onun o hali beni pişik etti ya.. :oha:
ya tabi canım herşey ayarında olmalı, ben giyemem mini, çünkü alışık değilim, yazlık yerler dışında tabii ama yakışan da giyer, ama senin tarif ettiğin bambaşka bir olay galiba :KK48:
bu konuyu açarsak mevzu çok uzar boşverelim Ayşecim, gel bakem yamacıma, :KK19: sen şimdi şekerli şekerli meyveler mi yedin cadııı? kız ben firesiz devam ediyorum, oldu mu şimdi hiç? ne zaman başlıyorsun?

ya tabi canım herşey ayarında olmalı, ben giyemem mini, çünkü alışık değilim, yazlık yerler dışında tabii ama yakışan da giyer, ama senin tarif ettiğin bambaşka bir olay galiba :KK48:
bu konuyu açarsak mevzu çok uzar boşverelim Ayşecim, gel bakem yamacıma, :KK19: sen şimdi şekerli şekerli meyveler mi yedin cadııı? kız ben firesiz devam ediyorum, oldu mu şimdi hiç? ne zaman başlıyorsun?
Bugün başladım işte;) şekersiz şekersiz. Öğlen karpuz vardı yemedim :KK19:

Senin vücut yanlış yöne gidiyo tıpkı ben :olamaz:
Dırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordum
En cok kılo veren takıma gıdeyım barı sıze oyle faydam olsun onların ortalamalarını dusurerek
Baska bısey gelmıyor elden

Menüm;
07:00

1 h.yumurta
1 d.tb ekmegi
1 salatalık
1 minik armut

10:30

2 tatlı kasigi beyaz peynir
Bir kac lokma karpuz

13:30
150ml ayran
1 minik armut
1 salatalık

16:30
3-5 kofte ve fırın patates
Salata
1 dilim cavdar ekmegi
400ml ayran

4 L su
3 t.kahvesi
250ml limonata
400 ml maydanoz sapi cayi

Spor:
100 jumping jack
30 burpees

50 yarım şınav

Dambıllarla 75 sumo squat,60 lunge,60 side lunge

35 dk ELİPTİK

Biraz esneme ve 1,5 dk plank

Az oncede çarsida 80 dk yurudum 7500 adım

Bi sen anlıyom benim dilimden ordekim aman gıcık oluyorum usta getirmişler evin altına yapmaya başladılar sabah tartıştık yine işte bütün enerjimi emdi sinirlerim çok bozulmuş 10yılsır bugun farkettim :KK43: iyiki seninkiler uzakta
Ayy Allah yardımcın olsun, gerçekten yakında olmaları çok kötü bi de simdi iyice dip dibe. Allah sabır versin
Dünden başladık wendicim şeker orucuna. Daha şükür kazam olmadı :) azimle devam ediyorum, bu iş bana yarayacak inşallahhh, cuma günü 74 ü göreceğime inanıyorummmmm.
+100 diğer haftalarıma göre miiiikemmel bir sonuç, +1,5 +2 geldiğim pazartesiler içimde ukdedir :KK70:

Geçmiş olsun :KK43: canım ben su kısmını anlayamadım :KK43: neden az su içiyorsun?

Hehehe tatlı cıısssss, sana da cıs artık şeymacım.
Saçımı tarçın bakıra boyayacağım canım. Yani şu;
Eki Görüntüle 2018760 Nasıl amaaaa?

Şimdiki hali de şu;
Eki Görüntüle 2018761

Bide kestirmem lazım çok kırılmış saçlarım. :KK43:
Güzelmiş canım, sana da yakışır :)
Ben de hep boyatmak istiyorum aslında ama dip boya derdiyle ugrasmamak icin hic boyatmadım :) hamilelikten önce ombre yaptırmıştım ama kestirince onlar da gitti. Simdi de emzirme dönemindeyim. Aslında saçın ucuna yapılıyor, dibine degil, süte gecmez diyorum ama gene de bi cesaret edemiyorum :(
Dırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordum
En cok kılo veren takıma gıdeyım barı sıze oyle faydam olsun onların ortalamalarını dusurerek
Baska bısey gelmıyor elden
Ya kıyamam sana düşündüğü seye bak :) biz herkesi artısıyla eksisiyle kabul ettik Veysosum :)

Kızlar tehlike falan diyorsunuz ama kadıköy ve semtleri de mini şortlu kızlardan geçilmiyor. hemde zayıf şişko farketmiyor hepsi gayet güvenli giyiyor. E tabi psikopat ta şaşırdı hangisini döveceğini ondan sanırım :KK70::KK70:yada ben birini dövsem hepsi bir olup beni döver diye de korkmuş olabilir :KK70::KK70::KK70:
işin şakası herkes istediğini giysin canım. Ama yakışsın. çarşamba günü gördüklerim kabus oldu. kendileri yarım dünya giymiş mini şortu iç bacak yağlarıda toplamış yukarı görüntü tuhaf olmuş onu geçtim onun o hali beni pişik etti ya.. :oha:

evet yakışan giysin bazısı Allah ım bu ne dedirtiyor :)) en giymiyorsam tek sebebi budur :) özeniyolar demek ki...

bu günkü menüm

sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
3 ceviz

ara
2erik

öğlen
1 kase yoğurt içine bir etimek

ara 2erik

akşam
3 kaşık lor
2 erik
3 ceviz

spor
jillian level 1
100 ip

terler fışırıyor her bir yanımdan şimdi bi de ev süpürcem silcem oooo

su 1 lt yatana kadar 2 yaparım,
2 soda sade
2 b yeşil çay

şimdi bir keyif kahvesi yapem de sonra temizlik faslına geçiiim....... anam unutmuşum ben jillianı canıma okudu gene...

Menüm;
07:00

1 h.yumurta
1 d.tb ekmegi
1 salatalık
1 minik armut

10:30

2 tatlı kasigi beyaz peynir
Bir kac lokma karpuz

13:30
150ml ayran
1 minik armut