• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar :KK15:
Ay yazık sana ya, o kadar da erken kalkılmaz ki canım :KK43:
Hadi iyi geceler kuzu
5:30'da uyandı, 7'ye kadar bi daha uyuttum :halay:
Kahvaltı
Sosisli yumurta - 4-5 çatal yedim ağır geldi gerisini yemedim :KK43:
Ufak bir parça tam buğday ekmeği
Çay

1. Ara
Yeşil çay

2. Ara
Filtre kahve
Maden suyu
8-9 tane tuzlu yer fıstığı

Öğle
1 kse muzlu yulaf lapası

Ara
Filtre kahve
Maden suyu
2 günkurusu

Akşam
1 köfte (çocuklardan kaldı, atamadım:KK48:)
Dolu dolu 1 tabak tabak Kıymalı karnabahar
Yoğurt kürü

Gece
Maden suyu bol limonlu

Su: 3 lt yi geçti
Spor: 15+46 dk Leslie
Menun cok iyiymis Ferahcim bu şeker detoksu iyi geldi sana :)
şikayet etme annesi yarın okul günleri geldiğinde demek seni asker etmicek... elli kere kalk çocuuum demicen bak ne güzel :)
Ohooo o zamana kadar kac kez degisir uyku düzeni :)

Günaydınlar :KK15:

5:30'da uyandı, 7'ye kadar bi daha uyuttum :halay:

Menun cok iyiymis Ferahcim bu şeker detoksu iyi geldi sana :)

Ohooo o zamana kadar kac kez degisir uyku düzeni :)
Günaydın ay bilirim benim 2 sıpada 3yaşına girene kadar oturmadı uyku duzenleri ondan sonra erken yatıp erken kalktılar çok şükür

morordek morordek fancynancy fancynancy Koltukta uyuklamistim uyanınca aklima kofteler geldi. Yemek olayini 16:30'ta kapatmistim.
Acıkmıstım ve neden bilmiyorum kendime engel olmak istemedim.
isteseydim odama gidip uyumaya devam edebilirdim.
Cısss degillerdi belki onun rahatlıgındandır. Neyseki rahatsız etmedi.Hoppa

morordek morordek birde tatil yaklaşıyor ya eteklerim tutuştu galiba :-) gerçi Eylül'de ama Temmuz'un yarısı geçti sayılır cumaya. 6-7 hafta kalıyor bana, eğer asılmazsam bu kilo aynen devam eder. 70-71 i göreyim, tatil sonrası da 65 hedefime giderim diyorum ama bakalım, hayırlısı :KK15:

Kızlarr heryerim agrıyor zorla oturup kalkiyorum. Jumping jacki bile zor yaptim..Bugun karın gunuydu yer egzersizleri bitti. Simdi en az 30 dk eliptik yapmam lazim..:KK6:
Oy maşallah, kız çok erkencisin. Ben daha yumurta haşlıyorum, çocuklara kahvaltı yaptırcam :KK48:

Kızlarr heryerim agrıyor zorla oturup kalkiyorum. Jumping jacki bile zor yaptim..Bugun karın gunuydu yer egzersizleri bitti. Simdi en az 30 dk eliptik yapmam lazim..:KK6:
anamm robocop oldun başımıza:KK51:
Oy maşallah, kız çok erkencisin. Ben daha yumurta haşlıyorum, çocuklara kahvaltı yaptırcam :KK48:
haha bende yumurta haşlıyorum kahvaltı yapıcaz:kk77:

morordek morordek birde tatil yaklaşıyor ya eteklerim tutuştu galiba :-) gerçi Eylül'de ama Temmuz'un yarısı geçti sayılır cumaya. 6-7 hafta kalıyor bana, eğer asılmazsam bu kilo aynen devam eder. 70-71 i göreyim, tatil sonrası da 65 hedefime giderim diyorum ama bakalım, hayırlısı :KK15:
2. hedefimiz 68 di sonra 65 ilk raundu sen alırsın bu ay hiç dikkat etmedim:işsiz:

Back
X