• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anamm robocop oldun başımıza:KK51:

haha bende yumurta haşlıyorum kahvaltı yapıcaz:kk77:

IMG_9745.webp

Hadi afiyet olsun bizeeeee o zaman :KK15:

@morordek birde tatil yaklaşıyor ya eteklerim tutuştu galiba :-) gerçi Eylül'de ama Temmuz'un yarısı geçti sayılır cumaya. 6-7 hafta kalıyor bana, eğer asılmazsam bu kilo aynen devam eder. 70-71 i göreyim, tatil sonrası da 65 hedefime giderim diyorum ama bakalım, hayırlısı :KK15:
Tatliskom sende dort dortluk dikkat edebilsen cissslardan uzak dursan cok guzel kilolar vereceksin.. :KK15:
Bikini siparis ettin mi?:KK19:

günaydınlar efenim,

offf zor kalktım bu gün yataktan resmen...... jillian bana ağar geliy.... ama sanki inceldim :)))

kg 69,4 ama niye 69 yaaa 68 din sen bebişim.... tartı bana bunu niye yapıyor ki.... bu cumaya anca geçen cumaki kiloma döncem herhalde püfff... neyse gitsin de....

günaydınlar efenim,

offf zor kalktım bu gün yataktan resmen...... jillian bana ağar geliy.... ama sanki inceldim :)))

kg 69,4 ama niye 69 yaaa 68 din sen bebişim.... tartı bana bunu niye yapıyor ki.... bu cumaya anca geçen cumaki kiloma döncem herhalde püfff... neyse gitsin de....
Hani sen korkuyordun o garudan:D

Hani sen korkuyordun o garudan:KK70:

o eskidendi ben artık çok değiştim :))) o korksun benden... hala şınav çekemiyorum o şınav çekerken ben garip garip hareketler yapıyorum :)
Bugün şeytanın bacağını kırıp Mahmut la buluşacağım :KK70:

başka isim mi bulamadın gıı töbe töbe... enişte bi görse yanlış anlar..... mamut de bari.... hayvan olanından...

günaydınlar efenim,

Ilk gununmuydu canim? Hangisini yapiyorsun 30 day shred mi?

o eskidendi ben artık çok değiştim :))) o korksun benden... hala şınav çekemiyorum o şınav çekerken ben garip garip hareketler yapıyorum :)

başka isim mi bulamadın gıı töbe töbe... enişte bi görse yanlış anlar..... mamut de bari.... hayvan olanından...
Ben bulmadım ki burda ki garılar buldu :D ay video çeksende izlesek çok gülerdik senin garip hareketlere:D

Ben zaten hiç yapamam bu videoları:KK43:

bende öyle diyordum ama zorlayınca oluyo bir kaç gün sonra da alışıyorsun.... yapamam dememek lazımmış... bu hem 28 dk sürüyo kısada yanii.... bir de acayip terletiyor...

Günaydınlaaaaaaar :) ne güzel yazışmışsınız okurken çok keyif aldım valla :)

Dırenc gosterecegı bellıydı 70 de ama bu kadarını beklemıyordum
En cok kılo veren takıma gıdeyım barı sıze oyle faydam olsun onların ortalamalarını dusurerek
Baska bısey gelmıyor elden

:KK70::KK70::KK70: alemsin serveyim, sen uçuracaksın bizi biliyorum :) perşembe günü saf protein yapsan olur mu? bebişi etkilemez aksine protein sütü artırır.

bu günkü menüm

sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
3 ceviz

ara
2erik

öğlen
1 kase yoğurt içine bir etimek

ara 2erik

akşam
3 kaşık lor
2 erik
3 ceviz

spor
jillian level 1
100 ip

terler fışırıyor her bir yanımdan şimdi bi de ev süpürcem silcem oooo

su 1 lt yatana kadar 2 yaparım,
2 soda sade
2 b yeşil çay

şimdi bir keyif kahvesi yapem de sonra temizlik faslına geçiiim....... anam unutmuşum ben jillianı canıma okudu gene...

erik ceviz menüsü olmuş bu ne kız, adam gibi yemek ye.

Sabah 1 bardak su
Kepekli peynırli tost,1 sahanda yumurta, yeşilcay
Ara 2 kayısı,1 salatalık, yeşilcay
Ara sutlu nescafe
Aksam 7 de kıymalı kabak, yoğurtlu semiz,az salata
Sade tkahvesı
Soda
3 lt su
Yatmadan zencefıllı zerdecallı tarcınlı yoğurt yerım

wuhuuu süpeeer.

Kızlar kalan kofteler vardı az once 4 kofte,yarım kasede salata yedim.!!! :sinirli:

afiyet olsun canım, 16.30 yaz için çok erken zaten, bari 18/19'a çek saati. bi de o kadar spor yapıyosun. günü erken kapatmakta bana iyi gelmez mesela.

Kızlar normal tartı ile dijital tartı arasinda kac kilo fark oluyor bilen var mi?
Komsumda eski model tarti vardi onunla tartild toktum ve cok su icmistim ona ragmen 75 ciktim..:KK52:

süpeeer :)

Amaaan saat 12 olmus, ben gene cok gece kaldım. Umut da gene geç uyudu ama sabahlarımız hep fiks 5.30 wendy wendy damlanın saatini değiştirmek işe yaramadı yani... Biyolojik saati boyleymis demek.

Haydi iyi geceler :uykucu:

olsun ördekim, 2. uykuya geçmeye başlamış en azından, alışıcak ona da merak etme.

Bende 2 tane dijital var niye diyeceksiniz biri bozuldu sandık, garip garip tartıyordu, meğer o hap gibi piller var ya onların da çeşitleri varmış, habire yanlışını takıp durduğumuzdan o garibim de saçmalıyormuş. Bak şimdi aklıma geldi senin tartının ve @servey canım senin de tartının pilleri benim bahsettiğim gibiyse onların modellerine bir bakın birde tartının kullanma kılavuzunda hangi pili kullanmanız gerektiği yazar. Bende tesadüfen elime geçmişti kılavuzda geçenlerde orada gördüm. İyi kimatmamışım :KK48: yalnız Yen'i aldığımız tartı mesela 75,2 gösteriyorsa o 72,8 falan tartıyor, yanynanlar yani, aynı yerde aynı saatte tartılıyorum ama 2,5 kilodan fazla farkediyor. :KK45: Tabi ben çok tartanı baz alıyorum. Kayınvalidemde tartılmıştım en son, doğru çıkmıştı. Yani demem o kiiii, tartılar değişiyor. Çok yazdım ya, yoruldum resmen :-) :KK15:

2. tartıyı bana gönder, o tartı kafasında olmak istiyorum :KK45::KK45:

Eki Görüntüle 2019098

Hadi afiyet olsun bizeeeee o zaman :KK15:

fancycim en en en çok sen uydun valla listeye kızzz, aferin sana güzel günler bekliyor seni :KK19:

Eki Görüntüle 2019101
Ekmeğin yarısını yedim peyniride sıfır yağsız tavada kızarttım oh miss doydum şükür..:)

harikasın nilgüncüm, afiyet olsunn, hellim peyniri mi o kızarttığın? kendin mi yaptın?

günaydınlar efenim,

olur öyle betüş, takılma ona sen. çok spor yapıyosun incelmen ve kas kütlen arttığı içinde kilo vermiyo gibi görünmen normaldir. kası artırıp metoyu hızlandırmak lazım. sonra pat pat verirsin yine.

Back
X