• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlaar,

amaan spor yapmak ne zor... zaten dünden kollarım bacaklarım azcık et kesmiş nerdeyse yapmıcaktım bu gün spor hööyytt dedim atıp tutmayı biliyon o yağlar ericek...

bu günkü menüm
sabah 2 yumurtadan peynirli omlet

akşam
söğüş + salata valla çok az geldi ekmek yemedim ama gözümde kalmadı değil :)) yiyip kalktım midem açlıktan gurulduyordu :))) dubbbsss dedim kendime :)

neyseee oyalandım unuttum

spor
100 ip
jillian level 1 - 2. gün

finish ayyy pek yoruldum....

jilliandan sonra leş gibi ter kokuyom hala terler akıyor her bir yanımdan neyse az daha hareket edip duş yapiim bari....

2 b. yeşil çay
2 f truk kahvesi
1 b nescafe sek içtim

1,5 lt su -- bunu 2 yaparım nedense su ile hiç aram yok bana 5 lt kola getir bir damla bırakmam kimseler ama su gitmiyor gitmiyor... ne iştir anlamadım.....

ve hala kilom fazla kırcam bu tartıyı bana garezi var galiba ....
Çok haklısın. Aslinda hepimiz çıtırız da aynalarla tarttılar yanlış :KK70::KK70::KK70:

yok kız almadım yogun dırenısteyım,amelıyattan sonra cok fena sıstı yuzum morormadım ama tampınla atel cok baskı yaptı 3gun baya zordu.1hafta sonra dıkısler alındı sonra da reglı oldum tövbeler tövbesi.. 57ye kadar ındım babam agzıma sıctı yeter bu kadar dıye.. 59um ama onlara 63um dıyom :KK70: cok kızıyolar anlatamam sıze..
ınstagirller görmustur pazar dugundeydık 36beden elbıse aldım kımsecıkler tanımadı tam bır komedıydı.. :)
Annemın yengesı dıyo kı bakıyom bırı oynuyo bu horon özgenın horonu ama bu kız ozge degıl kım bu dıye yogun tartısmalara gırmsler :KK70: :KK70:
Burnun o kadar geliyormuymus kız. Bende kestireyim. Benim rahat 5kg gelir kocaman benim burnun patlıcan gibi :KK70::KK70:

doneyım ıstanbula gırıcem lısteye canım

ben goremıyoooommm

168 canım.. valla var oyle bı nıyetım bakalım :KK66:
Kız saçmalama ne aşağı cekmesi. 168 boya 57 iyidir. Daha da zayıflama.
Anaaa bize bak ya ne hale geldik. Zayıflama yarışmasında neredeyse kilo al diyecegiz :KK48:

Dimi dimi, yok illa 34 beden olcak, korusa daha iyi aslında boyu da varmış.

Kuzum boyda var yaa, bence 57-58 süper yeter artık verme (bak bunu kimseye söylemem) boyun 10 kg altına inmek yeterli, daha da inme.
inatettimolacak inatettimolacak Bende katılıyorum wendicigime gülşen gibi olma. Iskelet kadın o ne öyle ya :rolleyes:

Günaydınlaaaar :)

Ayyy çok şekersin şeymacım, gerçi ben senin fotonu önceden görmüş, tanışmıştık :KK19: ama bunlar daha net, tü tü maşallah kuzum sana. Hamişlikte ne güzel yakışmışşş sana :nazar::nazar::nazar:
Nerde tanıştınız nerde?
Kız saçmalama ne aşağı cekmesi. 168 boya 57 iyidir. Daha da zayıflama.
Anaaa bize bak ya ne hale geldik. Zayıflama yarışmasında neredeyse kilo al diyecegiz :KK48:
Dimi dimi :) serviste işe gidene kadar oku sen diye konuştuk durduk :)

Hay maşallah size. Çenenize kuvvet :KK70:
nilsub nilsub ortim uyanmamış. wendy wendy ' cuğum mu var sadece. fancynancy fancynancy Canım sabah sabah jessica 30dk. Hızlı kardio ve burn fat yaptım 2 video. Anam bu karı yine canıma okudu. Bu sefer ara vermeyeceğim. Kondisyonunum düşüyor :KK70:

Hay maşallah size. Çenenize kuvvet :KK70:
nilsub nilsub ortim uyanmamış. wendy wendy ' cuğum mu var sadece. fancynancy fancynancy Canım sabah sabah jessica 30dk. Hızlı kardio ve burn fat yaptım 2 video. Anam bu karı yine canıma okudu. Bu sefer ara vermeyeceğim. Kondisyonunum düşüyor :KK70:

Helal sana :)

Bu arada benim burun küçük 5 kg gelmez, bende diş mi yaptırsam acaba :) diş yaptıran çorba içmekten kilo veriyo :)

Ben hiç menü yazmıyorum onu farkettim. Zor geliyor aynı şeyleri yazmak :KK12:
Sabah
Peynir zeytin azıcık
1 haşlanmış yumurta 2dilim ekmek

Ara
Zencefil tarçın 7 otlu yeşil çay

Öğlen
1 kepçe susuz nohut
Salata cacık
Doymayacagim gibi geldi ve yarım ton balığını salataya ekledim.

Ara
10 tane badem sade türk kahvesi

Akşam
Döner ayran salata.
Donerin bir kısmını patates kızartması ve pilavını zeynep ve babası yedi.

2.5 3lt su

Dünkü Menum;
Uyaninca 1 buyuk turk kahvesi ve 500ml su

09:30
1 h.yumurta
2 tatli k. Peynir
2 salatalik
Ceyrek dilim cavdar ekmegi

12:30
3 kofte
1 salatalık
4 yk yogurt
1 dilimden az cavdar ekmegi

17:30
4 yk bulgur pilavı
5 yk yogurt
6 yk barbunya
3 tane közlenmis acı biber

Aksamda 1 tane twistr dondurma

3,5 L su
500 ml maydanozlu limonlu cay
3 t.kahvesi
1 soda

Spor;

100 jumping jack
30 burpees

20 dakika gobis hareketleri mekik,makas vb..

30 dk eliptik

30 sn plank (daha fazla duramadim bugun)

20 dk yuzme

Gun icerisinde parca parca 5000 adim 50 dk

Dünkü Menum;
Uyaninca 1 buyuk turk kahvesi ve 500ml su

09:30
1 h.yumurta
2 tatli k. Peynir
2 salatalik
Ceyrek dilim cavdar ekmegi

12:30
3 kofte
1 salatalık
4 yk yogurt
1 dilimden az cavdar ekmegi

17:30
4 yk bulgur pilavı
5 yk yogurt
6 yk barbunya
3 tane közlenmis acı biber

Aksamda 1 tane twistr dondurma

3,5 L su
500 ml maydanozlu limonlu cay
3 t.kahvesi
1 soda

Spor;

100 jumping jack
30 burpees

20 dakika gobis hareketleri mekik,makas vb..

30 dk eliptik

30 sn plank (daha fazla duramadim bugun)

20 dk yuzme

Gun icerisinde parca parca 5000 adim 50 dk
Canım sen şeker orucunda değilmiydin? Yanlış mi hatırlıyorum.:işsiz:
Birde bu sporuna nasıl imreniyorum anlatamam. :63:

Back
X