Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 parça tulum peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Kafeinsiz filtre kahve

Öğle
Tarhana çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık tulum peyniri

Ara
Ananas çayı
Filtre kahve
Çeyrek muz
1 günkurusu (aralıklarla yedim )

Akşam
5 ızgara köfte
Fırında biber, soğan, sarımsak (foto da atcam)
4 yk Karabuğday salatası

Eki Görüntüle 2020477 Eki Görüntüle 2020478 Eki Görüntüle 2020479

Gece
Yeşil çayı yapıp attım dolaba, maden suyuyla içerim.

Su: 2,5 lt bitti daha içerim
Spor : 30 dk eliptik, mert uyuyunca bir de Leslie yapmayı planlıyorum.
oh mis afiyet olsun :super:

Ahhh koca kafa ahhhhhh senı lıme lime edesım varrrrr:sopa:3 hafta önce 69 dun 3 kılo vermıs olsaydın 66 ıdın kalcaktı 1 kılo dogum gununde basarmış olcaktınn :mad:
servey servey sen de ne kadam anlayıssızsın yaa el kadar bebe ıle tum gece uyuma butun gun kostur oglanla ılgılen herseye yetıs, ne yedıgımı bılıyorum sankı olcak o kadar

servey servey sen de ne kadam anlayıssızsın yaa el kadar bebe ıle tum gece uyuma butun gun kostur oglanla ılgılen herseye yetıs, ne yedıgımı bılıyorum sankı olcak o kadar
Ya bırak allasen yaaaa:ukala:hep bır bahane yettın canımaaa, yapamıyorum demıyor daaa:ukala:atın şunu takımdan kurtulalım kızlarrrr :KK62:

Ya bırak allasen yaaaa:ukala:hep bır bahane yettın canımaaa, yapamıyorum demıyor daaa:ukala:atın şunu takımdan kurtulalım kızlarrrr :KK62:
Yarın da artı gel var yaa bıttın kızım sennnn
Kendı kendını dıskalifıye et bence
Yada 3 gun ban cezası koyacagım gor bak:KK67:
Kafana tukureyım senın, k...ı kırık 5 kılo vercen altı ustu yaaa:KK67:

Eskıler ne derdı bılın mı agzını tutamayan hıc bır ........ Neyse tamamlatma bana bu sana son ıhtarım:KK4:
Butun sanslarını tukettın ona göre:rolleyes:

Sabah 2 yumurta, peynır, domates, salatalık, bıber,2 yesılcay
Ara 10 yer fıstıgı,2 kuru kayısı,
Ara 3 cevız,1 sutlu nescafe
Aldam 4 salatalık, buyuk kase cacık
Sade tkahvesı
Gun boyu 2,5 lt yesılcaylı sodalı lımonlu tarcınlı su
Yatmadan zencefıl zerdecal tarcınlı yoğurt yerım
80 dk dogada yuruyus
Ya dunyayı yıyecegın yada boyle az yıyecen ortan yok kı koca kafa

Ahhh koca kafa ahhhhhh senı lıme lime edesım varrrrr:sopa:3 hafta önce 69 dun 3 kılo vermıs olsaydın 66 ıdın kalcaktı 1 kılo dogum gununde basarmış olcaktınn :mad:
Eskıler ne derdı bılın mı agzını tutamayan hıc bır ........ Neyse tamamlatma bana bu sana son ıhtarım:KK4:
Butun sanslarını tukettın ona göre:rolleyes:
Ya dunyayı yıyecegın yada boyle az yıyecen ortan yok kı koca kafa
sana ayrı bir takım açsak tek başına bütün takımlara yetersin:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

BU ara yine ayağı yanmış kedi modundayım :D ha bire sokaklarda :D valla bu sıcaklarda bayılmadıysam bile bir mucize :D
Hatta yarın sabahda bildirimi yapıp direk bahçeye kaçacağız eşimle işler için ;)
Bakalım yarın neler göreceğiz tartılarda :21::21::21:

Cumartesi de Sibelde var hesap günü :KK48::KK48::KK48:
Bu arada müjdemi vereyim :D Ayşemmm istanbula dönüş yapmış hatta oda cumartesi gelecek :KK71: çok sevindim hem yalnız çok sıkıcı oluyor hemde o bahaneyle görüşüyoruz :KK68:

Bu arada kızlar çoluk çocuktan konuşuyorduk yaş baş vs girdi işin içine. Dedim 40 yaştan sonra anne olmak insanı genclestiriyor. Çünkü şimdi 2 yaşında cocugu olanlar ya 20li ya da 30lu yaşların ilk yarısında. Eeee.... Bende o annelerle aynı durumda olunca otomatik olarak genç oluyorum. Ne bileyim kendimi hiç yaşıma ait hissetmiyorum. Birde sizinle takılınca daha bir g3nclestim sanki. Bana iyi geldiniz
nilsub nilsub @0zlem @wendigo fancynancy fancynancy servey servey @morordek @moni oynakbasi34 oynakbasi34 @toplight @inatettimolacak @Cikilatacanavari kız betüş @btlbetul seninle yeni tanıştık ama :KK66: ay unuttuğum varsa çok üzülürüm. Hepiniz iyiki varsınız. Sayenizde daha iyiyim. Tamam bizim ki diyet kardeşliği ama aslında daha da fazla :KK15::KK200:

Biz bugün yemek yapamadık ki dışardan söyledik :olamaz:

Evet bence senin de ruhun genc kesinlikle, masallahin var:nazar: :KK200: ya bizimkisi diyet kardeşliğini de geçti, ben de hepinizi
coook seviyorummm :KK200:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: Bende hepinizi çoook seviyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
İyiki varsınız 5.Takım ;) Ayşem vesile oldu da sizleride tanıma şansını yakaladım ;)
Hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye ben ona çok inanıyorum ;) şu kilolar olmasaydı belki de hiç kkya dadanıp sizlerle tanışmayacaktım :halay::halay::halay::halay::halay:

İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp bu yola yeni başlayan tüm yeni arkadaşlara yoldaş oluruz ve seneler sonrada yahu iyiki tanımışız birbirimizi deriz :KK39:

BU ara yine ayağı yanmış kedi modundayım :KK70: ha bire sokaklarda :KK70: valla bu sıcaklarda bayılmadıysam bile bir mucize :KK70:
Hatta yarın sabahda bildirimi yapıp direk bahçeye kaçacağız eşimle işler için :KK66:

Bu arada müjdemi vereyim :KK70: Ayşemmm istanbula dönüş yapmış hatta oda cumartesi gelecek :KK71: çok sevindim hem yalnız çok sıkıcı oluyor hemde o bahaneyle görüşüyoruz :KK68:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: Bende hepinizi çoook seviyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
İyiki varsınız 5.Takım :KK66: Ayşem vesile oldu da sizleride tanıma şansını yakaladım :KK66:
Hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye ben ona çok inanıyorum :KK66: şu kilolar olmasaydı belki de hiç kkya dadanıp sizlerle tanışmayacaktım :halay::halay::halay::halay::halay:

İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıp bu yola yeni başlayan tüm yeni arkadaşlara yoldaş oluruz ve seneler sonrada yahu iyiki tanımışız birbirimizi deriz :KK39:
Heh tam bende bu kız nerelere kayboldu diyordum :KK48: naber fıstık?

BU ara yine ayağı yanmış kedi modundayım :KK70: ha bire sokaklarda :KK70: valla bu sıcaklarda bayılmadıysam bile bir mucize :KK70:
Hatta yarın sabahda bildirimi yapıp direk bahçeye kaçacağız eşimle işler için :KK66:

Bu arada müjdemi vereyim :KK70: Ayşemmm istanbula dönüş yapmış hatta oda cumartesi gelecek :KK71: çok sevindim hem yalnız çok sıkıcı oluyor hemde o bahaneyle görüşüyoruz :KK68:

İyiki varsınız 5.Takım :KK66: Ayşem vesile oldu da sizleride tanıma şansını yakaladım :KK66:
Hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye ben ona çok inanıyorum :KK66: şu kilolar olmasaydı belki de hiç kkya dadanıp sizlerle tanışmayacaktım :halay::halay::halay::halay::halay:

ay yeter dönün garii:KK19:

Back
X