Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız ben sana mesaj da atmıştım, şu karatayın mantığını anlat bana diye. karatay diye başlayıp dönüp dolaşıp dukan yaparken buluyorum kendimi. karatay denince bi ceviz kuruyemiş yiyom o kadar.

aaa karatay candır

sabha 2 yumurtadan omlet tereyağ serbest
zeytin serbest

ara öğün lerde ceviz, çiğ badem vs...

öğünler arası en az kaç saatti unuttum en son 7 - 8 ay önce yapmıştım... 78 den 63 e kadar düştüm...

akşam sebze yemeği et serbest bol salata ile

akşam 8 den sonra yemek yok

aklımda kalan bunlar bende kitabı gene okuyacağım... baya unutmuşum.... ama şimdilik detoksvari takılıyorum..... ama o süreçte hiç meyve yemediğimi hatırlıyorum nar naaar diye diye dolanıyordum burlarda....

aaa karatay candır

sabha 2 yumurtadan omlet tereyağ serbest
zeytin serbest

ara öğün lerde ceviz, çiğ badem vs...

öğünler arası en az kaç saatti unuttum en son 7 - 8 ay önce yapmıştım... 78 den 63 e kadar düştüm...

akşam sebze yemeği et serbest bol salata ile

akşam 8 den sonra yemek yok

aklımda kalan bunlar bende kitabı gene okuyacağım... baya unutmuşum.... ama şimdilik detoksvari takılıyorum..... ama o süreçte hiç meyve yemediğimi hatırlıyorum nar naaar diye diye dolanıyordum burlarda....

tatlı krizinde napıoduk peki? paketli hiç bişi yok tabi. leptin diyodu bu hatun, bişi yapıoyoduk onun için. 4 saat ara mı olmalıydı ne.

tatlı krizinde napıoduk peki? paketli hiç bişi yok tabi. leptin diyodu bu hatun, bişi yapıoyoduk onun için. 4 saat ara mı olmalıydı ne.

evet öyle bişi unutmuşum inanki çok ara verdim :)) aklımda kalmaz tabi işime gelmiyordu çünkü :)) hurma yiyebiliyorduk... gün kurusu kayısı.... ceviz badem işte...

Ya ben pek memnun değilim tartıdan ama yapacak bir şey yok artık. 74,5 :olamaz: açıkçası daha fazla vermişimdir diye umuyordum sıfır kaçamakla, kaçamak yaptığım zamanlarda bile 800 gram verebilen ben bu hafta niye böyle oldu bilmiyorum :KK43::KK43::KK43: neyse buna da şükür
Ben akşama çok ümitliyim. Acayip bağırsak boşaltıp ödem atıyorum bugün :oops:

wendigoo (65,9/66,3/-0,4/%-0,61)

ya ben dukanla verdiğimi aldım, sanırım sporla verdiklerimi almadım :KK43: ama sadece spor yapınca da gitmiyo, illa ciddi diyet yapmam lazım. gerçi dukanla resmen oturduğum yerden verdim kiloyu. şu ara yine vicdan yapıyorum. evde bissürü meyve var, ben yemezsem eşim kızım da yemiyo. benim kendime yağsız yaoğurt/peynir/süt alıp bu işe ciddi olarak sarılmam lazım. ben ne güzel çıtırdım bırak anneliği evli olduğuma 9 senelik memur olduğuma inanmayan insanlar doluydu etrafımda :KK42::KK42:
Aaaaa... Bozma moralini. Yine çıtır olacaksın. Bence çok fazla değişik şeyler deneme. Bünyeyi çok şaşırttığın zamanda savunmaya geçiyor. Bir yiyor bir yemiyor. Tatlım sen hastanedesin zaten oradaki diyetisyenle bir konuşsan. Sana bir güzellik yapsa. Birde tamam dukanla veriyorsun ama dukan sağlıksız. Geçen gün Osman Müftüoğlu hoca da dedi. "sürekli protein tüketmek bünyeyi yorar. Hele ki kırmızı et. illede protein ise haftada 3 gün beyaz et yada balık yiyin." dedi. Bağırsakların tembelleşir güzelim :( gündüz protein akşam sebze en güzeli.

kız ben sana mesaj da atmıştım, şu karatayın mantığını anlat bana diye. karatay diye başlayıp dönüp dolaşıp dukan yaparken buluyorum kendimi. karatay denince bi ceviz kuruyemiş yiyom o kadar.
Kız onun karataydan haberi olsa 3 öğün eti form yemez :KK70:

evet öyle bişi unutmuşum inanki çok ara verdim :)) aklımda kalmaz tabi işime gelmiyordu çünkü :)) hurma yiyebiliyorduk... gün kurusu kayısı.... ceviz badem işte...

aa iyi hurma var mıydı :) sevindim şimdi. gerçi yemedikçe yemeyesin geliyo ya, şeker bağımlılığı işte offff..

Ben akşama çok ümitliyim. Acayip bağırsak boşaltıp ödem atıyorum bugün :oops:

aaa süpersin canım, 7 buçuk için sabırsızlandım valla, millet sabaha ödem atar, sen akşama :olamaz:

Aaaaa... Bozma moralini. Yine çıtır olacaksın. Bence çok fazla değişik şeyler deneme. Bünyeyi çok şaşırttığın zamanda savunmaya geçiyor. Bir yiyor bir yemiyor. Tatlım sen hastanedesin zaten oradaki diyetisyenle bir konuşsan. Sana bir güzellik yapsa. Birde tamam dukanla veriyorsun ama dukan sağlıksız. Geçen gün Osman Müftüoğlu hoca da dedi. "sürekli protein tüketmek bünyeyi yorar. Hele ki kırmızı et. illede protein ise haftada 3 gün beyaz et yada balık yiyin." dedi. Bağırsakların tembelleşir güzelim :KK43: gündüz protein akşam sebze en güzeli.

ya gittim, öyle listeye falan ihtiyacın yok senin diyolar. evet kabızlıktan çok çekmiştim zamanında, bi de kolestrolüm yükseldi işte. bebiş isteyince öle sıkı diyete de girip sağlıksız olmak istemiyorum, sağlıklı da gitmiyo benden yaa, meyveyi bırakamıyorum ki.

Kız onun karataydan haberi olsa 3 öğün eti form yemez :KK70:

dimi, bişi yemiyo onun dışında zaten.

aa iyi hurma var mıydı :) sevindim şimdi. gerçi yemedikçe yemeyesin geliyo ya, şeker bağımlılığı işte offff..

aaa süpersin canım, 7 buçuk için sabırsızlandım valla, millet sabaha ödem atar, sen akşama :olamaz:

aburcubursuz 12. günüm şeker krizim çok azaldı.... ara ara canavara dönsemde oyalanınca unutuyorum....

yaa yalnızsın ya onun da etkileri bunlar, evde önüne habire gelse durdur durdurabilirsen kendini. sen niye çıkıp çıkıp yürümüyosun kız?

her yer cadde nerde yüriim minnacık park var akbaba gibi dön dön sıkılıyorum.... ama hafta sonları yürüyüşte yapıcam en az bi saat....

her yer cadde nerde yüriim minnacık park var akbaba gibi dön dön sıkılıyorum.... ama hafta sonları yürüyüşte yapıcam en az bi saat....

cadde böle yürümelik değil mi? ne bilim burdaki caddelerde mesela dükkanlar falan var, yürürsün bende parkta yürümeyi sevmem döne döne. en uzak awm ye kadar gider bi tur atar geri dönerim rahat 1,5 saat mesela.

cadde böle yürümelik değil mi? ne bilim burdaki caddelerde mesela dükkanlar falan var, yürürsün bende parkta yürümeyi sevmem döne döne. en uzak awm ye kadar gider bi tur atar geri dönerim rahat 1,5 saat mesela.

bu akşam yürüyim bari.... gerçi 10 cm topuklularım var ama neysee :)

bu akşam yürüyim bari.... gerçi 10 cm topuklularım var ama neysee :)

ayy :KK48: bi yerden ucuz bi babet al bari, ya da biran önce eve gidip rahat bişiler giyip yeniden çık, günler uzun malum :KK73: bende kızımı arabaya atıp önce parkta oynatıp sonra yürüyeyim bari.

Back
X