Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar apar topar misafirlerim geldi bölümden arkadaşlar.
Evde yumurta bile kalmamış, bi kek yapayım dedim ikram için. Koydum Umut paşayı slinge, gözümü kararttım, ağlarsa da ağlasın artık yapacak bi şey yok dedim, büfeye gittim geldim. Beni yalancı çıkaracak ya, pek hoşuna gitti etrafa baka baka uyuyakaldı bi de :)) Eve geldim kek yaptım o slingde uyurken, sonra da misafirlerim geldi gitti anca girebildim.
Gelen arkadaşımın 10,5 aylık oğlu var, onu da getirmiş, ay bana umut oldu resmen. Şu günlerin geçtiğini canlı canlı görünce daha bi rahatladım :) Eminim çocugun derdi bitmiyordur, başka sıkıntılar vardır ama en azından kendi kendine oynuyor ya anneye yapışık değil, ağlamıyor durduk yere, o bile mucize benim için şu an :KK70:

Allah yardımcın olsun Şeymacım, çok erken uyanıyor Umut paşamız ya :KK43:
Gazdan uyanıyor canım ya inan gözleri açıldığı yok ama ıkına ıkına gazı çıkaracağım derken uyandırıyor kendini de :KK43:
selam kızlar hayırlı cumalar:KK68:
anam,ne çene ne çene dünden beri anca bitirdim geçmişi:KK75:
dün sabah mecburi dönmek zorunda kaldım istanbul'a,yengemin babaannesi vefat etti dün onun cenazesindeydim:cry:
kilomu listeye eklerim az sonra:KK39:
Başınız sağolsun canım :KK43:
Geçmişi de azimle okuyup bitirebilmişsin ya tebrik ettim vallahi :) Çenemiz baya düşmüştü çünkü

Evet tam tersi Türkiye'ye tatile geldim bir aylığına ve hiç aklımda yokken bir arkadaşım sayesinde diyetisyene başladım. 1 ayda 8 kilo verdim ve burada devam ediyorum. Diyetisyenim ile yazışmaya devam ediyoruz ama ölçüm yaptıkları makineler var ya beslenmeyi ona göre planladıklarını ondan kilo vermenin durmadığını benim için ezbere diyet vermenin doğru olmayacağını söylüyor. Tabii benim ısrarlarım nedeniyle yine de bana 75 kiloya kadar idare edecek ortalama bir diyet verdi 75 olunca da spor artacak. Aslında haklı çıktı oradayken haftada 2 kilo veriyordum döndüğüm 11 gün oldu 1,6 kilo verdim. Yine veriyorum aslında ama ölçümlerim olsa daha etkili bir hafta geçirebilirim. Burada diyetisyene gitmiyorum çünkü kilo vermem devam ediyor olur da bir aşamada takılırsam burada bir diyetisyene de gidebilirim..
Öğrencilik çok güzel ama Fransızca öğreneceğim biraz gözümü korkutuyor yine de çalışmaktan daha keyifli olacağı kesin
Kolay gelsin sana canım :)) kolay bir dil değil çünkü. Ama temelin varsa bilemem tabii.

Kızlar apar topar misafirlerim geldi bölümden arkadaşlar.
Evde yumurta bile kalmamış, bi kek yapayım dedim ikram için. Koydum Umut paşayı slinge, gözümü kararttım, ağlarsa da ağlasın artık yapacak bi şey yok dedim, büfeye gittim geldim. Beni yalancı çıkaracak ya, pek hoşuna gitti etrafa baka baka uyuyakaldı bi de :)) Eve geldim kek yaptım o slingte uyurken, sonra da misafirlerim geldi gitti anca girebildim.
Gelen arkadaşımın 10,5 aylık oğlu var, onu da getirmiş, ay bana umut oldu resmen. Şu günlerin geçtiğini canlı canlı görünce daha bi rahatladım :) Eminim çocugun derdi bitmiyordur, başka sıkıntılar vardır ama en azından kendi kendine oynuyor ya anneye yapışık değil, ağlamıyor durduk yere, o bile mucize benim için şu an :KK70:

Gazdan uyanıyor canım ya inan gözleri açıldığı yok ama ıkına ıkına gazı çıkaracağım derken uyandırıyor kendini de :KK43:

Başınız sağolsun canım :KK43:
Geçmişi de azimle okuyup bitirebilmişsin ya tebrik ettim vallahi :) Çenemiz baya düşmüştü çünkü
tabi geçecek annesi çok stres yapıyosun akışına bırak yoksa ben 2 çocukla tımarhanelik olmuştum şimdiye oğlum çok huysuz dün kızdı bana ablana vurma dedim diye gitmiş mutfak dolaplarının kapatlarını açmış ne varsa indirmiş aşşağı gitte topla yorul diyo bana 5 yaşında düşün yaptığı gıcıklığı:KK70::KK70::KK70::KK70:

tabi geçecek annesi çok stres yapıyosun akışına bırak yoksa ben 2 çocukla tımarhanelik olmuştum şimdiye oğlum çok huysuz dün kızdı bana ablana vurma dedim diye gitmiş mutfak dolaplarının kapatlarını açmış ne varsa indirmiş aşşağı gitte topla yorul diyo bana 5 yaşında düşün yaptığı gıcıklığı:KK70::KK70::KK70::KK70:
Şimdiki çocuklar folik asit çocuğu ya fena halde gelişmişler. 5 yaşında yeğenim var ondaki akıl bizde var mı diye bazen kendime soruyorum :)

Şimdiki çocuklar folik asit çocuğu ya fena halde gelişmişler. 5 yaşında yeğenim var ondaki akıl bizde var mı diye bazen kendime soruyorum :)
ay sorma birde kızım var 8 yaşında şimdiden beğenmiyor beni anne hayır sen bilmiyosun öyle değil böyle diye delirtecek beni 2 si birden çok bilmişler çokkk:işsiz:

*** 8. Takım 526. Etap ***

Oynakbasi34 ( 101,8/ 100,8 / 1 / 0,98 % )
Yena ( 88,5 /87,3 /1,2/ 1,36 % )
saimeberen ( 57,5 / / / % )sabit
Zehra_eymen ( 85,6 / 85,5/0,1/ 0,12% )
newsletter ( 89,3 / / / % )sabit
ISILDURU ( 82,6 / 82,5 / 0,1 /0,12 % )
doga3 ( 95,6 / 101,2/ -5,6/-0,02% ) 254.etapta 7. takımda izne ayrılan üye kilo artışı ile döndü, yüzdesi 273'e bölündü

8.Takım Ortalaması; %0,366

kızlar banuşun listeyi yaptım bi kontrol edermisiniz paylaşıcam gözümden bi şey kaçmışmı

bişey daha anlatıcam:KK70::KK70::KK70:
dün oğlum illa markete gidicem dedi hemen karşıda
git dedim çok kızıyorum :KK20:süpriz çikolatalara gidip ondan almış kapıyı açtım ağzı burnu dişleri çikolata elinde içinden çıkan sarı yumurta ne aldın dedim elindeki yumurtayı bana gösteriyo artık ayrı satılıyomuş bunlar diye:KK70::KK70::KK70:
ay çatladım gülmekten ben gülmeye başlayınca oda başladı kahkahaya bir daha kandırma beni dedim tamam dedi bakalım:KK51:

git dedim çok kızıyorum :KK20:süpriz çikolatalara gidip ondan almış kapıyı açtım ağzı burnu dişleri çikolata elinde içinden çıkan sarı yumurta ne aldın dedim elindeki yumurtayı bana gösteriyo artık ayrı satılıyomuş bunlar diye:KK70::KK70::KK70:
ay çatladım gülmekten ben gülmeye başlayınca oda başladı kahkahaya bir daha kandırma beni dedim tamam dedi bakalım:KK51:

uyanık....

doga3 ( 95,6 / 101,2/ -5,6/-0,02% ) 254.etapta 7. takımda izne ayrılan üye kilo artışı ile döndü, yüzdesi 273'e bölündü

kızlar banuşun listeyi yaptım bi kontrol edermisiniz paylaşıcam gözümden bi şey kaçmışmı

ben de diyom kim bunlar hiçbirini tanımıyrum :))

Doğru gozukuyor monicim

Kızlar ben daha giremem herhalde. 74 oldum ya nilsub nilsub ilk rövanş benim hahahhaaaa. Kaybettin lalalalalaaaaa :p:p:p sonrki hedef 68 miydi canım? Neydi?

Merti uyuttum gidip saçlarımı boyayayım bakalım nasıl olcak. Güzel olursa atarım size :) Sonra kızın yatağını söküp atcam, 4 yıllık mobilyanın ağzı burnu bir tarafta, verilen paraya yazık valla ya. Ranza alcaz veletlerimize, bu yaz sonu artık odalarına alıştırcam inşallah. Sonra pazartesi bir Antalya ya gidip döncez, ama günü birlik, ufak bi işimiz var. Pazar dışarıdayız bi yarın kaldı onda da evi toparlayıveririm. Sizi takip eder ama çok cevap yazamayabilirim. Artık Salı'ya görüşürüz kızlar, özliycem valla sizi hehehe. Bana biraz mola. Tel elimden düşmüyor size laf yetiştircem diye :KK70: bugün çocuklarla da biraz oyun günü yaparım. Yemek falan oooffff offff. İş çok. Seviyom sizi. Menü yazmaya uğrarım. Muck muck. :KK36:

Kızlar ben daha giremem herhalde. 74 oldum ya nilsub nilsub ilk rövanş benim hahahhaaaa. Kaybettin lalalalalaaaaa :p:p:p sonrki hedef 68 miydi canım? Neydi?

Merti uyuttum gidip saçlarımı boyayayım bakalım nasıl olcak. Güzel olursa atarım size :) Sonra kızın yatağını söküp atcam, 4 yıllık mobilyanın ağzı burnu bir tarafta, verilen paraya yazık valla ya. Ranza alcaz veletlerimize, bu yaz sonu artık odalarına alıştırcam inşallah. Sonra pazartesi bir Antalya ya gidip döncez, ama günü birlik, ufak bi işimiz var. Pazar dışarıdayız bi yarın kaldı onda da evi toparlayıveririm. Sizi takip eder ama çok cevap yazamayabilirim. Artık Salı'ya görüşürüz kızlar, özliycem valla sizi hehehe. Bana biraz mola. Tel elimden düşmüyor size laf yetiştircem diye :KK70: bugün çocuklarla da biraz oyun günü yaparım. Yemek falan oooffff offff. İş çok. Seviyom sizi. Menü yazmaya uğrarım. Muck muck. :KK36:
72 kız ilk raund daha 2 kilon var almış sayılmazsın çıkmadık candan umut kesilmez dur bakalım:halay::halay::halay:

Yalnız bir şey diyeceğim sonuçta kendisi için sorun olan bir durumu çözüyor ve bunu çok akıllıca bir yoldan yapıyor. Ağzındaki çikolataları silmeyi de akıl edince seni parmağında oynatır :)

Back
X