Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Untitled-1.webp

Kız bir gıdım direnseydin bari :KK43: bu ne savaşmadan yenilgiyi kabul etmek:KK67:
ay sende ben geleceği gören ve saygıyla yenilgiyi kabul eden bir kadınım:KK70::KK70::KK70:
yani geçeceği kesin :KK55::KK70::KK70::KK70::KK70:stres yapmayayım bari daha çok şişerim sonra:KK70::KK70::KK70:
Tabi gülersin öyle savunma bile yapmadan kaleyi sana teslim etti. Ama ben pes etmeyeceğim beni geçmene izin vermeyeceğim. :KK20::KK17:
konuş ortikim nasıl olsa geçince bişey diyemicen:KK70::KK70::KK70::KK70:

kaç yaşında peki bu kadar kıskandığına göre tocan baksınmış:KK70::KK70::KK70:
Kasımda 5 yaşında olacak :) çok yakınız ve huylarımız da çok benziyor.kardeşin olsun diyoruz annesine değil bana dönüp hayır ben istemiyorum diye kıyamet koparıyor :) Ben buraya gelene kadar sürekli beraberdik kıskançlık yapıyor canım.. şu an ailenin en küçüğü o ve bir büyük kuzeni onu kıskanıyor sanırım buradan yeni gelen bebek kıskanılırı içselleştiriyor

Tabi gülersin öyle savunma bile yapmadan kaleyi sana teslim etti. Ama ben pes etmeyeceğim beni geçmene izin vermeyeceğim. :KK20::KK17:
temennimiz o adaşcazım:KK60:
ay sende ben geleceği gören ve saygıyla yenilgiyi kabul eden bir kadınım:KK70::KK70::KK70:
yani geçeceği kesin :KK55::KK70::KK70::KK70::KK70:stres yapmayayım bari daha çok şişerim sonra:KK70::KK70::KK70:

konuş ortikim nasıl olsa geçince bişey diyemicen:KK70::KK70::KK70::KK70:
çok gerçekti hatunsun niloşum:KK60:

tamam bitti dimi şimdi senin tatil işi gitmicen bi daha
yok şekerim yazın benim tatil bitmez:süslü:annem şimdiden başladı ne zaman geliyosun hadi demeye:KK70::KK70:

Back
X