Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay sende ben geleceği gören ve saygıyla yenilgiyi kabul eden bir kadınım:KK70::KK70::KK70:
yani geçeceği kesin :KK55::KK70::KK70::KK70::KK70:stres yapmayayım bari daha çok şişerim sonra:KK70::KK70::KK70:

konuş ortikim nasıl olsa geçince bişey diyemicen:KK70::KK70::KK70::KK70:
Öyle deme ben çok ciddiyim. moni moni tabiki kilo versin. Kesinlikle karşı değilim :-) Ama beni geçme moni lütfeen lütfeeenn monican:dua:
Bekleyeceksin değil mi beni? Geçmeyeceksin. Bak bende vermeye başlayacağım birazcıcık bekle sen haftada 500gr 500gr ver ben 2 haftada 1 800gr vereyim. Sen yine benden çok vermiş olursun :-)

Öyle deme ben çok ciddiyim. moni moni tabiki kilo versin. Kesinlikle karşı değilim :-) Ama beni geçme moni lütfeen lütfeeenn monican:dua:
Bekleyeceksin değil mi beni? Geçmeyeceksin. Bak bende vermeye başlayacağım birazcıcık bekle sen haftada 500gr 500gr ver ben 2 haftada 1 800gr vereyim. Sen yine benden çok vermiş olursun :-)
düşünmem lazım napsamki:süslü:
ayşem çabam sizi gazlamak başarabiliyorsam ne mutlu bana:KK68:

:KK62:korkunun ecele faydası yok koşşşşşş:KK55::KK70::KK70::KK70:

kız ortim lydznp lydznp moninin listesinden mi yapsak :eğlence:hatun çatırrrrrr çatırr veriyo
moni moni yarın mı gidiyosunuz sibele liste paylaş bizimlede
Bilemiyorum canım liste liste yap yap olmuyor birşeyler eksik. Ben dennisgo dennisgo 'nun diyetisyenine gitmeye karar verdim :işsiz:

Back
X