- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #250.841
işlerimizAz daha konuacakmısınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işlerimizAz daha konuacakmısınız
yanında ne var tek kahvemi ay bende yapayım kıskandımara öğün zamanıtürk kahvemi yapıp 'monicanın kahve keyfisi' yazayım çok moda ya
![]()
Öyle deme ben çok ciddiyim.ay sende ben geleceği gören ve saygıyla yenilgiyi kabul eden bir kadınım
yani geçeceği kesinstres yapmayayım bari daha çok şişerim sonra
konuş ortikim nasıl olsa geçince bişey diyemicen![]()
bu çok iyiydi5 mesaj kuralımız var kızlar lutfen sadece 5 mesaj..![]()
tek sade kahve bitanemyanında ne var tek kahvemi ay bende yapayım kıskandım![]()
düşünmem lazım napsamkiÖyle deme ben çok ciddiyim.moni tabiki kilo versin. Kesinlikle karşı değilim
Ama beni geçme moni lütfeen lütfeeenn monican
Bekleyeceksin değil mi beni? Geçmeyeceksin. Bak bende vermeye başlayacağım birazcıcık bekle sen haftada 500gr 500gr ver ben 2 haftada 1 800gr vereyim. Sen yine benden çok vermiş olursun![]()
monim hoşgeldin maşallah sana başınız sağolsun bu aradakızlar sonunda 8 li rakamları gördümayy çok mutluyum
evde sanki 50 kiloymuşum gibi dolanıyorum
![]()
Öyle deme ben çok ciddiyim.moni tabiki kilo versin. Kesinlikle karşı değilim
Ama beni geçme moni lütfeen lütfeeenn monican
Bekleyeceksin değil mi beni? Geçmeyeceksin. Bak bende vermeye başlayacağım birazcıcık bekle sen haftada 500gr 500gr ver ben 2 haftada 1 800gr vereyim. Sen yine benden çok vermiş olursun![]()
Hiç sorma o kadar gaz veriyorsun ki Ayşe'm havada sıcak o gazla biz tutuşuyoruzdüşünmem lazım napsamki
ayşem çabam sizi gazlamak başarabiliyorsam ne mutlu bana![]()
Zeynep'in göz dr.'u o hastanede onu götürüken bende giderimBilemiyorum canım liste liste yap yap olmuyor birşeyler eksik. Bendennisgo 'nun diyetisyenine gitmeye karar verdim
![]()
Bir bakmışsın bende 1 ayda 8 kilo veririm ne süper olurZeynep'in göz dr.'u o hastanede onu götürüken bende giderim
hadi bakalım hayırlısı o zamanBilemiyorum canım liste liste yap yap olmuyor birşeyler eksik. Bendennisgo 'nun diyetisyenine gitmeye karar verdim
![]()
o zaman sen paylaş listeyi gidince senin listeni yapayımBir bakmışsın bende 1 ayda 8 kilo veririm ne süper olur![]()