- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #251.061
Etrafta biri varsa diyecektin ki... yeşilde yürümek kötü elektrigi alıyor. Iyi geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etrafta biri varsa diyecektin ki... yeşilde yürümek kötü elektrigi alıyor. Iyi geliyor
Yani 100gr in lafını yaptırıyorlar bize. Bizde hiç çene yapmaya yer aramayız zatenYani bi wc ye gitse gider o 0,1. 100 gr ya. Sabit yazsaydılar bari.
Aklıma babam ve oğlum da abı karakterı geldı kollarını actıklarında kosuyordu ama durmadan![]()
Aklına getirme kız öğle şeyler. Adamın niyeti ciddiydi belkideYarın +18 sıtelerde yuzumu montajlamış olurlarmış
Abovvvvvvvv yangın varrrrrrrrr![]()
Saclarım da upuzun belıme gelıyor nerdeyse dalgalı oldugundan bellı olmuyor
Yanı monı elıne ıkı kat dolar rahatca yolarrr
Onlar anlaşamıyorlar da. Iyi gaz olur birbirlerine sen mi geçcen beni. Hayır sen değil ben. Hayır sen değil ben...kendinle yarış servey serveye karşı![]()
Senin sabıka 1 değil 2 değil aman adam görmesin. (Adam = enişte)1-2 sene önce esimle bır dugune gıttık oglum uyuyakaldı esım de erkeklerle dısarı cıkmıstı tanımadıgım bırı yanımda oturan ablaya gelmış sormus arkadasın bekar mı dıye nıye dedı abla bekarsa gorucu olmak ıstıyoruz dedısurdakı oğlu dedı abla
o esnada esım geldı abla demezmi esıme esıne gorucu geldı dıye
sonra pırıncın tasını ayıklayamadım
Şimdı dusunemıyorum edımın gordugunu
![]()
Bostancinin niresindesin? Ay komşum benimKız biz yakın sayılırmışız bende Bostancı'dayım, ola ki yolun düşerse haber ver gıııı, ben iki bebeyle anca markete çıkabiliyorum![]()
Vay ağzını burnunu dağıtır eniştemAy sorma canım tavuklarım 2senedir eve marketten yumurta almadım duşun komşularıma dağıtıyorum birde..
Haha herkesin başına geliyor demek benimde görümcemin düğününde kv desine damadın annesine yani sormuşlar bu kız kim görücü gelicez diye kadında gelinin yengesi demiş sonra bize söyledi eşim çok kızmıştı gösterin kim onlar diye![]()
Vay ağzını burnunu dağıtır eniştem
Benimde Ablam ameliyat olmuştu. Yanında yatan hastada sürekli oğlu ziyarete gelip duruyormuş. Ana oğul ablamı gözlerine kestirmisler. Anneme sormuşlar. Annem de akşamları ziyetere gelen adam var ya ondan isteyin artık. Ben onu ona vermiştim demiş.![]()
Getti getti boşu boşuna aç kaldığın 2 sunta ile geliştirdiğim öğlen yemekleri. Bütün emekler.benim diyet gettiiiiii geti gettiii... 2 kemal paşa yedim zorladılar beni... vahh vahh vahhh ... 1 dilim karpuz yedim... jillian yapmadım
bana yapılır mı uleyn bu.... efendim rejimdeyim dedim ne deseler beğenirsin bırak yeaaaaa dediler arkamızı dönsek her şeyi midene indirirsin dediler... ayıp uleyn... çok dertliyim çok.... kara bahtım kör talihim...
Bol bol kilit aç iyi gelir derler. Açarken de kapalı kismetimi aç ALLAH'im diyeceksin. Actigin kiliti kapatmayacaksın. Kapatırsan bir daha kimse açamazbenim kısmetim kapalı....
Günaydın ortim.günaydınnnn herkese
hayırlı ,uğurlu ,huzurlu ,sağlıklı,mutlu
, bereketli,az stresli,bol diyetli,eeeeeee çokda paralı bir hafta sonu olsun inşALLAH
![]()
Eniştem bu olaydan hiç haberdar olmadı. Yazık kadınla oğlunaannen de akılllı kadınmış
![]()
Getti getti boşu boşuna aç kaldığın 2 sunta ile geliştirdiğim öğlen yemekleri. Bütün emekler.
Ne oluyor sana pes mi ediyorsun. Sabotajcilar yuzunden. Kendine gel
Ayağa kalk ve yeniden başla. Herşey daha iyi olacak bu da arada kaçamak sayarız![]()
Bol bol kilit aç iyi gelir derler. Açarken de kapalı kismetimi aç ALLAH'im diyeceksin. Actigin kiliti kapatmayacaksın. Kapatırsan bir daha kimse açamaz![]()
neyseki + da değilim 68,5 um yine çok şükür... I Love You Jilliaaaaannn........ bi daha jilliana laf yok canım o benim.... uyuyamadım laa vicdan azabından.... dün çok baskı vardı üstümde obur olduğumu bildikleri için inanmıyorlar rejimde olduğuma.... yıllardır rejimdesin biz seni sanki tanımıyoz bilmemne.... öfff ne laflar....
ayyyşş en korktuğum işler eskiden teyzem ablam için yapardı ne oldu yaş 44 oldu :)) akışına bırakalım dua evet ama kilit milit ürkünççç...
sende her şeyden korkuyosun