Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo verme sürecinizi hızlandırmak için neler yapılmalıdır? İşte muhteşem karışım...

Bu karışımı yatmadan önce içmek vücudunuzu uyarır ve daha önce hiç olmadığı kadar yağ yakmasına neden olur. Malzemelerin bu karışımı, metabolizmayı hızlandırmak ve uyurken vücudunuzun toksinleri yok etmesine yardımcı olmak için mükemmel bir kombinasyon.

Malzemeler:

- 1 demet maydanoz
- 1 limon
- 1 yemek kaşığı elma sirkesi
- 1 çay kaşığı bal veya zencefil
- 1 çay kaşığı tarçın
- 2 su bardağı su
ACABA DOĞRUMU KIZLAR BU

Ördekcim azıcık dinlen ver paşayı onlara. Yolda birlikte mi olacaksınız?
Görümcem kendini mutfaga verdi, sagolsun buzluga atmalık borekler falan yapıyor misafir geldiğinde ısıtıp vereyim diye. Eşim evde çocukla o ilgileniyor. Ben de artık ayıp olmasın diye görümceme yardım ediyorum. Öyle yat dinlen olmuyor maalesef :(
Yolda onlarla olmayacağız kuzum zaten arabaya sıgamayız onca kişi. Onlar burdan otobüsle kendi memleketlerine gidecek, biz de arabayla annemin yanına :)
Benim kızım zarif bir layd olacaktı güya ben öyle hayal ediyordum. Onu için lydznp. Ama hayaller hayatlar da kızım harbi delikanlı oldu :KK70::KK70::KK70::KK70:
Arada bir hanim hanımcık minnak bir prenses de olduğu oluyor ama sanırım benim kafam karışık. Kızı nasıl yetistirecegimi bilemiyorum. Prenses lady delikanlı hanim hanımcık oooffff amaaaannn :KK34:
Ahahha ya şu an sende kendimi gördüm resmen. Ben de hic öyle süslü püslü ya da çıtı pıtı biri değilimdir, bu işlerden de anlamıyorum maalesef. Bu konuda oğlum oldugu icin şükrediyorum, Allah bilmiş de vermiş diyorum. Ben kendim de bu işlerden anlamadığım için kızım olsa nasıl giydirirdim, nasıl yetistirirdim Allah bilir :D

Görümcem kendini mutfaga verdi, sagolsun buzluga atmalık borekler falan yapıyor misafir geldiğinde ısıtıp vereyim diye. Eşim evde çocukla o ilgileniyor. Ben de artık ayıp olmasın diye görümceme yardım ediyorum. Öyle yat dinlen olmuyor maalesef :KK43:
Yolda onlarla olmayacağız kuzum zaten arabaya sıgamayız onca kişi. Onlar burdan otobüsle kendi memleketlerine gidecek, biz de arabayla annemin yanına :)

Ahahha ya şu an sende kendimi gördüm resmen. Ben de hic öyle süslü püslü ya da çıtı pıtı biri değilimdir, bu işlerden de anlamıyorum maalesef. Bu konuda oğlum oldugu icin şükrediyorum, Allah bilmiş de vermiş diyorum. Ben kendim de bu işlerden anlamadığım için kızım olsa nasıl giydirirdim, nasıl yetistirirdim Allah bilir :KK70:
ay yok çok severim çokda giydiririm ama benimkide çok pasaklı hiç umru değil prenses gibi giyinip gezmek:KK48: saçlarını yalvara yalvara tarıyorum erkek çocukları daha kolay sanki giydir çık

ay yok çok severim çokda giydiririm ama benimkide çok pasaklı hiç umru değil prenses gibi giyinip gezmek:KK48: saçlarını yalvara yalvara tarıyorum erkek çocukları daha kolay sanki giydir çık
Aynen saç baş derdi yok. Ki ben kendi saçımla başımla uğraşamıyorum o yüzden oyle sac modelleri falan da bilmem kızım kendini bi garip hissederdi kesin arkadaşlarının yanında :)

Aynen saç baş derdi yok. Ki ben kendi saçımla başımla uğraşamıyorum o yüzden oyle sac modelleri falan da bilmem kızım kendini bi garip hissederdi kesin arkadaşlarının yanında :)
bilmesende öğreniyosun canım hiç merak etme:KK70::KK70::KK70:
belki 2. kız olursa nilgün dediydi dersin malum dediklerim hep çıkıyo:KK70::KK70::KK70::KK70:

şimdilik güzel canım bir sorun yok gibi..:halay:
sabah yumurta yemedim öğlene acılı menemen yapıcam o zaman yerim yumurta hakkımı :duduk:
benim porsiyon küçültmem lazım diyet yemeğide olsa doyası ya yemek istiyorum zaten geçen senden beri çok kilo vermedim ama burası olmasaydı ben şimdiye 100 kilo olmuştum bu iştahla öpüyorum sevgiyle :KK36:kucaklıyorum hepinizi:KK74:
Belki tabaklarını küçültmelisin. Bu beyni kandırmak ama küçük tabağa yemek koyduğunda ağzına kadar doluyor ve böylece gözün de daha yemeğe başlamadan doymuş oluyor. Bende etkili oluyor :)

dolapta bitter bulup yediğine göre evde:KK48:
Aaa evet :) çalışsa daha iyi o zaman :)

Benim ki elsa manyağı, arada prenses olası geliyo :) hatta dün sabah ki resmini atayım albüme bi görmelisiniz..

ne yapmıcan anlamadım neyse olsun yinede yapma caydırayım seni:KK70::KK70::KK70:

Ya daha silinecek, toz alınacak, wc/banyo duruyo öff. Kızıma yemek pişirmem lazım, uyanır birazdan.

Belki tabaklarını küçültmelisin. Bu beyni kandırmak ama küçük tabağa yemek koyduğunda ağzına kadar doluyor ve böylece gözün de daha yemeğe başlamadan doymuş oluyor. Bende etkili oluyor :)
emin ol ben büyük tabakla küçük tabağa aynı yemeği sığdıran biriyim beyni kandırsamda midem uyanık benim:KK70::KK70::KK70:

Aaa evet :) çalışsa daha iyi o zaman :)

Benim ki elsa manyağı, arada prenses olası geliyo :) hatta dün sabah ki resmini atayım albüme bi görmelisiniz..

Ya daha silinecek, toz alınacak, wc/banyo duruyo öff. Kızıma yemek pişirmem lazım, uyanır birazdan.
sende haklısın iş hiç bitmiyo üşenme önce prensesin yemeği koy hazır olsun uyandığında o tok olursa kalanı halolur

Back
X