Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben geldim :)) bir sorum var. Ben dün sabah 69kg dum. Bu sabah 67.9kg. Haftaya cuma tartilacagiz ya ben hangi kilomu başlangiç sayayim.

Hoşgeldin canım, yazamadım kusura bakma, bugün başladığın için bu kilonu baz alırız sanırım, kaptan yardımcımız ilgilenir. Pazartesi takım içi kontrolü amaçlı tartılıyoruz. Sen ilk sayfayı okuyup kabul et önce.

Hoşgeldin canım, yazamadım kusura bakma, bugün başladığın için bu kilonu baz alırız sanırım, kaptan yardımcımız ilgilenir. Pazartesi takım içi kontrolü amaçlı tartılıyoruz. Sen ilk sayfayı okuyup kabul et önce.[/QUOTE

Tamm bakiyorum hemen :))

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

Okudum kabul ettim

Eki Görüntüle 2021229 Suan kuafordeyım karsımda bırı oturuyor kadının yuzu ıncecık kolları da goguslerı de ama bel ve altı benım ıkı katım kadar var sıyah oldugu halde ve kız upuzun buna ragmen 120 rahat ceker yaxık kıza bızım takıma cagırsam mı:KK45:
Dene bir diyeceğim ama sanki ne çekiyorsun çekme diye bağıracakmış gibi geldi bana:)

Kıyafette sorun yok. Çıtı pıtı hanim ikoncan ama yuruyus dayı dayı :KK70::KK70: kız evde maç yapıyoruz. O da yetmiyor hani. Havaya topu atıp vole çekiyor. Bunları sende öğreneceksin erkek anası olduğuna göre:KK66: ama belki babadan öğrenir. Sana da bu kız oyunu değil anne sen bilmezsin der. Ben bahaya ofseti öğretmek için kaç gün ofsayt çalıştım :KK70::KK70::KK70:
Ben ofsaytı bilir hatta futbol maçı izlemeyi cok severim :) koyu Fenerbahceliyim, eşim de koyu Galatasaraylı, derbi zamanları evde kan çıkar neredeyse :-) o yüzden erkek çocuk bana iyi, birlikte futbol maçı bile yaparım :-)
Ne modeli kız ya at kuyruğu yada 2 toka olmadı 2 kulak topla. Birde model mi yapacağım. :KK12:
Ilk topladığımızda yavru keçi boynuzu gibiydi. :KK70::KK70:
Ahah ben yapsam benim de öyle olur işte :D
Sen hiç sosyal medyada görmedin mi? 1 Kızın varsa sgk li 2 kızın varsa sgk + bağkurluydun. Kızın yok da oğlu varsa yeşil kartılımıydın ne onun gibi birşey işte :KK70::KK70:
Evet duymuştum onu, kız evlatları daha hayırlı oluyor cidden. Evlenince gelin ne derse o :D napalım kabullenirim ben de :)
Ben geldim :)) bir sorum var. Ben dün sabah 69kg dum. Bu sabah 67.9kg. Haftaya cuma tartilacagiz ya ben hangi kilomu başlangiç sayayim.
Hoşgeldin canım kaptan yardımcısıyım ben. Başlangıç kilon olarak 67.9 kg'yu alabiliriz bugün başladığın için. Hedef kilonu da yazar mısın? Ayrıca biraz kendinden bahsedersen takımla kaymasman kolay olur :)

ay oğluşum ishal olmuş biraz keyifsiz birazdan gelirim şişmiş yine sayfalar:KK11:
Geçmiş olsun ogluşuna.
Benim kizim da az once anne kaka diye bagararak banyoya koştu. 5dk sabun su oynadı. Bekle dedim bitti diyerek kalktı ve şimdi de altına kakasini yapmış. Aslında sanırım artık zamanı geldi ama sabrı mı yok? Neden böyle oldu şimdi? :(

Ben ofsaytı bilir hatta futbol maçı izlemeyi cok severim :) koyu Fenerbahceliyim, eşim de koyu Galatasaraylı, derbi zamanları evde kan çıkar neredeyse :-) o yüzden erkek çocuk bana iyi, birlikte futbol maçı bile yaparım :-)

Ahah ben yapsam benim de öyle olur işte :KK70:

Evet duymuştum onu, kız evlatları daha hayırlı oluyor cidden. Evlenince gelin ne derse o napalım kabullenirim ben de :)

Hoşgeldin canım kaptan yardımcısıyım ben. Başlangıç kilon olarak 67.9 kg'yu alabiliriz bugün başladığın için. Hedef kilonu da yazar mısın? Ayrıca biraz kendinden bahsedersen takımla kaymasman kolay olur :)
Wooow süpersin renkdaş. Bizde Baha ile kombine alır maçlara giderdik. O kadar fanatigizdir ancak eş trabzon sporlu. Tabi biz onlardan daha büyük bir camia olduğumuz için susuyoruz. Büyüklük bizde kalsın diye :KK70::KK70:

Ahah ben yapsam benim de öyle olur işte :KK70:

Evet duymuştum onu, kız evlatları daha hayırlı oluyor cidden. Evlenince gelin ne derse o :KK70: napalım kabullenirim ben de :)

Kendimden bahsedeyim:)) 1.62 boyum 67.9 kilom. Hedef kilo olarak ilk önce 62 düsunuyorum. :)) 28 yasindayim ve ögretmenim.

Back
X