- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #251.261
Yaaa maşallah sana monisiyi akşamlar şekerlerim
25 gün aradan sonra bugün sibele gittim
sağolsun verdi gazı yolladı yine
dün kafayı sıyıran tartım yüzünden derece yapamadık çok sinir oldum bu duruma
dün aynı yerde 10 farklı sonuç verdi o yüzden tekrar tartıldım yine aynı şeyi yapınca hangisini yazıyım derken yetiştiremedimgerçi son dakika yapılan değişikliklerde art niyet aranabiliyor bazen ,o yüzden hayırlısı buymuş diyip teselli ediyorum kendimi
gelelim sibel raporuna
25 gün önce :92
bugün :88,5
çok mutlu oldum tartı sonucuna
rabbim kimseyi şişmanlıkla terbiye etmesin
yine güzel bir listeyle yolladı,paylaşırım birazdan
banuşum bu hafta ucundan kaçırdı 99 u ama haftaya 2 li rakamlarda olacak
bugünkü kilosu:100,7![]()

Aynen öyle. Benim kv de beni köle demeyelim ama bi nevi "ben yatayım gelin çalışıp iş yapsın" gözüyle gördüğü için soğudum kendisinden zaten. Laf sokmaz etmez o konuda hakkını yiyemem ama bu tarz davranışları var maalesef.Evet her 2 konuda da haklısın evlat vatana millete anaya babaya hayırlı olursa arada bir uğrayıp yada telefon acip hal hatır sorarsa ne mutlu. Yok ben onun evine yerleseyimde bana gelin baksın. Oldu canım. Birde eskiden kadın erkeğin eline bakarmış. Kv de benim oğlumun parası diye otururmuş. Şimdi öyle degilki. Birde ben karşılıklı iyi niyet varsa bakarım. Beni köle gibi gördüğü an biter. Neyseki benim kv bana kaynanalik yapmıyor. Ama diğer gelinlere ...
Seninki de Ozlem'inki gibi 15 tatile mi girdi :)Kızlar benim şeker orucu bugün sezon arası verdi öyle diyim :)))) salı tekrar başlayacağım.
Ya çok geçmiş olsun kuzuyapatates haşladım yemedi ,muz yemedi bir kere karpuz ısırdı babası şimdi leblebi aldı gelsi ondan yiyiyor malum ilaçla ishali kesmek istemiyorum maden suyu açtım içsin diye ama pek iştahı yok habire tuvalete koşuyoruz![]()