Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar şekerlerim:KK68:
25 gün aradan sonra bugün sibele gittim:KK39:
sağolsun verdi gazı yolladı yine:KK73:
dün kafayı sıyıran tartım yüzünden derece yapamadık çok sinir oldum bu duruma:KK62:
dün aynı yerde 10 farklı sonuç verdi o yüzden tekrar tartıldım yine aynı şeyi yapınca hangisini yazıyım derken yetiştiremedim:KK42:gerçi son dakika yapılan değişikliklerde art niyet aranabiliyor bazen ,o yüzden hayırlısı buymuş diyip teselli ediyorum kendimi :ıslık:

gelelim sibel raporuna:KK66:

25 gün önce :92
bugün :88,5:nazar:

çok mutlu oldum tartı sonucuna:KK73:
rabbim kimseyi şişmanlıkla terbiye etmesin :dua::dua::dua::KK48::KK48::KK48:
yine güzel bir listeyle yolladı,paylaşırım birazdan:kahve:

banuşum bu hafta ucundan kaçırdı 99 u ama haftaya 2 li rakamlarda olacak:21::21:
bugünkü kilosu:100,7:nazar:
Yaaa maşallah sana monis :nazar::nazar:
Evet her 2 konuda da haklısın evlat vatana millete anaya babaya hayırlı olursa arada bir uğrayıp yada telefon acip hal hatır sorarsa ne mutlu. Yok ben onun evine yerleseyimde bana gelin baksın. Oldu canım. Birde eskiden kadın erkeğin eline bakarmış. Kv de benim oğlumun parası diye otururmuş. Şimdi öyle degilki. Birde ben karşılıklı iyi niyet varsa bakarım. Beni köle gibi gördüğü an biter. Neyseki benim kv bana kaynanalik yapmıyor. Ama diğer gelinlere ...
Aynen öyle. Benim kv de beni köle demeyelim ama bi nevi "ben yatayım gelin çalışıp iş yapsın" gözüyle gördüğü için soğudum kendisinden zaten. Laf sokmaz etmez o konuda hakkını yiyemem ama bu tarz davranışları var maalesef.
Kızlar benim şeker orucu bugün sezon arası verdi öyle diyim :)))) salı tekrar başlayacağım.
Seninki de Ozlem'inki gibi 15 tatile mi girdi :)
patates haşladım yemedi ,muz yemedi bir kere karpuz ısırdı babası şimdi leblebi aldı gelsi ondan yiyiyor malum ilaçla ishali kesmek istemiyorum maden suyu açtım içsin diye ama pek iştahı yok habire tuvalete koşuyoruz:KK43:
Ya çok geçmiş olsun kuzuya :(

Aynen öyle. Benim kv de beni köle demeyelim ama bi nevi "ben yatayım gelin çalışıp iş yapsın" gözüyle gördüğü için soğudum kendisinden zaten. Laf sokmaz etmez o konuda hakkını yiyemem ama bu tarz davranışları var maalesef.

Ya çok geçmiş olsun kuzuya :KK43:
sağol canım hemen soldu yüzü bembeyaz:KK43:

patates haşladım yemedi ,muz yemedi bir kere karpuz ısırdı babası şimdi leblebi aldı gelsi ondan yiyiyor malum ilaçla ishali kesmek istemiyorum maden suyu açtım içsin diye ama pek iştahı yok habire tuvalete koşuyoruz:KK43:
kuzuya geçmiş olsun nilgünüm:KK60:

Isov ne? Birde yapı ressami mali müşavir havalandırma.... kız sen benden beter ne iş olsa yapmışsın :KK70::KK70: ha işletme fakülte :KK70::KK70:bende 5 yıl hastanede havalandırma yapıp hastane işletmesinde kaldın sandim :KK70::KK70:bizimkilerin hayalleri o tarz olur hep. Biz şimdi istanbul finans merkezini yapiyoruz ya herkes 2. Üniversite işletme bankacılık vs okuma derdine düştü. Bankalar önüme geleni alıyor yaaa...:KK70::KK70:
İsov : İstanbul Sanayi Odası Vakfı Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi
Eskiden adı Zincirlikuyu yapı meslek lisesi idi.
Mezun olunca işte bu havalandırma işlerini yapan firmaya başladım. Sonra baktım piyasası yok, imzalı adam tercih ediyorlar gerçi şimdilerde öyle değildir belki bilmiyorum, bende işletmeden mezun olunca muhasabede çalışmayı tercih ettim. Sektör değişikliği yaptım kız alt tarafı. Eskisinde 5 sene muhasebede de 6 sene çalıştım sektördedirler hariç firma değiştirmeden. Sonra da iş bulamadım zaten :KK48::KK48:

Aaaa.. öyle deme birgün arkadaşa gittik 13 aylık bebeği var meme için mizirdanip duruyordu cocuk. Bizim Zeynep dayanamaz anne bebe aliyooo dedi. Bende evet annem ağlıyor dedim. Arkadaşı dürtü bebei vee aliyoo dedi. Sanki kendi emzirecek:KK70::KK70:
Ay kıyamam yaaa delikanlıyız ama anaçızda galibaaaa

İsov : İstanbul Sanayi Odası Vakfı Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi
Eskiden adı Zincirlikuyu yapı meslek lisesi idi.
Mezun olunca işte bu havalandırma işlerini yapan firmaya başladım. Sonra baktım piyasası yok, imzalı adam tercih ediyorlar gerçi şimdilerde öyle değildir belki bilmiyorum, bende işletmeden mezun olunca muhasabede çalışmayı tercih ettim. Sektör değişikliği yaptım kız alt tarafı. Eskisinde 5 sene muhasebede de 6 sene çalıştım sektördedirler hariç firma değiştirmeden. Sonra da iş bulamadım zaten :KK48::KK48:
zincirlikuyu yapı meslek eşimde oradan mezunHoppa

sağol canım hemen soldu yüzü bembeyaz:KK43:
Sıcaklardan mi acaba? InşALLAH mikrobik birsey değdir. Yazık yaa... :(
hem artık supriz yumurtanın sürprizi de ayri satılıyordu. :) Acayip zeki bir çocuk masallah. Bu arada çocuklar zekayı anneden alırlarmış. Çünkü erkek geninde zeka kromozomu yokmuş. Anasının oğlu :)

Ya çok geçmiş olsun kuzuya :KK43:
Sorma Şeymacım ya, kociş resmî tatil yaptırdı :KK70:

uyanık seni umutunda bu gece uyuyası olurmuş :KK70:
Gündüz çok yorulduğu gecelerde uyuyası gelebiliyor aslında, zorla emziriyorum çocuğu :) o zaman da cok ikilemde kalıyorum. Bi yanım uyuyan cocuga dokunma zaten gündüz uyumuyor diyor, bir yanım da daha cok küçük acıkır farkına varamaz belki de emzireyim diyor

Back
X